Jump to content

Vlad

Inactive
  • Posts

    724
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Vlad

  1. Nick: Keltzy

    Rank: 1

    Perioada: 6-7 zile (am sa mai intru din cand in cand)

    Motiv: Sunt plecat din localitate si in functie daca am internet-ul la dispozitie am sa intru 30-60 minute..

  2. Nick: Keltzy

    -Level: 9

    -Factiune: Hitman

    -Job secundar: Detectiv

    -Licenta pe care o solicitati: Arme

    -Pretul licentei: 25 + 1

    -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot purta legal armele.

    -Instructorul cu care vreti sa dati testul: TheFlow

  3. Nume in joc: Keltzy

    Level: 9

    De cat timp jucati pe server: 2-3 ani .

    De ce doriti sa intrati in Hitman: Avand in vedere ca am fost in Hitman acum 2 ani, mi s-a facut oarecum dor de aceasta factiune.

    Job-uri precedente: Conducator de tren.

    Job curent: Taximetrist

    Varsta(reala): 16

    Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Los Santos pare un oras linistit, dar, cum bine stim cu totii, aparentele inseala. Oameni periculosi, traficanti si drogati la toate colturile orasului, dar un loc ascuns se gaseste si intr-un oras atat de periculos, un sat numit "Blueberry" unde, Vlad Mihalache s-a nascut. Acesta a trait intr-o familie cu un buget lunar oarecum normal, oameni simpli si modesti, obisnuiti cu sapa si cu lopata. Anii au trecut si Vlad, poreclit si "Keltzy", o porecla care a aparut din senin, de mic copil fiind invatat cu desenele animate, a ajuns la scoala. Notele sale au fost impecabile, invata foarte bine si avand in vedere acest lucru, Keltzy a dat la facultatea de medicina, ajungand doctor in cele din urma. La varsta de 35 de ani a preluat spitalul din Los Santos pe care l-a condus timp de 10 ani. Timpul trece, oamenii se schimba si asa, Keltzy a renuntat la acest job din mai multe motive. Banii proveneau din ce in ce mai greu, stresul i-a dat mari batai de cap si s-a gandit sa vorbeasca cu un bun prieten de-al lui, TRK, care se ocupa cu lucruri "murdare" intr-un oras asa periculos ca Los Santos. Cei doi s-au gandit la o afacere si in cele din urma Vlad, a dat mana cu acesta, fiind multumit de ofertele propuse de TRK, un asasin platit de oameni valorosi, un om caruia iti este greu sa-l privesti in ochi. Avand in vedere aceste lucruri, Keltzy asteapta un raspuns de la partenerii lui TRK.

    Cate ore jucati pe zi: Cam 2-3 ore. (ore diferite)

    Poza cu stats:

    http://www.upload.ee/image/1482862/sa-mp-655.png

  4. -Nick: Rayzi

    -Level: 2

    -Factiune: Civil

    -Job secundar: Taximetrist.

    -Licenta pe care o solicitati: Fishing

    -Pretul licentei: 3k + 1k testul

    -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a putea pescui.

    -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Jones

  5. Se pare ca de 2 zile mereu la orele cu sedinta serverul este offline asa ca va rog sa fiti prezenti astazi la ora 18:00 pentru o sedinta + cateva minute de antrenamente.

    Va salut, Keltzy.

  6. Stau 3 minute in joc? Am 160 de ore jucate, si crede-ma ca eu ma chinui sa fac ceva frumos din factiunea asta, daca a picat ieri serverul si m-am dus in oras nu inseamna ca a fost tot vina mea ca nu am putut sa vin la sedinta, ne-am dat seama multi cum te comporti tu pe /d + ca am avut bun simt sa iti mai dau o sansa sa ramai in factiunea asta, in legatura cu "spam-ul", acesta este un topic de discutii si avem tot dreptul sa vorbim aici tot ce tine de SMURD. Cu tot respectul meu, iti urez drum bun in ce factiune doresti tu si cand iti scot baietii ban-ul sa te inveti sa nu mai jignesti asa degeaba pe oricine. Comportamentul tau de mahala da dovada ca in rest de sa:mp si de "smecherii" nu esti in stare si de altceva.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...