Jump to content

RAPTURE-

Inactive
  • Posts

    1,650
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by RAPTURE-

  1. Ala care vrea sa injure nu se limiteaza la un -.

    Eu am fost unu din aia care a votat sa se scoata sistemul de reputatie pentru ca foarte multi useri aveau reputatie pozitiva pe degeaba. Mai pe scurt reputatia lor nu se reflecta in calitatea posturilor. Multi dadeau + la moderatori/asistneti "ca sa se puna bine cu ei". Pe langa asta, regula aia cu "sa nu dai reputatie aiurea" nu se putea aplica, nu puteai vedea care a dat reputatie, unde a dat si pentru ce, decat daca dadeai click in post pe reputatie, lucru destul de greu cand vine vorba de sute de +/-. Toate astea faceau ca sistemul sa fie degeaba. Unii au fost prinsi cu nu stiu cate conturi doar ca sa isi dea reputatatie pe contul principal si alte treburi d-astea.

    Si mai pe scurt, sistemul de reputatie nu era folosit pentru ce a fost gandit (in cele mai multe cazuri).

    Hai sa-ti dau niste exemple:

    Userul "advanced12" (sau ceva gen)- avea reputatie -19434354 pe buna dreptate. In majoritatea cazurilor posturile lui era pe dinafara; din toate nu stiu pt cate a primit warn ... Pai da-i fratele meu suspend permanent pt prostie si am terminat povestea.

    Userul "florin;x" (gen) - asta e in partea cealalta ... reputatie +200 (de la jucatorii de gta banuiesc) dar offtopic si prostie la maxim. A luat vr-un warn ceva? NU!

    Atata timp cat voi tolerati prostia si offtopicul, preferati cantitate in loc de calitate ... nu stiu daca sistemul de reputatie era asa o mare buba.

    In fine ...

    Eu refuz sa accept toate deciziile astea luate la nivel administrativ fara a tine cont si de parerile userilor obisnuiti.

    Stiu ca nu o sa-mi duceti dorul, asa ca o sa ma retrag.

    Numai bine!

  2. Pacat ca s-a scos sistemul de reputatie ...

    Pacat ca decizia s-a luat luand in considerare doar opiniile "administratorilor" ...

    Mie imi placea ... Aveam certitudinea ca cel putin 1,2,3 oameni sunt pe aceeasi lungime de unda si nu-mi obosesc degetele de pomana.

    (+1 la hot&cold ...zice mai bine)

    Oricum ...acum e prea tarziu sa se mai faca ceva.

    Asa a fost linkmania mereu si observ ca asa se va merge si de acum incolo.

    Nu meritati sa aveti oameni de calitate printre voi atata timp... :

    - cat va intereseaza cantitatea si mai deloc calitatea

    - cat sunt oameni care vor sa ajute si nu sunt luati in seama

    - cat veti continua sa administrati serverele si forumul doar dupa bunul vostru plac si sa nu va adaptati catusi de putin la cerintele membrilor ...

  3. E de apreciat curajul intr-adevar, 25 flotari destul de mult la varsta ei ( eu de-abia fac 30, partea a 2 a :)) ).Majoritatea femeilor de la noi din tara la 54 de ani merg in baston :crazy:.

    Ba tu esti cretin?

    200 reputatie WTFFFFF!!!!

    Asa ceva ...

    Serios acum, sunt singurul care observa ca toate, dar toate posturile lui din aceasta sectiune sunt retardate?

    A avut curajul sa faca asta in fata a milioane de telespectatori , bravo ei .

    # Cand o s-o vedem pe nevasta lui Basescu ca face flotari la TV ?

    Altu care joaca GTA.

    Ce esti tu prietene, elev, student ?

    Daca un elev din SUA se arunca pe geamul facultatii tre sa facem toti la fel?

    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :crazy:

    ps; o femeie d`asta vreau si eu :)

    • Upvote 4
  4. Las-o mai usor ... si hai sa nu ne tragem la raspundere pt ceea ce facem sau nu.

    Nu-mi bat capu sa iau fiecare afirmatie a ta in parte, sa despic firul in 4 si alte bla, blauri ... ci o sa ma opresc doar asupra >

    Deci stai tu in casa si lasa mediocri sa faca schimbarea.

    Tu mai da un click, doua..asa, sa te simti bine.

    Haidi pa pa pa, ca m-am convins cat de inalte iti sunt viziunile si aspiratiile. Bafta in viata... vei avea nevoie.

    Spre deosibere de tine si multi altii ... sunt convins ca nu cu un click, nu cu manifestari violente pe strazile orasului sau mai stiu eu ce porniri d`astea de moment pot schimba ceva. Defapt, nici nu vreau sa fac nimic in sensul asta. Am 20 de ani, am terminat un liceu bun, urmez o facultate buna, am reusit deja sa schimb cateva job`uri pt a-mi punele bazele carierei si viitorului meu - deci lucrurile merg bine. Am facut totul de unul singur si sunt constient ca depinde doar de mine ce se va intampla pe mai departe. Atata timp cat pensionarii si cei cu varste de 40-50+ reprezinta majoritatea celor care hotarasc cine ne conduce ... nu pot sa fac nimic in sensul asta; si daca ei i-au pus acolo si acum nu sunt multumiti, dc sa ma lupt eu pt necazurilor lor? Sper doar ca va veni si timpul in care oamenii de valoare vor fi apreciati in Romania. Iar daca nu va veni, acei oamenii oricum se vor realiza, aici sau in afara tarii.

    ps; adrian ...

    daca e oke ceea ce a facut omul asta ... de ce se spune in stire ca si-a pus cariera in pericol?

    in al doilea rand m-am referit la afirmatia: "armata e cu voi" si nu la prezenta fizica a individului in acea multime.

    o sa ma documentez si eu si mai vorbim dupa ... dar oricum nu cred ca era nevoie sa te aprinzi asa tare!

    Chill ca nu suntem in strada!

  5. Pacat ca nimeni nu intelege conceptul de "democratie" ...

    O "iesire" ca asta nu rezolva nici pe departe problemele!

    Crezi ca oricare din bugetarii din armata nu a simtit teierea celor 25% din salarii ... sau mai stiu eu ce alte greutati le au cu totii in viata de zi cu zi. DAR, spre deosebire de celelalta "categorii bugetare" (doctori, invatatori, politie ...) ei nu au libertatea de a protesta! Nu stiu foarte bine sistemul si detalii exacte, dar astfel de iesiri nu sunt acceptate. Si daca individul asta a considerat ca este mai important sa iasa in strada, sa-si riste cariera si sa ignore conduita care-i este impusa, e alegerea lui ... dar nu a facut nici pe departe ceva de care sa fie mandru sau sa merite laude.

    Dar asa suntem noi ...

    De ce sa apreciem si sa sprijinim tineri cu viziune, care ar putea face intr-adevar ceva ... cand putem sa apreciem aceste gesturi disperate. Ne identificam cu persoanele de la acelasi nivel cu noi, cu idealuri comune, mediocre. Si ceea ce ma intristeaza, este ca in ciuda acestor evenimente nu se va intampla nimic. Vom continua sa ne alegem aceiasi lideri, aceeasi mentalitate, aceleasi vorbe pe care sa le credem iar si iar si iar la nesfarsit.

  6. Oke ... nu ma uit la TV dar din cate am auzit, putza asta s-a dus de capu` lui in inima protestarilor sa zica "armata e cu voi". E un INCOMPETENT !!! Armata nu are voie sa participe la asa ceva ... defapt nu are voie sa fie impotriva statului oricare ar fi situatia.

    N-am tp sa detaliez ca-s pe fuga .. dar asta e esential.

    Urat ...

    • Upvote 1
    • Downvote 1
  7. nu mai e nimic socant ... vina e in totalitate a fatucii asteia\

    se joaca cu maciuca de la varsta asta ...

    si ala mai incet la cap n-a auzit de prezervativ ...

    Asa ceva ...

    ARE 11 ANI !!!

    In jurul varstei asteia baietii si fetele "constientizeaza" cele mai evidente deosibiri dintre cele cele 2 sexe. E varsta ln care curiozitatea copiilor ar trebui sa se concretizeze in cunoastere ... Intr-o lume mai buna, aceasta perioada ar trebui sa le ofere libertate copiilor sa-si "exploreze energia sexuala crescanda", sa ii pregatesca pt viata care este pe cale sa soseasca.

    (cautati, informati-va, aduceti-va aminte ce se petrecea cu voi la varsta asta sau ce ati fi vrut sa stiti la varsta asta (7-14 ani) si o intelegeti la ce ma refer)

    Si ala la 21 de ani ... cica trebuia sa foloseasca prezervativ ....

    ALOOOOOO! Cand ai 21 de si iti trece prin cap sa faci sex cu un copil de 11, te asigur ca nu prezervativu` e problema ....

    Se pare ca si generatia asta o sa ramana cu aceeasi mentalitate, aceleasi frici, mediocritate si superficialitate in gandire.

    Pt ca andu mi-a adus aminte de antecedente si pt ca nu mai vreau sa calc pe ego`ul nimanui o sa ma abtin in a mai posta in acest topic.

    • Upvote 3
  8. Lumineaza-ne tu daca te simti in stare.Nu stii decat sa critici , cum ai facut si in alte topicuri cu un aer de superioritate.

    Daca atat ai inteles ... mi-am facut sperante degeaba. Cu oameni inchisi la minte, care nu deosebesc sfatul de critica, n-ai cum sa mergi inainte.

    Si acum sa vorbim despre minunata stire ...

    Spune-mi in ce fel este relevanta stirea asta pt mine, pt tine, pt comununitate?

    Spune-mi, daca esti asa de moralist si ofensat de atitudinea mea de "superioriate" ... unde este omenia din tine, compasiunea, in momentul in care aduci un subiect atat de delicat in atentia noastra. Este clar ca majoritatea celor care vor trece pe aici isi vor exprima dezacordul fata de situatia prezentata. Unde este indiferenta si critica acum? In posturile mele sau in incapacitatea voastra de a intelege o tragedie?

    • Downvote 1
  9. Ma intreb cand o sa terminati cu stirele astea ...

    Avem toti televizoare daca vrem sa auzim care pe care a mai violat, furat, etc.

    Daca tot va folositi timpul in scopul asta si vreti sa va implicati in sectiunea asta, macar aduceti ceva de bun simt. Nu sunt eu in masura sa va spun ce sa faceti, dar hai sa pastram locul asta, unde depinde de noi ce promovam, ferit de mocirla cotidiana de la televizor ...

    :)

    • Upvote 2
  10. Asta denota din autoritatea profesorului care le-a predat materia respectiva.

    Pe langa tupeu macar a fost si sincer intr-o parte, "Nu stiu"

    Eu zic ca aia e singura parte cu bun simt din toata "povestea".

    Expresia cu "tagadam,tagadam ... " provine din cateva bancuri seci,acum ca a vrut sa faca o gluma buna sau a crezut ca e punctat pentru asa din pacate s-a inselat.

    N-am inteles nimic ...

    "denota din autoritate profesorului" - WTF?! - prietene, incearca sa folosesti cuvinte pe care le intelegi!

    Bine ... tine si de ratiune, dar intram intr-o zona complicata ...

    + 1 :) totusi ne ducem la vale urat de tot. bacul de anu aceasta a aratat destule.o sa ajungem alte tari europene la capitolul cultura generala 0 sau aproape 0.

    ?!3or8yfemty47t5gnjkrtr?!

    UAT?

    Care sunt tarile alea?

    Cum se masoara cultura generala si pt ce/cine este ea relevanta?

    Mi-a luat-o Weed inainte, lucrarea acestui elev este inspirata dintr-un banc. Daca cel cu lucrarea nerezolvata si care a promis profesoarei/profesorului ca o/il va rasplati cu oua daca va primi 5 parea incapabil, acesta cu lucrarea imi pare mai mult pus pe caterinca, imaginea perfecta a invatamantului din prezent, elevi care se duc la scoala doar sa se distreze, putini mai sunt seriosi si dedicati studierii (asta se datoreaza si parintilor, poate si anturajului ).

    1. Nu sunt putini, sunt destui!

    2. Sa te dedici studiului in scoala mi se pare defapt o prostie. In afara de Politehnica care, din cate am auzit, este integrata intr-un sistem destul de bun - companiile mari ofera burse pt a motiva stundentii sa invete pe perioada studentiei + un job sigur dupa absolvire - si Medicina (care-i medicina) ... nu stiu daca mai exista vre-o forma de invatamant care sa te motiveze prea mult in acest sens. Aceasta fiind situatia, exista cam trei variante:

    -2.1- Inveti cu disperare pt note care nu te vor ajuta niciodata ... si calitatea cunostintelor acumulate si capacitatea de a le utiliza este indoielnica

    -2.2- Ai un nivel mediu+/- (in scoala) pe care il sustii cu studiu individual / munca / alte activitati in afara scolii - urmarind sa te specializezi pe un anumit domeniu

    -2.3- Studii de forma + experienta

    Ce vreau sa spun - scoala nu-ti mai garanteaza un viitor, un loc de munca, siguranta financiara etc etc ...so, este mai important sa STII DE VREI, sa filtrezi informatia si sa-ti alegi drumul fara a te limita la cunostintele dobandite in scoala.

    (Cand vorbesc despre scoala ma refer la nivel de facultate; daca in scoala generala, liceu nu esti capabil sa te situezi la un nivel cel putin mediu inseamna ca ai niste probleme de rezolvat -care nu tin de scoala- ori, esti prost)

    Buna ziua.

    Vad ca parerile sunt diversificate. E tragic/comic ca se intampla asa ceva, hai sa face un mic scenariu, elevul isi face lucrarea "Tagadam, tagadam", muncitoru de rand isi face munca "Tagdam, tagadam", conducerea tarii, conduce tara "Tagadam, tagadam", unde ajungem? E un pic ingrijorator, nu credeti?

    Eu nu stiu, pe vremea mea, cand stiai ca ai o lucrare de control, invatai si cuprinsul cartii respective. Nu mai zic cand pica o lucrare de control neanuntata, stateam toti ca pe ace si ne storceam creierii pana faceam macar de un 5 acolo, n-am dus niciodata oua. =))

    Nu stiam sau luam nota mica in lucrare, luam si linii la palmute (si cafteala de la parinti), pe langa asta ne mai si asculta ora urmatoare.

    Nu ma mir ca acel tanar a scirs asa ceva in lucrare, ma mir ca profesori cand dau testul materii care o predau, obtin nota intre 2 - 4. Acesta este invatamnatu` romanesc, scot "destepti" pe banda rulanta, sa ne scoatem norma, nu? :)

    O zi buna.

    Eu chiar nu inteleg unde e problema ... sau, daca e, de ce este vina scolii?

    In primul rand nu mi se pare ceva dramatic ca tot prostul ajunge sa termine o facultate. Dramatic e ca cel care o termina nu stie dc o termina?

    Si ... daca sitemul ii da posibilitatea sa invete si dobitocu nu e in stare sa foloseasca cunostintele dobandite, atunci la cine e problema?

    Si eu am dat test la romana din Moara Cu Noroc.

    Am scris doar numele meu, data si test.Dupa un minut de la inceperea testului am predat foaia goala. [ am luat 2 :-j ]

    Deci pe mine nu ma mira cu nimic asta. :-?

    watch out, we got a badass over here!

    trist ;(

    DAa foarte ingrijorator, ar trebui sa fie cerinta principala in partid sa poti sa participi la presedintie sau chiar sa fii membru al partidului sa stii ce a facut Harap-Alb sau ce a scris analfabetul de Alecsandri, a si mai era una : sa stii sa delimitezi frazele frate, asta e musai. Stiu ce scoala se face in scolile particulare in Elvetia si votati-ma pe mine presedinte sa manance copii fizica si chimie si matematica pe paine care vor, si care vor sa faca 8 ore de drama si de actorie pe saptamana sau care vor sa faca numai sporturi sau care vor sa citeasca non-stop si sa stie sa vorbeasca, asa mi s-ar parea normal, sa-ti alegi profil inca din clasele mici, si sa faci din plin ( desi nu e de sfidat si sa inveti retorica ( ora care nu exista nicaieri in romania ), asta ar trebui sa fie la orice clasa )

    Usor tati, usor !

    Sunt oameni care nici la 25-30-40 de ani poate nu stiu ce vor sa faca cu viata lor si tu ai pretentia ca un tzanc de 7-14ani sa fie capabil de o asemenea decizie?

    Daca nici pana acum nu ati inteles ca rolul scolii nu e acela de a-ti stabili drumul in viata, inseamna ca ati lipsit la lectia "Sunt responsabil pt deciziile pe care le iau si de realizarea dorintelor mele".

    Nu o lua ca pe o adresare directa pt ca probabil n-ai nici 18 ani si nu o sa ne intelegem ...

    FINALLY OT; stiinta, nestiinta, destept, prost - este amuzant :rofl1:

  11. De beletu asta ce ziceti flacai?

    PSF/Bate B. - Milan PSF2 1.4

    PSF/Ajax - Dinamo Z. PSF1 1.32

    PSF/Bayern - Napoli PSF1 1.22

    (TG)Arsenal - Marseille S3.5 1.35

    MG/APOEL N. - Porto MG1 1.45

    PSF/Benfica - Basel PSF1 1.22

    MG/Trabzonspor - CSKA Moscova MO1 1.3

  12. cred ca e timpul ca levante sa faca pasi gresiti

    Am bagat PSG - PSF2 in loc :)

    ...

    Rapture, eu nu as fii pus pe Lazio cu Catania..

    Mdea ...

    Daca iese, iese ... daca nu ma polosec iar.

    Niciodata nu le-am avut cu pariurile, dar imi place sa bag odata la ceva timp.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...