Jump to content

PoC

Inactive
  • Posts

    331
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by PoC

  1. De obicei firmele de net iti aloca un singur ip pentru un calculator. Pentru al 2lea ip ar trebui sa platesti. Eu iti recomand un router sa iti faci treaba nu un switch.

    Clonezi macul de la pc-ul pe care iti functioneaza netul si teoretic ar trebui sa iti mearga :)

  2. freedns.afraid.org e foarte bun, daca ai domeniu cumparat poti sa il hostezi la el si sa iti pui alias pe ce server vrei tu, gen cs.domeniu.ro A ip

    iti da mura in gura.

    + ca poti sa iti faci tu subdomenii din domeniile publice hostate la ei pe site

  3. Ca a facut si ca a fost executat nu e o problema,daca e prost si se ocupa cu tampenii, treaba lui. Trist e ca cei de la MAE nu au nici cea mai vaga idee. Vai de noi daca plecam in strainatate si ne aresteaza fara sa facem nimic. Murim ca prostii pe acolo si pe statul roman il doare fix in deget.

    tu te consideri la fel de tembel ca el ? sau ca oricare ratat care face porcarii dinastea ? Sau de ce dzo tot " traim in romania " incredibil frate , ce dreq te impiedica pe tine si pe restu sa traiti cum vreti ? v-a bagat in cap cineva porcaria asta si acu nu mai stiti nimic inafara de asta , jalnic!

    Ai citit si al 2lea post al meu, am scris sa ma fac inteles. Problema nu e ce a facut el (Daca ti-o faci cu mana ta, se numeste lucru manul, sa moara asta nu imi pasa), ce m-a surprins e ca pe statul roman l-a durut fix din pumn de un roman si asta e partea trista, ca un cetatean roman moare impuscat intr-o alta tara si el, statul roman, nici nu stie, nici nu se implica, nici nu ii pasa, el afla din presa.

    Pana la urma ce e mai trist? Sa mori ca ti-o faci cu mana ta, sau ca cei care ar trebui sa te ocroteasca, sa ii pese de tine, sa te protejeze sa te abandoneze la nevoie?

    P.S. Statul roman e degeaba, e praf, stie doar sa ceara bani si atat. Suntem cetatenii nimanui ......

  4. Ca a facut si ca a fost executat nu e o problema,daca e prost si se ocupa cu tampenii, treaba lui. Trist e ca cei de la MAE nu au nici cea mai vaga idee. Vai de noi daca plecam in strainatate si ne aresteaza fara sa facem nimic. Murim ca prostii pe acolo si pe statul roman il doare fix in deget.

  5. cred ca schetelul umbrelelui e constuit din plumb sa nu se intample asa ceva :whistle:

    app e interesanta ideea cu umbrela insa ... nu as umbla cu ea :nanana:

    Din plumb?

    Daca bate vantul cu putere 100% te face una cu pamantul cat plumb ai avea tu in umbrela aia, si daca nu bate vantul ce faci? Cari la umbrela aia de iti rupe mainile.

    Naspa idee, mi-a venit si mie una, umbrala sub apa, sa nu te ploua cand esti sub apa. Oare o sa castig bani cu ideea asta?:|

  6. Internetul se masoara in biti/secunda - b/s (megabiti mb/s - kilobiti kb/s ). Ce iti arata windowsul e in Byti / secunda - B/s ( MegaByti MB/s - KiloByti KB/s)

    1 Byti (1 B ) = 8 biti ( 8 b ) =>

    6mb/s / 8 = 0.75 MB/s

    0.75MB/s * 1024 = 768 KB/s =>

    Viteza maxima cu care poti descarca de pe net este 768KB/s (Kilo Byti)

    650 cat spui tu este aproape de maxim

    Viteza de upload nu stiu cat ai pe romtelecom, dar probabil atat iti ofera providerul.

    Pe rds sunt alte abonamente, alte viteze de download/upload.

    Sfatul meu e sa te muti la alt provider :)

    LE.

    Din ce spune SpikeMaster 512kb/s = 64KB/s, deci aproape de maxim. Atat ai :)

  7. 1. cablul trebuie sa fie mufat corect

    http://www.abnet.ro/cursuri-linux/mufare-cablu-utp.html pentru help

    2. Trebuie sa ai placile de retea instalate la ambele PC-uri

    3. La primul pc-uri pui ip 192.168.0.1 netmask 255.255.255.0 la cel de-al 2-lea ip: 192.168.0.2 netmask 255.255.255.0.

    Verifici de la primul pc cu "ping 192.168.0.2" si ar trebuie sa ai reply.

    Pentru conectare la net la ambele pc-uri trebuie sa faci internet share

    http://support.microsoft.com/kb/306126

    Spor.

  8. De ce sa plateasca 2 facturi ? Nu mai plateste la UPC si pace-n straita . Ii taie net-ul , si afacere incheiata :) .

    Primesti notificare acasa, dupa daca nu platesti te suna, dupa primesti notificare de la instanta. Eu am primit de la vodafone ca ma cheama in judecata.... in fine

  9. Masina nu e prea aspectoasa si nici prea sigura, dar scrie acolo ca dezvolta 33 cai-putere, dacia are vreo 45 parca. Daca am face o comparatie putere/greutate cred ca ar merge la aceiasi viteza.

    Faza e ca masina e facuta pentru india si nu pentru europa. Ca sa o aduci aici trebuie sa ii pui catalizator si asta te-ar costa in plus.

    Oricum nu se merita sa iti cumperi asa ceva, mai bine dai un ban in plus si iti iei o masina nemteasca :)

    P.S. Fan VW :>

  10. merge acceptabil , doar ca au ping-uri cam mari , si faptul ca , cade .. o data pe luna , .. parerea mea e inacceptabil in 2009

    ps UPC nu e net direct , UPC ia de la RDS net , dar ciudat e ca UPC are acoperire unde RDS nu are .., eu cred ca e un pact intre ei

    @ Shuriken , mai precis , abonament de 9$ la RDS viteza constanta de 3.4 MB\s , insa .. , avantajul e ca de pe orice connectiune care are fibra din lume trage cu viteza ca si de la utilizatorii fibrelink .. 1..2..3 MB\s , sa nu mai zic ca daca descarci de pe torrente unde sunt mai mult de 50 seeders , viteza depaseste si 6 MB\s , record personal a fost de 11,7 :)

    Gresit, UPC nu ia net de la RDS. Fiecare cu mama lui si cu netul lui.

  11. E unul singur care sta nemiscat, ala cred ca s-a impacat cu ideea si vrea sa moara mai rpd, ceilalti se chinuie si incearca sa fuga.

    Pacat ca nu poate face nimeni nimic. Ei traiesc in lumea lor....

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...