Jump to content

Lex-Enkei

Forumist
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Lex-Enkei

  1. sper sa nu fi facut dublu post....insa....nu sufar operatiile....injectiile....si doctorii.....am ceva cu doctorii si cu instrumentele alea de tortura ale lor inca de cand eram puradel :lol:...cand eram mic de tot imi faceau injectie in deget :banghead:, statea tata langa mine ca sa o faca :lol:....la 10-11 ani m-am operat de apendicita....m-au tinut doctorii aia de p-acolo de maini si de picioare ca sa imi faca anestezia (era totala) :lol:....in sfarsit dupa ce mi-au facut anestezia am adormit instantaneu.... :beer: .....ca dupa 10 beri :)

  2. vorba voastra :).....nu prea stiu daca in Romania are vreun rost sa te bagi in armata....poate numai sa te bagi la SRI (brigada anti-tero).....altfel....as alege SAS(Anglia), GIGN(Franta), GSG9(Germania), SPETSNAZ(Rusia)....la americani nu m-as baga pt ca-s multi si prosti.... parerea mea :D .....daca as pleca pt antrenament in alta tara m-as duce la rusi :).....Russian SPETSNAZ ( Spetsnaz 1, Spetsnaz 2, Spetsnaz 3, Spetsnaz 4, Spetsnaz 5, Spetsnaz 6, Spetsnaz 7, Spetsnaz 8, Spetsnaz 9 )

  3. forte terestre / vanatorii de munte....crede-ma am vazut multe povesti despre razboi...si cele mai captivante au fost cele de la trupele terestre....povesti despre oameni cu mult curaj :right: ....anyway....multi din trupele terestre care au prins sfarsitul oricarui razboi au fost asi....la fel de competitivi cu vanatorii de munte... :right: sincer...nush ce sa zic antrenamentu care se face acum nu mai e cum era inainte....majoritatea celor care faceau armata plecau BAIETI si se intorceau BARBATI :D...comunistii faceau antrenamente dure cu cei de la fortele terestre....ceva gen comando si nu glumesc...mai ales la rusnaci cum se face armata....nush daca si la noi...da am vazut un reportaj....care gresea la antrenament...la cea mai mica kikitza.... era pus in pozitie DREPTI....si venea un mare malac cu muschi pe el si bine facut...si mare picior in stomac ce ii ardea lu ala il rupea in doua....deci crede-ma chiar era antrenament....insa daca ar fi ca instructie as alege vanatorii de munte....singuru lucru pentru care nu i-as alege pe vanatori e pt ca nu prea e la fel de captivant ca viata unuia care trece prin tot ce se poate ca luptator al fortelor terestre...si pt ca trebuie sa stai doar in munte :right: :tiphat:

    aviatie ( daca nu am avea miguri )

    mda..lol au servit si ele cat au putut....noua acum ne-ar trebui cel mai performant avion de vanatoare...si anume Sukhoi 37 :D :happy1:

  4. uneori lupta corp la corp e inevitabila... :right: ....si daca esti mult prea aproape nu mai ai ce sa faci cu mp5....pana tragi tu ala deja iti aplica un pat de AK peste ochi :))....apropo rusii nu mai folosesc vechiul AK...au scos si ei deasemenea versiuni mult mai performante si mai noi....cum ar fi...AK-74, AN-94 "Abakan"......care nu prea are treaba cu ak-ul...doar la design maybe :D.....facuta pt a fi de 2 ori mai eficienta decat AK-74....insa producere de noi AK-uri nu s-a oprit aici....AK-101, AK-102, AK-104, AK-105....iar referitor la testul ala....am vazut documentarul ala acum 2 ani....nu este vechi deloc....si era folosita ultima versiune a lui M16 :right:

  5. am avut Gta San Andreas instalat pe pc....si la un momentdat i-am dat shift+delete....problema e ca nu a sters jocul in totalitate....a ramas un folder gol..pe care pur si simplu nu il pot sterge cam de un an...."Cannot remove Police Car...cannot find the specified file....Make sure you specify the correct path and filename"....inainte sa sterg tot folderul am sters un fisier de pe acolo...mai exact..."police car" asa se numea fisieru....help pls....e posibil sa fie un bad....ps...nu sunt sigur ce e bad-ul....asa ca explicati-mi pls :D

  6. mi-am luat de pe net un antivirus "Panda Full Edition 2007" si am de ales intre Panda Titanium 2007 sau Panda Platinum 2007....care e mai bun dintre ele...sau care e diferenta dintre ele? ce are unu si ce nu are altu...ma rog :D

  7. crede-ma e o mare dinferenta intre mp44 si ak47...desi asemanarea e izbitoare ;)...in primul rand performantele...iar intre ak47 si m16 normal ca as alege ak47....in primu rand m16 sub apa se blocheaza....daca intra nisip in m16 se blocheaza...daca intra nisip in ak47...nu mai are aceeasi acuratete ca la inceput insa trage fara probleme....acu nu va ganditi ca daca s-a dus acuratetea initiala o sa traga in toate partile....in lupta corp la corp...m16 e detronat de ak...deoarece patul lui m16 e facut din fibra de carbon...si se sparge ;) in timp ce ak-u are pat de lemn si rupe mufarina inamicului :beer: ....a si inca ceva...am vazut un test intre ak47 si m16...deci s-a tras intr-un bloc de beton....care avea marimea a doi bolztari (boltzarii sunt materialele alea de constructie folosite mai peste tot) in latime, inaltime si lungime....prima oara s-a tras cu m16...rezultatul....o mica gaura facuta de glont....a doua oara s-a tras cu ak47...rezultatul...blocul de beton a fost crapat in 2....pur si simplu sfarmat :right: .....asa ca... don't fuck with the russians :lol:

  8. Nu stiu de ce sunt alarmati americanii, ei au destule focoase nucleare pe un singur submarin sa distruga toata viata de pe pamant, dar cand Iranul si Corea de Nord fac teste cu rachete care nici nu merg bine atunci se pisa pe ei de frica...deci ei si aliatii lor pot sa aiba rachete dar un stat care nu le impartaseste ideologiile nu poate sa aiba.

    ...

    Hm...tu probabil te referi la rachetele alea Tomahawk...or fii ele puternice da nici chiar asa... :) ....apropo...cele mai puternice rachete sunt cele rusesti (cu hidrogen din cate imi aduc aminte) SS-18 SATAN eh...pana la urma...cel mai bine ar fii sa nu existe un razboi intre rusi si americani...ca am bulit-o cu totii :beer:.... io zic ca i-ar face praf rusii pe americani...da nush ce rost ar mai avea asta daca lumea ar fi scrum :) :beer:

  9. Peste 200 de exemplare de păianjeni identificaţi de biologi ca fiind văduva neagră au fost găsite în două zile pe plaja dintre Agigea şi Eforie de o echipă de specialişti aflaţi în practică în zonă. Deşi plaja unde au fost descoperiţi păianjenii este una neamenajată, cu vegetaţie, localnicii vin frecvent aici să se bucure de soare. Văduva neagră face parte dintr-o specie de păianjeni de deşert şi este periculoasă în special pentru cardiaci, copii şi persoanele cu sistemul imunitar slăbit. Fenomenul a fost sesizat specialiştilor de mediu, mai ales că există pericolul să se găsească şi pe alte plaje mai des vizitate de turişti. Până în prezent nici o persoană nu a fost muşcată de temutele insecte. Reprezentanţii autorităţilor constănţene nu ştiau nimic, vineri, despre această posibilă invazie de păianjeni periculoşi.

    Văduva neagră se numără printre cele peste 3.500 de specii de păianjeni din ţara noastră iar veninul ei este de două ori mai puternic decat al unui şarpe veninos. Primul ajutor în caz de muşcătură constă în aplicarea unui garou deasupra rănii, doar dacă aceasta se găseşte la nivelul membrelor. De asemenea trebuie să mergeţi de urgenţă la cel mai apropiat spital.

  10. Ruşii sărbătoresc 60 de ani de la invenţia celebrei mitraliere Kalashnikov. Cu acest prilej, inventatorul armei, rusul Mikhail Kalashnikov, a fost omagiat de preşedintele Putin. Aproximativ 50 de state şi-au dotat armatele cu acest tip de mitralieră. Puşca mitralieră Kalashnikov sau, în termeni militari, AK - 47 este cea mai cunoscută armă din lumea întreagă. Armata sovietică s-a dotat cu Kalashnikov în 1947.

    Eficientă, uşor de întreţinut şi cu un mecanism simplu de utilizat, arma a devenit în scurt timp extrem de solicitată. În 60 de ani, au fost produse peste 100 de milioane de arme Kalashnikov. Aproape 50 de ţări şi-au dotat armata cu o astfel de mitralieră. Inventatorul, rusul Mihail Kalashnikov, acum în vârstă de 87 de ani, este foarte mândru de invenţia sa.

    ?Sunt întrebat de foarte multe ori ce model îmi este mai apropiat. Şi eu le răspund că este ca şi cum ai întreba o mamă cu cinci copii care îi este mai drag şi ea ţi-ar spune că pe fiecare îi iubeşte la fel. Esta la fel şi pentru un inventator. Fiecare model înseamnă enorm pentru mine”, spune Mihail Kalashnikov.

    Deşi puşca mitralieră Kalashnikov a fost arma folosită în numeroase războaie, inventatorul nu are nici urmă de resentiment. ?Lumea mă mai întreabă cum pot să pot să dorm noaptea? Arma pe care am inventat-o a ucis atâţia oameni. Le spun că dorm liniştit. Politicienii trebuie acuzaţi că nu pot ajunge la un acord de pace şi nu pot să rezolve conflictele fără să facă uz de armament”.

    La 60 de ani de la invenţia armei care îi poartă numele, Mihail Kalashnikov a fost omagiat de preşedintele Vladimir Putin, iar armata rusă a organizat chiar şi o ceremonie pentru a marca evenimentul. :beer:

    PS...Sper ca am voie sa postez aici :tiphat:

  11. ok...inteleg ce ziceti...dar in cazu asta cum draq s-a schimbat parola? :) ca pe siteuri dubioase nu intru...si chiar daca ar trebui sa dau contu si parola...dau altu...nu pe asta care-l folosesc....remember my id and my pass nu e bifat niciodata....arhiva nu o salvez...si de la altii nu m-am logat... ;)

  12. parolele de YM NU se pot sparge,decat daca e fraieri utilizatorul si fie are passul ceva uzual, fie lasa parola prin alt pc.

    cu alte cuvinte ma faci fraier? :mellow: :huh: ti-am zis ca pur si simplu azi a incercat sa se logheze si nu a mai mers... :ceuameni:

  13. 3. bate-l pe frac'tu pana iti spune pe cine stie ce site-uri a intrat..

    ahah lol :lol: deci fratimiu nu prea are treaba cu alte siteuri in afara de youtube si google... :) ....si oricum chiar daca as incerca sa il bat nu cred ca as putea sa fac mare lucru....e cu 8 anishori mai mare ca mine.... daca-mi da o shtachie ma lasa lat :help: :box:

  14. in cazu asta...sa le arunc mamele din tren la toti hackerii care se plictisesc....scuze pt limbaj...dar am o gramada de nervi...mai ales ca aveam o gramada de mailuri si contacte...deci...intrebarea aia secreta o stiu sigur :)...insa nu imi mai aduc aminte...ZIP CODE-ul ala...cand am facut contu am bagat niste cifre la nimereala... :(....nu m-am gandit niciodata ca o sa am nevoie de acele date...mai ales ca, contul a fost creeat prin 2004... :(

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...