Jump to content

kakashikewl

Inactive
  • Posts

    112
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by kakashikewl

  1. Ei bine , nu cu mult timp , un prieten mia dat un link extern care conducea intr-un thread de pe LinkMania unde , un tip din Bucuresti moda PS2 , XBox si numai stiu ce alte Console de Gameplay , trimite-ai prin posta pachetul cu PlayStation-ul iar la pretun de 1-2 milioane , tipul ti-l moda , pentru PS2 Slim(cum am eu) era n jur de un milion 2 sute , problema e ca nu i-am notat numarul de telefon si nici nu-mi mai aduc aminte care prieten mi-a dat acel link extern iar in urma cu 2-3 zile mi-am resetat PC-ul (rebootat) pierzand astfel Bookmark-ul care conducea la acea pagina , tot ce stiu e ca este de pe Link Mania . Am incercat Search dar in zadar , nu am gasit nimic folositor .

    De aceea apelez la sprijinul si autorul dumneavoastra , as fii destul de recunoscator daca m-ar putea ajuta cineva . Multumesc anticipat si toate cele bune .

  2. Cineva mi-a dat contu asta sa postez.

    De curand mi-am luat un pc nou si vreau sa stiu si eu ce joace imi recomandati da in afara de nfs , gta 4 , asasin's creed , crysis..

    am proc dual cire e8400

    2gb ram

    radeon hd4850 parca

  3. La felul in care scrii nici nu ma obosesc sa iti raspund. Ia o carte de limba romana in mana si revin-o dupa ce ai mai invatat cate ceva.

    Raspunsul ti l-a dat blaidy.

    sNaKey :

    1. Proabil stiu lb. romana mai bine ca tn dar nu incerc sa demonstrez nimic cu asta asa ca lasa textele astea de admin. dar nu mai zik nimic despre tine ptr. ca nam nevoie de warn-uri si chestii de genu asa ca o sa ma opresc aici la acest "subiect"

    2. Daca sunt cel mult 15 useri pe tot Linkmania-ul care nu a inteles ce-am zis in mesajul alterior la care mi-ai facut quote tu , io nu mai zis nimic ... si cat despre chestia cu PS 2 .... ms Blaidy :) totusi o sa mai caut si alte raspunsuri pe alte forumuri , sper sa gasesc si alte cai in afara de cea de ami "upgrada" PS - ul ... oricum ms. ca ai raspuns

  4. da frate stiu cas in functie de posturi da ranku mare arata ca ai si experienta , nu numa posturi degeaba , poate o mai fi uni care nu stiu nimik de gaming si au masterand ca au postat ca nebuni da in rest cei mai multi stiu destule despre gaming deci deaia ma intrebam cum de nu poate nici un "expert" de paici sami raspunda

  5. 1. Imi pare rau daca deja a fost postat si eu intreb aceiasi intrebare stupida , daca nu va rog faceti tot posibilul daca puteti sa ma ajutati cu ceva informatii , orice este bun ....

    2. Pei vreau sa intreb daca este vreo cale sa pot juca un jok de PlayStation 2 facut de pe calc (adika am downloadat Naruto Ultimate Ninja si e ptr PS 2 numa ca nush cum sal scot pe DVD ca sa mearga si sal recunoasca PS meu ca DVD original , ptr. ca am experimentat deja , adika ... am scos Naruto Ultimate Nija pe un DVD si am incercat sa vad daca merge pe Play si surpriza , zicea Please insert a DVD/CD parq , numi mai amintesc , deci nu recunostea nici DVDu makar , sa zica ca nui compatibil sau ceva , asa ca am consultat mai multi prieteni de pe Yahoo , MSN , ICQ etc. sa vad ce cred ei , si cativa miau zis , sa va zic acuma toate variantele care eam auzit despre cum pot face un joc de PS (facut in gen de PS dar care e pe PC , si iam intrebat cum sau ce trebuie sa adaug ca sa mil recunoasca si iata ce miau raspuns uni dintre ei :

    1. Ai putea sati bagi un cip care cik nuti mai recunoaste DVDurile originale si astea care sunt piratate , deci u va mai fii problema daca DVDu cu jocu nui original , singura problema va fi aceea sa fie jocu ptr PS2 nu ptr alte consoale (chestia asta o stiam si io dinainte dar am puso aici sa vad daca voi ati auzit de aja ceva )

    2. Altcineva mia zis ca are un prieten care face DVDuri cu jocuri de PC da le da burn de pe calc si le face pe DVDuri si cik adauga nush ce fila in plus la orice joc si ii merge , dar tipu nu prea intra pe mess si cik nu a putut sal intrebe ce prog/fila fol ca sa mearga ....

    Acuma io mam gandit ca probabil ai nevoie cum e la CD/DVD-urile astea originale de crack ca sati mearga mam gandit ca iti trebuie si la DVDurile de PS2 astea originale un fel de crack ceva ca sa mearga , bine este doar o parere , deci ajutatima si pe mine cu idei ca vreau neaparat sa joc Ultimate Ninja :D , deci va mai zik odata cum sta treaba ...

    Am downloadat Naruto Ultimate Ninja care este in format PS2 ( cum stiu ? pey am luat un alt DVD de PS2 , lam deschis pe calc , si fisierele erau in acelasi gen , siti puteai da seama ca nui ptr PC dupa ce fel de fisiere si formate erau ) si acuma nu stiu ce trebuie sa mai adaug sau sa mai fac ca sa mearga joku dupa cel fuck de pe calc cu Nero sa mearga pe PS2 ... deci stie cineva cum se poate rezolva . ii sunt dator celui care ma ajuta cu aceasta problema , ms anticipat :)

  6. miam luat tenkaichi 1 acuma vreo 3 luni , merge super fain , imi place , faza e ca lam terminat si acuma ma plictisesc , ma mai joc cu varumiu la multyplayers sil bat cu Gogeta dan rest mam plcitisit de el .... de emulat nici nu ma gandesc , de ce las emula cand am PS2

  7. Ahile' date='Sep 10 2007, 01:31' post='2223179']

    ok..sunt nou in jocu asta l-am instalat merge tot si modelpack dar de unde pot sa fac rost de transformarile 4?thx :)

    uitete aici , si cu o pagina mai inainte ca sa vezi cum te transformi in SSJ4 si vezi ca la ultimul meu post este pus Big Pack 8.3 , mi la cerut cineva si iam at linkul , instaleaza Big Pack 8.3 si urmeaza pasi ptr. transformarea in SSJ4 , gasesti pasi cu o pagina inainte

    hai .... bft :beer: ;)

    http://sgh.myforum.ro/8-vt5.html?start=105

  8. Sunt moderator acolo ... poate te pot ajuta eu , nu inteleg care e problema , cum zice ca ai introdus gresit ? ai incercat de mai multe ori shi ntot gresit era? incearca din nou dar cand dai sa te registrezi dai refresh la imagine , probabile o eroare :) sau probabil ai introdus tu gresit :blink:

  9. si care sa fie ideea un seria aia??/ apare un nou inamic,apare si o noua transformare,inca un inamic inca o transformare,si cu cine sa se faca??cu stra,stra,stra,stra,stra,stra,stra nepotu lu goku sau cu cine???ca deja in GT la urma la urma Pan era batrana si urata si avea un nepotel pe nume Goku care deabea sa facut ssj...si sa tinem cont ca nu mai sunt sayiani puri ci la inceput sunt pe jumate,pe urma pe sfert,pe urma pe sfertu sfertului,pe urma pe sfertul sfertului sfertuli si tot asa....de unde sange de saiyan sa se faca aia ssj10?e o porcarie

    cand am zis o noua serie nu mam referit exact la AF exact , si nu uita ca in Dragon Ball totul e posibil , si pana la urma Goku Jr. e sta stra nepotul lui Goku deci are o gena din el asa ca nu se stie ce va fi , producer-ul va veni cu ceva idei , probabil o noua rasa de finte supaevoluate va aparea iar Goku Jr. pana la urma va dobandi putere iar cel mai puternic din acea rasa noua se va lupta cu Goku iar Goku isi va arata din "ce e facut" ... asta a fost doar o idee dea mea , deci producatorul va avea idei mult mai bune shi mai complete decat a mea ... dar am dat un exemplu a ce se poate intampla ... nu uita : "totul e posibil in DB"

    Daca Goku a cerut puterea din tot universul si la omorat pe broly de ce nar putea sa o faca si Goku Jr.

  10. AF nu exista e doar o farsa facuta acu cativa ani de niste fani obsedati. AF = April Fools , e si ciudat ca multa lume inca mai crede ca va aparea o noua serie.Akira a confirmat ca nu are nici o intentie sa continue seria si ca nu o va face vreodata.

    Corect dar cu toate astea oamenilor/fanilor dbz le place idea aparitiei unei noi serii Dragon Ball , cateva charactere din AF cum ar fi Goku SSJ5/6/7/8(8 crde ca nu face parte de AF dar oamenilor lea placut ideea asa ca lau creat si pe el,Vegeta SSJ5 si multi altii dar din pacate mam intalnic cu aceste charactere doar in M.U.G.E.N. sau in ESF(doar pe Goku SSJ5)

    Dar ideea e ca multor oameni le place aceasta idea , eu sunt unul din ei , vreau sa zic ca miar placea sa vad ceva nou ... chiar si GT care paer ca e facut in prezent cand vezi toate chestiile alea din naime atat de originale ... dar de fapt anime-ul e destul de vechi daca imi amintesc bine parca incepe in naul 1996 sau 1997 nu mai stiu sigur dar asta vreau sa zic , ca este deja destul de vechi , ar fi bine sa apara ceva nou acuma , ganditiva numai la ce claritate si ce bine o sa se vada anime-ul ... daca GT arata atat de bine si e facut in 1996/1997 (numi mai amintesc bine) ganditiva cum ar arata ceva facut in 2007/2008 :) :cool2:

  11. Nu cred lucrul acesta pentru ca am vazut o lista cu saga-uri si e total idioata faza...auzi u...gogeta ssj6.Descoperirea bilelor dragonului...cik in af sunt 14 bile=)))...totusi sa nu o dau in AF k aici nu e loc de asa cva.

    Pey sar putea sa aiba ceva deaface cu Omega Shenron .... ptr ca la urma urmei el a fost ultimul tp rau cu care sa batut Goku in ultimul episode shi Omega avea din cate imi amintesc shi el avea 7 bile ... doar ca erau ale raului sau asa ceva , alea albastre , chema pe dragonu ala care ma dispera pe mine la culme , deci daka Omega a murit nu cred ca shi bilele au facut acelashi lucru dar dak nu mai exista Omega bilele nu prea au valoare deci poat sau transformat sau poate Shenlong lea transformat in "bile ale dragonului" da cat despre Gogeta SSJ6 mi se pare un "Totally Bullshit"

    EDITED : Imi apre rau cred ca am confundat bilele lu shenron cu alta putere ... numi mai amintesc bine dar bilele lui shenron nu aduceau nici un dragon ... ii dadeau da putere corect? shi Shenlong ia zis lu Gou ca ptr sigurantza ele vor disparea dar probabil lea luat shenlong shi lea transformat sau stiu eu ... nush pana ce apare AF dak apare makar o sa fie doar teorie ce zik eu

  12. orcicum am observat ca sunt 2 modele ... una fara haina pe el shi are parul auriu shi una din celebra poza cu SSJ5 de pe google dar totusi e destul de ruesit modelul ... sper sa se face shi un character intreg cu el , cu propiile lui miscari shi atacuri ... lool dak SSJ4 are Supreme KAMEHAMEHA (10 x) ganditziva ce va putea face SSJ5 :D

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...