Jump to content

Bianconero

Forumist
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Bianconero

  1. Tu care ai implinit deja 14 ani,ce te face sa crezi ca Osama era mort de demult?Crezi ca prietenul tau este mai bine informat decat restul lumii?

    Nu inteleg dc nu aveti incredere in stirile senzationale,pt noi stirile astea sunt realitatea si istoria

    Nu discutam despre batranetea fiecaruia. Poti sa ai 14 ani si sa poti armumenta cu succes o opinie, si poti sa ai 30 si sa nu sti pe ce lume traiesti.

    Da, este mai bine informat din moment ce a participat in linia intai si a capturat rude de gradul 1 ale lui Osama. Stire senzationala ? Sti ce este senzational ? NATO cu toate resursele, toti banii, toti satelitii, toti militarii, toata infrastructura, nu a fost in stare sa il gaseasca pe osama timp de 10 ani ? asta e senzational. Nu ca l-au prins. Era normal sa o faca. Numai ca s-a facut la scurt timp dupa WTC. Asta e senzational, ca nu au 'fost' in stare.

    Iti spun eu ca au fost. Asta e stire pentru presa, pentru PR, si cel mai important pentru economie : valorile la bursa, aprecierea dolarului, pretul barilului, samd.

    Disabel Posting 7 zile pentru flame si offtopic.

  2. Cred ca tu nu stii pe ce lume traiesti daca nu esti in stare sa verifici profilul, exista un camp in care se completeaza data nasterii. :) Din ce spui tu rezulta ca acum, ca s-a aflat, americanii se vor retrage din acea zona.

    Eu creez forumuri. Nu imi trebuie sfaturile unui pusti. Nu a trebuit sa ma uit la profil ca sa vad ca ai 14 ani.

    Nu se vor retrage. S-a lansat ideea ( pe buna dreptate ) ca talibanii vor sa se razbune. Un prizonier aflat la guantanamo a spus ca daca Osama va muri o bmb nucleara va exploda in europa si ca toti supusii lui se vor razbuna. daca pana acum aveau motiv sa produca atentate ca le spunea osama, acum sunt mai bine motivati sa o faca.Nu stiu daca asta presupune bomba nucleara, dar atentate vor fi. Toata europa a luat masuri suplimentare de siguranta azi. Ori nu se retrag pana nu ii distrug pe toti, ori se vor retrage dar nu prea curand, o sa incerce probabil sa taraganeze lucrurile.

  3. ObL a fost mort de mult. Stiu de la un prieten care s-a luptat alaturi de americani cu Al-Qaeda de cand a inceput razboiul.

    SUA doar astepta momentul potrivit pentru a face anuntul. ( economie,pr,etc. )

    Si care ar fii garantia ca informatia ta este adevarata ?

    Stie de la un prieten, n-auzi? :))

    Daca Osama a fost inventia americanilor, asta e, prostimea se distreaza pe strada, etc. Daca Osama a existat si a fost ucis, ma gandesc ca evenimentul ar putea avea urmari. :-??

    Nu stiu ce este asa de amuzant. Probabil ai 14 ani si nu sti pe lume traiesti. Osama nu a fost inventia nimanui. A fost omorat acum multi ani. S-a tinut secret de SUA pentru a avea motiv in continuare de razboi ( se stie ca tarile arabe sunt bogate in petrol,diamante, etc ). S-a tinut secret si de catre urmasii lui Osama pentru a nu creea panica printre restul de talibani si militanti. Toata lumea a avut de castigat. Problema este ca acum, SUA are de castigat in urma acestui anunt. Vezi cotatiile la BURSA, valoarea dolarului, pretul barilului, samd. Cum spuneam, nu sti pe ce lume traiesti. Tu razi ca viata e frumoasa.

    Cat despre aceea poza, este un fake si s-a recunoscut de televiziunea araba care a facut-o publica initial.

  4. ObL a fost mort de mult. Stiu de la un prieten care s-a luptat alaturi de americani cu Al-Qaeda de cand a inceput razboiul.

    SUA doar astepta momentul potrivit pentru a face anuntul. ( economie,pr,etc. )

    Si care ar fii garantia ca informatia ta este adevarata ?

    El face parte din trupele de elita, au un nume ciudat nu imi vine acum. Cand trebuie 'rezolvat' ceva neoficial, pleaca o echipa de acest gen, se intorc in 2 ore... 2 zile...2 saptamani. Cat este nevoie. Nu stiu detalii iti dai seama ca nu imi poate spune. A facut parte din legiunea straina franceza pana cand a fost 'recrutat' in echipa asta de comando. A venit de 2 ori in ultimi 10 ani in tara pentru 3 luni de fiecare data. Nu are voie sa se casatoreasca ( oricum nu stiu cine il poate lua de sot ). Toata familia lui este monitorizata, el are nu stiu cate cetatenii, i-a fost schimbat numele, etc... killer si nimic altceva. Cred ca are 150 kg si 2 M.Trebuie sa vina la anu iar. Cel putin asta mi-a spus cand a plecat.

    Stirea este ca trupul a fost aruncat in mare. Daca intradevar era omorat azi, se publica vreun filmulet sau ceva poze. De ce crezi ca nu exista asa ceva ? Era mort de ani.

  5. ObL a fost mort de mult. Stiu de la un prieten care s-a luptat alaturi de americani cu Al-Qaeda de cand a inceput razboiul.

    SUA doar astepta momentul potrivit pentru a face anuntul. ( economie,pr,etc. )

  6. examenele scrise incep abia saptamana viitoare, de luni.

    wrong.

    http://www.edu.ro/index.php/pressrel/8140

    Vineri, 29 iunie, candidaţii care au promovat probele orale vor susţine prima probă scrisă a examenului de Bacalureat - limba şi literatura română. La ora 9.00, în cadrul şedinţei publice organizate la sediul Ministerului Educaţiei, Cercetării şi Tineretului, membrii Comisiei Naţionale vor extrage o variantă de subiect din cele 100 posibile. După anunţarea variantei extrase prin intermediul postului Radio România Actualităţi, comisiile de examen vor multiplica subiectele în număr egal cu al candidaţilor şi le vor distribui în săli

  7. Atacantul francez David Trezeguet si-a prelungit contractul cu Juventus pe inca 4 ani, pana in 2011, in ciuda zvonurilor din ultima luna.

    TREZEGUET: '' Sunt mandru ca mi-am legat numele de Juventus pt inca 4 ani. Am facut o alegere decisiva pt viata si pt cariera mea: acesta este un club care mi-a oferit foarte multe si alaturi de care imi doresc sa castig in continuare. In ultimele 15 zile am apreciat atitudinea care conducatorii au manifestat-o fata de mine. Un atasament care m-a convins sa las deoparte resentimentele si sa ma gandesc la viitor, pt a le putea oferi satisfactii cat mai repede suporterilor . ''

    sursa : juventus.com

  8. se bat, omoara, se sinucid.. ca e in religie, ca e o mandrie.. sa se omoare intre ei dai .....

    de zeci de ani se incerca sa se opreasca acest lucru. dar cand ajungi sa trimiti un copil nevinovat de 6 ani, sa il minti, mi se pare nebunie totala. s-a ajuns deja prea departe.. nuke them

  9. penibil , PENIBIL! cum sa te casatoresti cu o fata care ii cu 2 capuri mai mare decat tine ... plus ca irinel are un metru si un snitzel ! :rofl1: nu prea are ce sa faca cu bani (scz de cacofonie)

    Idem. mi se pare o prostie "nunta" lor. sunt saraci, se iubesc :whistle:

  10. daca ala e om beat......... ceilalti inseamna ca chiar sunt prieteni lui......

    oameni prosti care nu stiu prin ce lucruri sa se afirme si ei.... daca sunt prosti de prosti... doar asa se remarca si ei ....

    idem. din lipsa de ocupatie, te remarci prin idiotenie..

  11. Nu stiu daca numai mie, dar mi se pare ca timpul trece prea repede, anii se duc imediat..

    hmm... timpul...timpul trece la fel. ni se pare noua. daca iti traiesti viata la maxim si te distrezi, trece usor, daca dai de nush ce probleme ( doamne fereste ) trece mai greu. stai o zi la strand azi si sa vezi ca nici nu sti cum se face seara. sau o saptamana la mare..

    ot: au mai zis ca la trecerea in noul mileniu o sa murim toti.. VOM MURI CAND VINE SFARSITUL LUMII. inversarea polilor nu este acesta.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...