Jump to content

n4pst3r

Inactive
  • Posts

    100
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by n4pst3r

  1. Presupun ca a fost decapitata cu o Katana, desi nu e imposibil nici cu un Wakizashi (sabie secundara de lupta care are cam 40-50cm fata de Katana care are cam 90-95cm) :-?

    In general sabiile sunt destul de silentioase cand trec prin carne si os(ca si cutitul prin unt) daca sunt ascutite cum trebuie.Sau cand e taiata o mana sau un picior, nu e diferenta foarte mare intre os si lemn, doar ca osul e un pic mai fragil.Dar depinde si de antrenament.

  2. As dori sa ma ajutati daca se poate (e o poveste destul de complicata care s-a terminat destul de nasol pentru mine).

    Nu pot reinstala GTA IV.

    In timp ce instalam GTA IV, a avut loc o variatie de tensiune in cartier, mi s-au ars vreo 4 becuri, televizorul, un 5.1 dolby digital, si alte chestii (am cam pus-o... )

    Am restartat calculatorul (dupa ce m-am dus ca disperatul sa scot totul din priza in casa ca sa nu ia foc ceva), GTA-ul nu se instalase bine, asa ca am sters folderul.

    Am incercat sa dezinstalez GTA IV si imi da o eroare "Failed to release Securom License", cand dau remove.

    Cand incerc sa dau Modify, imi incarca niste chestii, dar nici un fisier.

    Daca dau reinstall, nu instaleaza nimic, fisierul e gol si raman doar chestiile suplimentare.

    Exista vreo solutie ca sa pot reinstala jocul?

    Ma gandeam sa umblu prin registri.

  3. Probabil ca peste vreo 10 ani (sau mai devreme), o sa existe un laptop facut din aceeasi tehnologie, care se va plia in buzunar, si il vei putea scoate si pune pe masa, acesta intarindu-se cu ajutorul unei nanotehnologii.De-abia astept :tiphat:

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...