Jump to content

bub0nic

Inactive
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by bub0nic

  1. Petter Solberg, in Romania

    Fostul campion mondial la raliuri, norvegianul Petter Solberg, a venit in Romania si a preferat sa stea in picioare atunci cand a discutat cu jurnalistii, luni, la o conferinta de presa, sustinand ca de pe scaun nu poate sa-si exprime pasiunea atunci cand vorbeste despre automobilism.

    Petter Solberg, castigator al Campionatului Mondial de Raliu (WRC), a venit la intalnirea cu jurnalistii purtand o camasa sport de culoare albastra cu insemnele echipei Subaru. Solberg a fost foarte jovial, iar in momentul in care a intrat in sala i-a salutat pe jurnasti si i-a intrebat cum o duc.

    "Avem masini de curse pentru a face un show adecvat? Nu-mi pot exprima pasiunea daca stau jos. In primul rand raliul este intreaga mea viata. Sunt implicat in sporturile cu motor din 1982. Tot de atunci sunt si mecanic, am ulei chiar si sub piele. Sunt de opt ori campion national, iar in WRC am ajuns dupa ce am trimis doua casete cu mine, iar doua echipe, Ford si Subaru, m-au sunat. Initial am ales Ford, dupa care am plecat la Subaru", a spus Solberg.

    Intrebat ce stie despre pilotii romani, Solberg a raspuns: "Cel mai important pentru romani e sa se implice in raliurile internationale, pentru ca orice e posibil. Este foarte mult de lucru, dar trebuie sa ai si sponsori puternici care sa te ajute sa te implici".

    Solberg a mentionat ca ai nevoie si de foarte mult curaj pentru a ajunge si ramane in WRC. "Atunci cand sari, la 200 de kilometri pe ora, 68 de metri, iti trebuie «scutece» ca sa continui. De exemplu, copilotul meu (n.r. - britanicul Philip Mills) a vomitat de doua ori. E o prostie sa te faci copilot! Tii niste hartii in mana, dar asa eu tin volanul. Am totala incredere in el, anul trecut am mers 265 de zile impreuna, dar nu impartim patul", a precizat pilotul norvegian.

    Petter Solberg a afirmat ca atunci cand a castigat titlul mondial a fost sunat de rege si de primul ministru, iar la aeroport a fost asteptat de 10.000 de norvegieni.

    Pilotul s-a aratat entuziasmat de rezultatul obtinut in Raliul Acropole, competitie desfasurata in weekendul trecut. "Am castigat suficiente curse, dar este ceva special sa te bucuri pentru un loc trei, dar am avut o perioada grea prin care am trecut. Cred ca puteam lupta pentru victorie, daca nu aveam unele probleme tehnice", a adaugat Solberg.

    Petter Solberg se afla intr-o vizita de doua zile in Romania, pentru a participa la inaugurarea noului showroom Subaru din Bulevardul Theodor Pallady.

    Managerul general al Subaru Motor Trading, Stavros Kanonopoulos, a mentionat ca la inaugurare va fi prezent si pilotul roman Constantin Aur, caruia i-a tradus numele in "Titi Gold".

    Petter Solberg a devenit pilot in WRC in anul 1998, cand a concurat pentru Ford timp de doua sezoane. In 2000, Solberg trece la Subaru, alaturi de care castiga titlul mondial la piloti in 2003. A participat la 108 raliuri, dintre care a castigat 13, iar de alte 32 de ori a urcat pe podium.

    Mediafax

    Legat de ce scrie mai sus eu am fost acolo si aia de la Subaru RO au facut un fel de circuit dirt asa cave si Peter a luat un Impretza WRX STI si sa dat cu ia pe acolo fratilor a rupt masina in 2 :clapping: omu nu este sanatos.Organizatorii tipau la el ca nu este un traseu pt Impretza ....pt ca acolo trebuia testat noul Forester ....binenteles ca nu a tinut cont de ce au spus aia si a rupt Impretza dupa care a rupt in 2 zi Forester. :lol: .Ce sa va mai zic un super om si un super pilot de rally.

    :right:

  2. Acel pilot Claudiu David este varul meu cu care in ani in urama am mers si eu cu el pe la rally .Am mers la debuntanti prin 99 am mai mers la grupa H pt echipa Renault a lui George Grigorescu.Bine aceasta pasiune a fost a varului meu eu doar am dat o mina de ajutor dar virusul la-m luat imediat.

    Nu stiu daca stiti dar etapa de WRC din Argentina este considerata cea mai grea din sezon cu toate astea Claudiu David/Mihaela Beldie au iesit pe locul 5 la general pe o special nu mai stiu sa va spun care .

    In 2006 la batut pe Titi Aur in 5 din 8 etape

    Cine vrea sa mai citeasca despre el are site omu www.claudiudavid.ro

    Voi ce pilot preferat aveti in WRC si in CNR ??

    Eu in WRC il am pe Peter si in CNR pe Claudiu (si inainte eram fan Titi dar cind mergea pe acel WRC Seat Cordoba cu ani in urma ....acum parca merge Giri pe el va spun sincer ca era "balet"ca facea Titi pe Seat )

  3. Ok ideea era sa comenteze cei care citesc turu aici ceva pariuri cine ajunge in galben la Paris sau in verde sau alb cu buline sa-si dea cu parerea .

    Idei ce pot spune ma indesc si va anunt

    In afara de un pariu legat de clasament final la celebrele tricouri acum nu imi trece prin cap.Ma gindesc

    Legat de faza "dar nu si multi le comenteaza" din pacate doar eu comentez si voi pune-ti info legate de etape si tur .Oricum este de apreciat ce face-ti

    Tot respectul

  4. Fratilor sau domnilor moderatori stirile le stim sau le stiu ca vad ca sunt singurul care posteaza aici .

    Eu propun sa comentam macar noi astia 3 ce se intimpla in tur de stiri sunt satul si clasamente :)

    De ex:

    Pt Fabian Cancellara turul a luat sfirsit sau nu turul ci tricolu galben sa dus .....gata azi a fost prima etapa de munte adevarat .Abia astept sa-i vedem pe cataratori de ce sunt in stare .

  5. Am vazut xBox 360 la un magazin din asta gen Altex sau Flanco si costa 13,5 mil lei vechi

    Eu zic ca este cam mult mai bine ma duc la Cora si imi iau PlayStation 2 Slim cu 4,5 mil lei vechi

    decit sa dau atitia bani pe xBoX 360 .Multi o sa spuneti ca este mult mai bun XBOX dar sa stiti ca nu prea este dif mare

    :right:

  6. Deci nu cred sa se faca un serv de LineAge2 si pe Linkmania cit despre cei 1,3 Gb ai clientului paraca asa ai spus eu cind am jucat pe Evolva clintul pt LineAge 2 C5 avea cam 6 Gb

    :right:

  7. Super ma uit de 6 ani la tur

    Eu zic ca Fabian Cancellara nu are sanse chair daca este inca in galben si vad ca nu are nici pe dracu dupa ce a cazut in busculada de la sfirsitul etapei a 3 a.

    Ma uitam la el padala si nu mai putea de durere si a doau zi era ca nou traiasca Eritropoietina (abreviata EPO) :) Nu stiu ce sa zic eu zic ca in munti Cancellara este terminat totusi turul dabia a inceput.Totusi daca observati David Millar apare in c?rca lor in clasamentul la cataratori si la general ai sufla in ceafa lor.

    Dar ce dracu se mai aude cu marea vedeta care trebuia sa-l faca pe Lance sa tremure cu ani in urma Alexandre VINOKOUROV .Unde dracu este Iban MAYO ? ca eu nu prea aud nimic de el dar saracu daca a nimerit cu David Millar in echipa asta este ....NO COMENT :) .Unde dracu este vedeta frantei de anu trecut marea lor sperantza in ciclism Nicolas JALABERT ?Ca sa nu mai vorbim de marele si uritul neamnt care a cistigat turu in 98 si dupa aia a stat numai in spatele lui nenea Lance ani la rind ani la rind eu unu ma lasam dracu de cliclism eu zic ca nu mai are rost sa-i dau nume cred ca stiti cin este totusi o intrebare este in tur neamtu ?Eu zic asa la ticoul verde cistiga Tom Boonen , la galben David Millar si ala alb cu buline rosi chiar nu pot sa stiu cine dar totusi David Millar este si el acolo .

    Sper cu cine am comenta turul frantei din acest an :)

    Bafta

  8. Nick în joc :bubonic and bubonic_mg

    Nume real :Andrei

    Vârsta :28

    Oraşul :Bucuresti

    Caracterul preferat :SM

    Skill-ul preferat :Inferno/Evil Spirits

    Setul preferat :Legendary/Bone

    Arma preferată :Kundun/Chaos Staff

    Harta preferată :Lorencia/Arena/Exile (In ordine cum sunt scrise)

    Monstrul preferat :Nu am asa ceva

    Guildul preferat :HonoR /Si guildul meu cind o sa-mi fac :)

    Jucători preferaţi :T0T0[MG],titto,boomeey,blandubel,MEDION_MG,Guest .Si imi cer scuze pt cei care i-am uitat :whistle:

    Am început să joc MU începând cu ani in urma din cauza uni prieten care a descoperit jocu din cauza ca se plictisea .

    :right:

  9. Eu dupa un zbor cu probleme .... am fost fugarit de 3 MIG-21 Lancer .

    Multumesc lui Dumnezeu ca am scapat cu bine

    Presupun ca va-ti dat seama ca le-am doborit pe toate 3 :gun:

    http://img468.imageshack.us/my.php?image=eudupaoturavb8.jpg

    Si tot eu dupa o misiune in spatiu cind am avut de lucru la statia spatiala ...ceva vital trebuia schimbat .O piesa foarte importanta nu va explic ca nu intelege-ti.Doamne prin ce emotii am trecut :dooh:

    http://img217.imageshack.us/my.php?image=cosmopopicafg5.jpg

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...