Jump to content

Nuclear Cannibal

Inactive
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Nuclear Cannibal

  1. daca e sa fim seriosi cea mai mare bataie prin scoli si-o iau rapperii ... am batut la ei ca la fasole din clasa 1 pana in a 8-a , dupa din clasa a 9-a pana in a 12-a ... rockerii sunt singuratici ... de obicei si nu sufera asa ca nu are haz sa-i troznesti la fel si emo , chiar sunt simpatici ... iar manelarii sunt la putere ... aliati de baza ...

  2. Dute tata si culcate,prefer sa am mai bine creier decat bani,prefer sa fac mai putini bani cu creier decat mai multi umilinduma public!

    Super tare clipu!=))este chiar penibil :clap:

    dasemenea reply-uri dau doar cei care sufera de o boala grava aka "pseudo-inteligenta" ma rog predomina la utilizatorii de forumuri cam 90% din userii "respectabili" o au.

    1) si tiganu' are creier , ba ghici ce ! cam orice vietate are ... oare esti un ... raton ? ca deh ... ai creier dar nu ai bani , ma rog sa trecem peste

    bravo tiganului ala pititc desi poate e omul mai necioplit se poate sa scoata bani ... cine stie

    cine spune ca prefera sa fie un gras care scrie pe un forum despre jocuri pe calculator (multi useri sunt grasi/au burta/sunt urati fizic din ce am vzut la poze cu useri) in loc sa fie tot gras , dar sa cante manele si sa scoata multi bani ori e mai prost ca manelistii ori minte , oameni destepti sunt perversi si profitori , deci ar profita de altii sa le ia banii .... o nasule dedicatie pt mireasa ta , pac ii ia banii omul are impuls de fericire goleste buzunarul , manelistu' destept se intoarce acasa mai bogat ;) . unde promoveaza incultura salam in melodia raggaeton ? in r'n'b au tot teme la fel ca in manele bani femei si dusmani , vba aia si in melodiile lu fifty cent/g-unit si alte maimutze dinastea au numa bani/femei/masini/dusmani , BRAVO BABY ! succes la facut bani

  3. din pacate ai o boala rara si daca te dezbraci la strand mori ... si oricum nu ai cum sa ajungi la strand ca in aproximativ 2 saptamani o sa-ti cada picioarele ... (se usuca si cad)

    as vrea sa ma insele gagica-mea .... :(

  4. Pacat ... un sport atat de frumos si totusi numai copy + paste pe subiect , in titlu scrie discutii despre subiect si totusi intrand aici ma simt de parca as mazali peretele in ghena , scriu pe el desi stiu ca prea putini o sa vada , chiar mi-ar place sa initiem o discutie poate cu sau fosti practicanti ai acestui sport , pana mea ... la juniori am iesit campion national de la "optari" pana la J3 , la J2 parca ne-au batut LAV in finala ... si dupa m-am lasat sa ma apuc de carte :)

  5. ehhh......traditia e de vina. Oricum prostia face legea pe acolo.

    eu cred ca face legea la tine in familie ... ce crezi ? poate ei in loc sa mearga la o bere se joaca cu sarpele ... bine am sa o pun altfel , la ei find traditie , tipii care "se lupta" cu serpii sunt priviti ca niste eroi ... gen cum l-ai privi tu pe Kaka sau un sportiv care iti place mult , cum un copil ca sa ajunga la performatele lui Kaka trebuie sa ii pui mingia la picior de mic ... asa si la "luptatorii cu serpii" trebuie sa le pui sarpele de mici ... ma rog ideea e ca de obicei se inepe cu serpi mai putin veninosi. aaa si inca ceva cand lasa copii mici cu "the king cobra" sarpele are coltii scosi deci nu te poate otravii ... dar cum shady monto ne zice noua cat de destept e el si cat de prosti suntem noi ... bine ... lumea zica ca eu sunt anti social dar cand vezi tot felu de oamen ca asta nu iti vine sa-i calci in picioare ? bine ... poate nu e asa ... iti vine sa-i desfigurezi si atat ca daca te iei cu el la discutii poti sa inveti doar sa folosesti OGC sau sa joci MU ( chestii inteligente intr-adevar )

  6. desigur , dar preferabil cu aceeasi minte :P

    ai vrea sa poti sa iei LSD fara a-ti afecta organismul ? ceva gen dupa ce te trezesti sa fi normal ... ma rog sa nu fii nici dependent astea ..

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...