Jump to content

darkandy

Inactive
  • Posts

    89
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by darkandy

  1. Salut Vlad.

    E capos Gambit si nu vrea sa renunte la culoare ;]?

    Mihai, daca am dedus bine situatia te bagi la munca grea si nu are sens. Daca nu e asa, sunt pe dinafara :), nu ma lua in seama.

  2. Hielo.

    Eu sunt bine Veno,  dar se poate si mai bine si intentionez sa testez asta in curand. 

    Daca o sa reusesc sa intru in joc o sa vorbim acolo. Mi-au dat drumul la cont dar in launcher imi apare cont invalid. Incerc si de pe laptop sa vad daca o rezolv, dar nu-mi place inceputul.

  3. Salut tare guilda.

    Am vazut mail-ul de la ''aind'' si ma bucur ca am decis sa arunc un ochi sa vad cine mai traieste. Ma bucur si mai tare de faptul ca albastreala va exista si pe baza asta de date.

    Eu nu am timp de joc pe moment, dar o sa imi fac un cont ca sa mai vorbim. Pana atunci, bafta la crescut pitici! ;]

    • Upvote 1
  4. Sal'tare.

    Nu vreau sa torn gaz pe foc, dar are dreptate RAPTURE-.

    Toata admiratia pentru acest tanar care a aratat ca empatizeaza cu cei din strada. Insa, in momentul in care depui juramantul de credinta, spui acolo, cu gura ta, ca respecti si regulamentele militare.

    El in baza asta o sa fie cercetat disciplinar.

    @AdRiaN ca sa nu ma certi :P, da, eu am facut armata. Si crede-ma ca am facut cerere sa ma duc. Am fost "terist" si am terminat sef de promotie. Chiar daca au trecut ceva ani, nu multi, tin minte regulamentele militare.

    Putea iesi fara "haina statului" pe el si cred ca nu "deranja" asa tare. In consiliul de judecata se dau decizii in baza acelor regulamente militare.

    Cu stima,

    Io, Drops

    Eii gaz pe foc;]], care foc dropsule?

    Da, sunt total de acord cu tine. A spus si el ca incalca regulamentul si ca va suporta consecintele. Azi l-am vazut putin prea increzator/oarecum sfidator la adresa contraamiralului, gandindu-se poate ca daca nu au luat inca o hotarare in ceea ce il priveste, va scapa usor.

    Cum afirmam mai sus, cred ca pe termen lung, cand nu va mai fi o stire si lumea ii va fi uitat numele, abia atunci va suporta el consecintele gestului sau.

  5. Era in uniforma completa la protest si da, nu avea acest drept.

    El si-a pus cariera in pericol pentru ca ministrul aparari e Oprea si aproape toti care au ceva grade si influenta sunt pusi politic acolo. Atat timp cat va face tam-tam presa nu i se va intampla mare lucru. Dar cat crezi ca va fi o stire tanarul?

    Ce crezi tu ca se va intampla cu el peste o luna, doua...un an? De Bãse nu scapam usor, iar marinerul a demonstrat asta in multe randuri...nu uita, nu iarta.

    Ai 20 de ani, gandesti cum gandesti, vorbesti doar ca sa vorbesti... SA TRAIESTI BINE!

  6. Pacat ca nimeni nu intelege conceptul de "democratie" ...

    O "iesire" ca asta nu rezolva nici pe departe problemele!

    Crezi ca oricare din bugetarii din armata nu a simtit teierea celor 25% din salarii ... sau mai stiu eu ce alte greutati le au cu totii in viata de zi cu zi. DAR, spre deosebire de celelalta "categorii bugetare" (doctori, invatatori, politie ...) ei nu au libertatea de a protesta! Nu stiu foarte bine sistemul si detalii exacte, dar astfel de iesiri nu sunt acceptate. Si daca individul asta a considerat ca este mai important sa iasa in strada, sa-si riste cariera si sa ignore conduita care-i este impusa, e alegerea lui ... dar nu a facut nici pe departe ceva de care sa fie mandru sau sa merite laude.

    Dar asa suntem noi ...

    De ce sa apreciem si sa sprijinim tineri cu viziune, care ar putea face intr-adevar ceva ... cand putem sa apreciem aceste gesturi disperate. Ne identificam cu persoanele de la acelasi nivel cu noi, cu idealuri comune, mediocre. Si ceea ce ma intristeaza, este ca in ciuda acestor evenimente nu se va intampla nimic. Vom continua sa ne alegem aceiasi lideri, aceeasi mentalitate, aceleasi vorbe pe care sa le credem iar si iar si iar la nesfarsit.

    Prietene, unde sunt celelalte ''categorii bugetare''? Au iesit cumva in strada cand li s-au taiat veniturile cu 40%(ca s-au taiat si sporurile). Ii vezi acum in strada? Eu unul nu ii vad, arata-mi-i tu, poate am eu probleme de vedere. Unde sunt sutele de mii de oameni in dificultati reale?

    Tanarul locotenent avea salariu de 3200 lei. Ti se pare cumva ca a iesit de disperare in strada?

    Sa inteleg ca tu nu te identifici cu cei din strada...niste mediocri dealtfel, dupa cum bine spui;]]. Bunici, parinti la pensie ai? Si daca tie/alor tai le e bine, te gandesti si la cei din strada care, asa mediocri cum sunt...STRIGA, sunt IN VIATA si vor schimbare.

    Banuiesc ca tu faci parte din generatia protestatarilor pe facebook nu?;] Ai dat un click, si gata...te simti bine, ai facut ceva.

    Suntem VARZA ca natie.

    Trebuiau sa fie milioane in strada si sa le ceara sa plece dupa ce au iesit cu ineptia aia de proiect de lege a sanatatii, care apropo, o vor trece daca nu pica guvernul si Bãsãnaul. Au afirmat deja ca lucreaza la ea, ca proiectul e bun, dar ca au comunicat prost.

    Deci stai tu in casa si lasa mediocri sa faca schimbarea.

    Tu mai da un click, doua..asa, sa te simti bine.

    Haidi pa pa pa, ca m-am convins cat de inalte iti sunt viziunile si aspiratiile. Bafta in viata... vei avea nevoie.

  7. Oke ... nu ma uit la TV dar din cate am auzit, putza asta s-a dus de capu` lui in inima protestarilor sa zica "armata e cu voi". E un INCOMPETENT !!! Armata nu are voie sa participe la asa ceva ... defapt nu are voie sa fie impotriva statului oricare ar fi situatia.

    N-am tp sa detaliez ca-s pe fuga .. dar asta e esential.

    Urat ...

    si in 89 armata a fost impotriva dictatorului. Pacat ca e singurul care face asta, pacat ca el, un tanar de 27 ani a trebuit sa iasa sa isi riste cariera, in loc sa fi iesit in bloc generalii care inca mai au onoare si nu sunt din randul izmenarilor ce au primit stele proportional cu pupinbasismul.

    Da, nu avea voie sa fie in uniforma acolo, dar prin asta a captat atentia iar gestul sau s-a incarcat de mult mai mult simbolism. Daca se ducea in civil acolo spunand ca e locotenent probabil ca nu il bagau prea multi in seama.

    Pentru mine, riscul la care s-a supus doar pentru a arata ca nu toti au constitutie de mamaliga in tara asta, fie ei si supusi unor regulamente stricte ca cele ale armatei, ma face sa sper ca poate mai avem o sansa.

    Oricum, vezi mai intai ce a spus, ca altfel vorbesti vorbe(incompetent...are grad de locotenent dar e pe functie de maior, cu 2 grade mai sus).

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...