Jump to content

GoGuTz'uL

Forumist
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by GoGuTz'uL

  1. Gigi Becali: "Se compară Jean Pavel cu mine?"

    Într-o intervenţie telefonică la Sport Total FM, Gigi Becali a comentat situaţia fostului lider de galerie al Stelei, Jean Pavel. "Cei de la Dinamo au fost nişte oameni care ne-au ajutat, au bătut şi Rapidul, au bătut şi CFR. Îşi vor da suporterii seama când vom juca în Liga Campionilor. A venit Jean Pavel şi mi-a zis că nu el a fost capul răscoalei, dar i-am zis că nu mă interesează şi că vreau să puna banere prin care suporterii să îmi ceară scuze. Mi-a zis că are familie, cum să aibă el duşmănie cu mine? Se compară el cu mine?", a declarat patronul Stelei.

    Gigi Becali: "Pe suporteri îi calc eu în picioare, nu mai stau să vină jandarmii"

    Gigi Becali susţine că nu va tolera ieşiri ale suporterilor Stelei asemănătoare cu cele ale fanilor giuleşteni. "Se poate întâmpla vreodată la mine ceea ce s-a întamplat la Rapid cu suporterii? Păi îi călcam în picioare. Îi calc în picioare eu, nu mai stau să vină jandarmii. Nu îmi venea bine că mă înjurau la mine acasă după ce am băgat trei milioane de euro. Adică, eu bag banii în propietatea publică a statului şi vin ei şi mă înjură? ", a clamat finanţatorul din Ghencea.

    Juniorul Florentin Matei a fost luat de Cosmin Olăroiu la echipa mare a Stelei

    http://img101.imageshack.us/my.php?image=51088florentinmatei031ho6.jpg

    Florentin Matei, unul dintre componenţii grupei de juniori Steaua '93, a fost adus de antrenorul Cosmin Olăroiu la echipa mare a Stelei. "Oli l-a luat la echipă pe Matei pentru ca acesta să ia contact cu jucătorii, cu atmosfera de acolo. Este un prim pas, extrem de important pentru el", a declarat unul dintre oficialii campioanei en-titre pentru stelisti.ro. Florentin Matei este produs sută la sută al clubului Steaua, fiind antrenat de Cornel Ionescu. (Cristian Otopeanu)

    Gigi Becali: "Iau ce fular vreau eu, nu îmi spune mie galeria ce să fac"

    Gigi Becali a afirmat că nu dă socoteală în privinţa gesturilor pe care le face, precizând că a aruncat fularul echipei Dinamo pe care l-a purtat la meciul căştigat de "câini" contra lui CFR. "Eu mă duc unde vreau, iau ce fular vreau, nu îmi impune mie galeria ce fular să iau. Iau 7.000 de fulare dacă vreau. Iau şi fularul lui Rapid şi fularul lui Dinamo şi fularul lui Craiova şi Argeş şi le leg la Maybach. Care e problema? Nu mă interesează pe mine fularul lui Dinamo, l-am aruncat, ce, îmi trebuie mie fularul lui Dinamo?", a declarat patronul Stelei.

  2. Dumitru Dragomir: "Dacă aş fi în locul lui Copos, i-aş da 300.000 de euro pe an să stea la Rapid"

    Merita Lucescu Jr . Dar se pare ca nu o sa mai fie la Rapid sezonul urmator

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...