Jump to content

Reaper

LinkManiac
  • Posts

    187
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Reaper

  1. Primul PC 286 dupa 386 si dupa aceea Intel Celeron sau Pentim II daca mai tineti minte procesoarele clamare si cu VooDoo 3 128 Mb 😍

    Dupa aceea am trecut pe AMD Duron/ Barton 2500+ Placa grafica nVidia FX 200/ 440/ 5200/ 5500 si dupa cand am trecut la procesorul AmD Athlon dual core am trecut si la GTX 8800 am folosit mult configuratia respectiva peste 6 ani si intr-o zi s-a dus placa de baza si sa dus si placa video era GTX 8800 de la BFG de placa video imi pare rau 😞  daca nu se prajeau cred ca, si azi foloseam configuratia respectiva 😁

  2. Eu am optat intodeauna pentru procesoarele de la AMD, deoarece in ani de liceu am lucrat la un service de calculatoare .. si AMD-ul se mica mai bine decat Intel aceasta e parerea mea persoanala.

    Cand vine vorba de placa de baza am optat mereu pe Asus.

    La placa video tot Asus iar la memorii kingston, iar legat de HDD am mers mereu pe Seagate la cele mecanice nu prea aveai mare comparati de facut erau la 5400rpm sau 7200rpm normal alegi cel la 7200rpm. Dar de cand cu SSD-urile ai la ce detalii sa te uiti .. viteza de scriere, citire si transfer am ales un 

    Intel Solid State Drive (SSD) 520 Series, 120GB, SATA 3, 2.5''

    Form Factor 2.5"
    Capacitate 120 GB
    Interfata SATA 3
    Rata de transfer la citire (MB/s) 550
    Rata de transfer la scriere (MB/s) 500
    Rata de transfer SATA (MB/s) 600

     

    Piesele de obicei incerc sa aleg cele mai performante .. acum in funtie de buget .. le-am cumpart pe rand .. 

    Anul acesta ma bate gaandul sa imi construiesc o configuratie pe platforma intel sper ca noua generatie de procesoare sa ma surprinda placut.

  3. Buna ziua, azi am intrat si eu sa vad ce se mai intampla pe LinkMania dupa nu stiu cata vreme si dupa ce ma conectez vad ca, imi apar 11 notificarii.

    As dori sa stiu si eu pentru ce am primit acele warn-uri avand in vedere ca, de cand LinkMania nu mai are sv de CS 1.6 nu am mai intrat pe forum.

    Multumesc!

    warn-urile le-am primit de la :

    Warning issued by Kitte

    Thursday at 07:23 AM

    Imi cer scuze :( nu am citit atent .. nu am primit nici un warn. Se poate inchide. 

     

    • Haha 1
    • Confused 1
  4. Saultare, am si eu o nelamurire: am Placa de baza Asus M2N-SLI

    http://www.pcgarage.ro/placi-de-baza/asus/m2n-sli/

    si mi-am comandat o noua placa video

    http://www.pcgarage.ro/placi-video/asus/ge...b-ddr3-256-bit/

    din specificatile placi video am observat ca e PCIe 2.0 dar la Placa de baza nu am vazut sa fie specificat acest lucru ca suporta sau nu, dar am priten care are varinata M2N-E-SLI care ar fi surioara mai mica si are un XFX GF8800GT care e tot PCIe 2.0 ma gandesc ca ar trebui sa fie compatibila si placa mea de baza si nu ar trebui sa fie probleme.

    Ms anticipat pt. raspuns!

  5. AMD Athlon ™ 64X2 Dual-Core Processor 4200+, frecventa reala 2210 MHz.

    Oricum merge misto :P Inainte aveam un Barton 2500+ care l-am folosit 4 ani pana anu asta cand am decis ca trebuie sa fac upgrade si sa trec si eu la ceva mai bun :beer:

  6. vezi daca ai updatat driverele de la placa video/sunet

    nici una si nici alta nu face ba chiar mai mult acuma am rezolvat problema intretim Belial (GameLink) mi-a dat solutia de rezolbare trebuia sa sterg toate fisierele cu extensie cfg, oricum va multumesc si imi cer scuze ca am deschis acest topic nu de alt dar deja de o luna si 2 saptamani nu am reusit sa rezolv problema.

    Va multumesc oricum se poate inchide.

  7. Buna ziua am urmatoarea problema sper sa ma poata ajuta cineva imi apare in consola indiferent ca am formatat windows-ul am instalat, dezinstalat engenul STEAM si CS nu stiu cum sa scap de aceasta erroare:

    can`t use keys or valus with a".

    Insiferent am incercat si cu un cfg primit de la cineva dar tot nu am scapat de aceea problema, astept sfaturi si soluti, eventual aici aveti un snapshot :

    http://s208.photobucket.com/albums/bb192/L...pshot0000-1.jpg

  8. Din pacate problama nu s-a rezolvat sugestile voatre le-am incercat chiar in momentul in care am patit nefericirea CLEAR CMOS credetima ca am incercat si chestia cu praful (am lucrat la un service de calculatoare iar sugestile voastre le-am incercat, dar dupa din cate stiu eu nu prea exista rezolvare eu asteptam niste sugesti de la cei care lucreaza inca in domeniu eu unul am incercat toate lucrurile elementare (de baza in acest caz) cam atat oricum va multumesc amandorora pt sugesti. :pray:

  9. Salutare am patit urmatoarea chestie nu-mi mai simte un primul bank de memorie (ddr2), am scos memoria am pus inapoi si piuie exact cum nu ar avea menori am pus memoria in bank-ul 3 merge e ok.

    Problema principala e daca se poate face ceva ??? din cate stiu eu nu are nici un sens sa recriu biosul placa de baza a expirat din garantie, asa ca nu o pot duce in garantie.

    Astept un raspuns in legatura cu aceasta problema, multumesc anticipat!

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...