Jump to content

-Sly+

Forumist
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by -Sly+

  1. Nu pot spune ca cele vechi sau cele noi,intodeauna cele bune,sunt cele care imi plac.Trecand de la era Spectrumului,la era consolelor de talcioc si mai apoi la pc-ul de astazi,tocmai de asta pot spune ca nu voi lasa in urma rip-urile,.Ganditi-va putin la Warcraft si trecerea lui prin timp,ca astazi sa jucam the great WoW.Iubesc jocurile care au o istorie si un gameplay pe masura indiferent de poligoane si pixeli.

    P.S. cei care isi exprima opinia numai de o parte,ar trebui sa se gandeasca,ca un joc nou nu poate face fata multitudinii de jocuri bune,disparute in timp.Retineti intr-un an se pot numara la mana jocurile bune,dar ele sunt separate de cele rele,de timp.Puteti spune ca pe vremea lui Diablo,nu au fost si jocuri proaste?Ma declar neutru .

  2. Nu vreau sa supar pe nici un fan al genului,da eu drept sa va spun m-am cam saturat sa tot vad jocuri MM,cu inspiratie rasariteana a la Dragon Ball Z si exemplele pot fi clare:Slikroad,Lineage,Mu,Cabal.Exceptie de la regula fac dor cateva.

  3. Depinde de site.Un site adevarat se poate face,nu numai cu un program ci cu mai multe:MacromediaFlash,Dreamweaver,Namo,s.a.m.d. sKiLL_™ lasa asta :rofl1: omul chiar are nevoie sa stie niste softuri,nu niste sfaturi pe care nici tu nu le stii.

  4. Nu va impiedica nimic si nimeni sa-l cumparati ca orice alt joc, sunt lucruri pe care ar trebui sa le luati in considerare daca va pasa de banii vostrii.

    E clar,deci nu discutam :) , nu poti schimba mentalitatea unora,jocul se va cumpara stai fara grija,indiferent de opinia ta sau a multor altora.Ma intreb daca beta testerii de pe LOTRO fac antireclama jocului,de ce se mai numesc beta testerii lui LOTRO,cand de fapt tot ei fac jocul.Cred ca nu am inteles eu paradoxul sau e mai plauzibil ca testerii sa fie anti LOTRO si pro WoW? :dontknow:

    P.S. topicul a fost facut facut pentru cei care au ceva in comun cu jocul si sunt interesati,rostul spamerilor nu il vad.

  5. ..si aia toti cu WoW in fapt.Mane gusturile nu se discuta.Poate mie imi place mai mult LOTRO si lui altul WoW.Ce crezi ca WoW este nemuritor?Fac o comparatie intre Gothic si Oblivion,parerile se impart,poate e clar Gothic e net superior da asta nu inseamna ca nu sunt care le place mai mult Oblivion.Nu WoW e singurul MM,care nu o sa mai fie intrecut de nici un alt MM.De asta exista beta testurile,ca sa se poata stoarce ce e mai bun din joc,ca sa poata fi lansat.Sincer nu o mana de ahtiati de WoW o sa duca la vale un joc precum LOTRO,asa cum nici altii nu au putut duce la vale WoW.La ce ai dat tu search pe unde ai dat sunt doar pareri.Si stai linistit CNA-ul nu te cenzureaza ca ai dreptul la opinie. ;)

  6. Nici un alt joc nu se compara cu Gothic,cand e vb. de libertate in joc,questuri,istorie,tehnica de lupta.In Gothic te intalnesti pur si simplu cu viata aceea mizera de jos si urci treptat spre drumul gloriei si a respectului.Inca odata Al,game-play,grafica (pt.vremurile de demult) si libertatea de joc.

  7. Pfff...Drakan e pura istorie,probabil daca ar fi continuare as juca cu cea mai mare placere.Imi place ca unii isi mai aduc aminte de un joc pe care multi nu il cunosc.Acest action-rpg,a fost primul care a adus ceva nou si aici ma refer la fly-mountul care se aseamana cu cel din wow,poate chiar de aici cei de la blizz au avut acea inspiratie pentru fly-mount.Good topic,good game !!!

  8. Stai linistit ca un joc precum lotro nu are cum sa fie un joc prost,atata timp cat o istorie tolkiniana isi spune cuvantul.Ce sa scris mai sus sunt doar paraeri,nu doar si niste informatii exacte,oricum in privinta jocurilor gusturile nu se discuta,ci doar se poate comenta :)

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...