Jump to content

Stuart

LinkManiac
  • Posts

    108
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Stuart

  1. bomb777, jobul tau ideal este: Paleontolog

    bomb, jobul tau ideal este: Cumparator patologic

    horia, jobul tau ideal este: Cuier in biroul sefului

    horia alexandru calin, jobul tau ideal este: Pilot de vanatoare

    OMG!! :rofl1: Sper ca nu e adevarat :rofl1:

    Edit: damn, contu lu Stu...

    PS: Uite la mama: jeni calin, jobul tau ideal este: Fan Steaua

    Uite la tata: alexandru calin, jobul tau ideal este: Statuie de portelan

    Acum Eu, Stuart :).

    stuart, jobul tau ideal este: Agent de cautare pe internet

    dan, jobul tau ideal este: Jucator de biliard

    dan florescu, jobul tau ideal este: DJ

    oo da :)

  2. Universitatea Craiova 0-2 CFR 1907 Cluj-Napoca

    Steaua Bucureşti 3-1 Politehnica Iaşi

    Gloria Bistriţa 1-1 FCM UTA Arad

    Dacia Mioveni 1-3 FC Vaslui

    Universitatea Cluj 2-3 Rapid Bucureşti

    Oţelul Galaţi 4- 2Unirea Urziceni

    FCU Politehnica Timişoara 2- 2Pandurii Târgu-Jiu

    Ceahlăul Piatra-Neamţ 0- 3Dinamo Bucureşti

  3. RIP, imi pare rau pentru el. Se sting toti marii artisti in ultima vreme care nu se sting de batranete :(.

    Odihneasca-se in pace!

    M0rtix, CIPO, sfatul meu e sa nu mai postati aici... M0rtix pentru spam, CIPO, nu stii sa apreciezi un artist adevarat :(.

  4. Probabil ca o parte de hackeri, dar nu cred ca toti. SI faza cu creatul de catre Microsoft nu mi se pare credibila 100%.

    Troyan Horse il pot face si eu, se face in calculator, e chiar simplu... dar nu mai stiu exact cum, a facut bomb odata si a trimis cuiva prin mail si i-a terminat calculatorul.

    Cred ca unii pot fi facuti si de defectiuni ale anumitor programe.

  5. S-au inteles cu Dady!

    Steaua a bătut ieri palma cu Dady şi va plăti 3,5 milioane de euro pentru atacantul celor de la Belenenses. "Sînt gata să plătesc 5 milioane de euro pe portughezul Dady şi 1,5 milioane pentru argentinianul Armenteros, am convingerea că sînt superjucători şi că îmi voi recupera investiţia", a declarat Gigi Becali miercuri seară.

    Şi ieri s-a făcut primul transfer! Surse autorizate susţin că steliştii au bătut palma cu Belenenses pentru Dady. Lusitanii vor primi 3,5 milioane de euro şi un procent din revînzarea atacantului de 25 de ani. Urma să semneze şi el contractul aseară, urmînd să vină cît mai curînd în România.

    Atacantul cerut cu insistenţă de Hagi are 1,91 metri şi 84 de kilograme, e născut în Insulele Capului Verde şi a fost al doilea golgeter al sezonului trecut în Portugalia, cu 12 reuşite.

    Conform medicului lui Belenenses, Dady este chinuit de o pubalgie (afecţiune dureroasă a pubisului, a muşchilor şi a tendoanelor din apropiere). În caz că tratamentul pe care îl urmează nu va da rezultate, e posibil ca fotbalistul să fie operat, ceea ce ar însemna în jur de 6 săptămîni de indisponibilitate!

    sursa

  6. Gloria cere Rapidului 1 milion de euro pe Albuţ

    Un milion pentru Albuţ

    Vizat de Rapid pentru a fi înlocuitorul lui Dani Coman, portarul Călin Albuţ are şanse minime să plece. "Nici vorbă să plece. Au fost nişte tatonări mai vechi, dar nimic recent. Oricum, trebuie să primit o ofertă de nerefuzat pentru Albuţ ca să-l putem ceda la Rapid. Ce înseamna asta? O reţetă financiară de peste un milion de euro ca să-l putem ceda", a spus Ioan Horoba, directorul sportiv al Gloriei. (Radu Bichiş)

    Dezinteres

    Adversarul Gloriei de mîine din Intertoto, Maccabi Haifa s-a reunit abia miercuri pentru prima oară, iar antrenorul Roni Levi intenţionează să folosească o echipă de rezerve şi jucători aflaţi în probe. De altfel, oficialii israeleni nu sînt interesaţi de calificare, brazilianul Gustovo Bocoli fiind lăsat în concediu, iar Ramelov şi Almadon sînt menajaţi după CE de tineret. În plus, atacantul Roberto Colauti e aproape de un transfer la Nurenberg, pentru care nemţii sînt dispuşi să plătească 1 milion de euro. (Beno David-Israel)

    sursa

  7. Golanski rezolvat. Urmează Dady?

    Gigi Becali a confirmat înţelegerea cu fundaşul polonez. Steaua negociază şi cu un atacant de la Belenenses, iar azi ar putea rezolva şi transferul lui Herea. 5 transferuri. Aceasta a fost solicitarea lui Hagi într-o discuţie purtată cu Gigi Becali sîmbătă, în Austria. Iar conducerea Stelei se mişcă. "În proporţie de 99 la sută, aducerea polonezului Golanski e rezolvată", a zis Gigi Becali ieri după-amiază.

    "Ne-am înţeles cu clubul Korona Kielce, urmează ca jucătorul să semneze în cel mai scurt timp. E un fundaş dreapta foarte bun, Hagi şi l-a dorit". Pawel Golanski (25 de ani) a fost remarcat de MM Stoica şi de Olăroiu astă-iarnă, cînd Korona şi Steaua s-au întîlnit într-un amical, în Cipru. Internaţionalul polonez va sosi în Bucureşti zilele viitoare şi va pleca luni în turneul din Olanda alături de Rădoi şi compania.

    Pe lista Stelei se mai află şi atacantul lui Beleneses, Eduardo Fernandes Pereira Gomes "Dady". Fotbalistul în vîrstă de 26 de ani, născut în Insulele Capului Verde, a marcat 15 goluri sezonul trecut.

    Astăzi, roş-albaştrii ar putea să bată palma şi cu FC Naţional pentru Herea, surse apropiate Stelei susţinînd că preşedintele Constantin Iacov va accepta să-l cedeze pe mijlocaş în schimbul a 1,7 milioane de euro.

    sursa

    Pleaca si Herea de la National, crescut acolo, este la National inca de cand era mic :(

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...