Jump to content

Chameleon_

Forumist
  • Posts

    68
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Chameleon_

  1. Este un post pe forum facut la o alta sectiune numit "Renasterea Linkmania"

     

    Propun sa se deschida unu "Linkmania - Vesnica Pomenire"

    Forumu' e mort total. Singura sectiune unde era activitate era sectiunea de MU.

    Sunteti buni numa la bagat pumnu in gura

     

  2. Acum 17 minute, Just_AlaN* a spus:

    Am vazut acuma poza, intr-adevar vad ca avea Conan primul, dar iarta-ma pe mine, tu uitandu-te la poza lui SCANDAL, nu ai fi crezut ca esti primul?Eu asa as fi crezut, referitor la a 2-a abatere cu PK, da este o alta situatie, e la golden.

    Nu se ia bann aici, de acord, dar nici vanatoare nu este. Omul a crezut ca-i spotul lui, si s-a trezit cu PK, e normal sa posteze pe forum.

    Eu vreau sa stiu de la tine si de la ceilalti daca chiar vi se pare normal sa trebuiasca poza cu momentul PK-ului. Atat, opinia voastra sincera!

    Da, trebuie...ca sa dovedesti ca pk-ul a fost pe spot si nu in alta parte a hartii. Nu poti scoate logurile la orice ss

  3. este configurat in graba, fara teste si se vede....

     

    la primele spot uri din LOT nu dropuie NIMIC...daca stai si dai 10 min ai impresia ca e buguit... defapt alea sunt spoturile unde pica acc-uri. doar acc-uri si nimic altceva. Da nu i normal ca mobii sa nu dropuie NIMIC...

    la urmatoarele spoturi (poison + fire) se farmeaza foarte bine....box of heaven ....cred ca pica 1 ancient la 3-4 zile la spoturile alea

    fire-u din lot e mai slab decat cel din arena la xp

     

    Deci pana la urma care i scopu la lot? Pai sa facem guild de secundare si sa le lasam afk care 3-4 insi pe primele spoturi si daca o fi ceva noroc 'om prinde 1 acc la 48ore. Asa e configurat acum sa fie.

    Cum ar trebui sa fie?

    pai ar trebui sa intru la level mic....si sa ies cu lvl de arena si vreo 2 acc-uri in inventar. Acc-urile sunt iteme PVM pana la urma. foarte departe de bestinslot. Sunt bune la rr uri putine sa tii spoturile mai bine...faptu ca s-ar ajunge ca 90% din server sa aibe set acc nu e problema deloc

     

     

    Un player de top din g de la mine dupa prima seara in lot a zis ca nu mai calca pe acolo caci ii trage caracterele in jos si pierde timp. (harta asta ar trebui sa fie printre cele mai stronk rewarduri din joc)

    Altu facea caterinca ca vrea sa dea lot-u la alianta inamica ca sa isi ia si ei "teapa LOT" 

    ....

     

  4. S-a mai discutat asta.. Bugu asta e pe majoritatea serverelor . Cum zice meduza e "din fabrica" =)))adica serverele piratate de mu au cam aceleasi scripturi la baza si nimeni nu se baga sa le rescrie

    In schimb ai workaround in topicu ala

     

     

  5. Acum 4 minute, Brili a spus:

    cum imi pot eu da seama ca tu erai primul? cum am zis eram impreuna  probabil eu am 2 secunde de delay...  atunci nu mai merg la invazi ca risc sa iau ban? 

     

    nu le mai fa cu nesimtire si atunci riscul e zero ..... pune o poza asemanatoare la timeframe cu prima mea poza sa vedem unde se vedea exact charul tau...da nu pui ca.....alte scuze xD

     

    eu inchei, astept adminu sa vedem ce spune

  6. Acum 14 minute, Brili a spus:

    in poza 1 nu ai hit la golden in poza 2 dam impreuna la golden, cum imi dau seama ca tu ai facut primul hit?

    ce post e asta ?

    11. KS (Kill Stealing) la invazii pentru BOK / Boss reward

    • Cel care a venit primul la golden” sau boss castiga dreptul de primul venit (screenshot in care este singur).
    • Primul venit isi pierde acest drept daca moare in timp ce se bate cu golden”-ul.
    • NU ajutati (nici daca vi s-a solicitat acest lucru), in caz de reclamatie nu va functiona sub nici o forma scuza "Doar l-am ajutat, i-am dat item-ul/BOK-ul"!
    • Un jucator (party) nu poate ataca doi sau mai multi goldeni” simultan.
    • NU este obligatoriu să atenționați persoana că face KS

     

    nu are nici o treaba cine a facut primul hit. practic poti sa si stai langa golden fara sa ataci ...tot "Cel care a venit primul la golden” sau boss castiga dreptul de primul venit" (se vede destul de clar cine e primul venit totusi)

    discutia este daca prima poza este valida sau nu cu mg-ul tau in coltul ecranului zoomed out la maxim. Eu zic ca erai destul de departe..la distanta aia caracterul tau nu il vedea pe al meu meu caci jocul randeaza mai mult in partea de sus decat in aia de jos.. Dar asta va ramane la decizia adminului

     

    LE: uite inca un print facut acum cu caracterul meu la coordonatele respective dar fara zoom..erai foarte departe

  7. https://i.gyazo.com/b766534cfda184161a2830be568e3bf0.mp4

     

    Spune ca nu am destul ZEN desi am... am problema asta inca de la inceput pe server ma chinui de imi sare capu ... azi am incercat de peste 20 de ori ...si mi a mers de 2 ori

     

    Cand merge el imi ia zenu corect...cat scrie acolo...deci nu e visual ca arata mai putin decat trebuie. Uneori ma duc din noria in lorencia si merge....da azi nu vrea deloc 

    pare ca e ceva gresit la formula care verifica cat zen ai

  8. 13 hours ago, Guest Motanul said:

    Dă-mi voie să îmi exteriorizez altruismul și să te ajut să îți imaginezi. Exemplul cu PSD și Antena 3 reprezenta o aluzie la diferențele de opinie dintre mediul majoritar ce susține PSD și o opinie care intră în conflict cu respectiva viziune. Ca atare, contrat aștepărilor tale, nu era o prejudecată referitoare la inteligență ci un exemplu din care se putea extrage foarte ușor răspunsul exagerat și pedeapsa injustă. Am crezut că putem totuși să purtăm o conversație rațională fără răspunsuri pasiv agresive aruncate în doi peri din Olimp.

     

    Problema este că de fapt tu chiar sincer ai menționat în postul de mai sus pentru prima oară numărul de report-uri primit de către postul meu, așa că nu aveam ce să înțeleg din lipsa de decența a acțiunilor tale și răspunsurile aruncate cu sictir. Revenind, regula menționată de tine mai jos nu corespunde cu nimic din textul meu. Nu cred că femeile ce nu poartă Hijab din Arabia Saudită merită decapitate doar pentru că sunt persoane ce se simt ofensate. Revenind totuși, chiar dacă respectivele persoane sunt ofensat consider că există totuși soluții mult mai bune decât decapitarea. Concret și pentru a evita alte interpretări mărețe și pline de sens, dacă ceva este considerat drept ofensiv minților pure ale acestei comunității, cred că poate fi înlăturat fără decapitarea autorului. 

     

    Tu ai adus pornografia în discuție, nu eu. Tot ceea ce am făcut a fost să subliniez greșelile de logică în comparația efectuată de tine. Nu am considerat că txtul postat de mine este o aberație, text care repet este un fragment amuzant scris de un om care cu asta se ocupă, cu umorul, nu de către un psihopat. Mai mult de atât, textul a fost editat chiar și pentru a leza mai puțin eventualii cititori și a fost în mare parte adresat unui amic, el locuind pe strada cu pricina. Cred că este o diferența enormă într-o astfel de pvoeste care poate fi considerată vulgară sau ofensivă doar prin propria interpretare decât sute de știri cu crime, violuri și alte minunății care sunt prezentate în mod direct pe LM, neavând nevoie de interpretări, fiind intrinsec reprezentative. Aceasta este diferența și tocmai de aceea argumentul cu "Family Friendly" nu are nici măcar un deget de picior pe care să se sprijine într-o conversație rațională. Asta ignorând cu totul și argumentele lui The Wizard de mai sus.

    Nu am dat report pentru că nu m-am simțit lezat de așa ceva. Nu am comparat că x și y a postat z, te-aș ruga, iarăși, să citești cu atenție ce scriu dacă ai tot decis să participi la discuție. Acestă așa zisă comparație era în contextul argumentului tău de family friendly și desigu al ipocriziei și al cherry picking-ului. Cred că mi-am exprimant suficient de clar argumentele și cred că am demonstrat că nu eu sunt cel care are o poziție susținută de argumente inexistente ci doar de eorri de logică și miștouri de zei.

    Și desigur apreciez atitudinea profesionistă în rezolvare conflictului, cu avertizări de rigoare, fără aroganțe și miștouri ieftine și atacuri subtile la persoană.

    Imi pare rau dar te stradui degeaba. Asa sta treaba pe aici. Priveste cum s-au rezolvat toate plangerile inainte sa se intample ce s-a intamplat cu serverul :)

    Aici partidul nu greseste....si daca ar face-o ar fi o catastrofa daca ar recunoaste :)) Fiindca mie(si sunt sigur ca nu sunt singurul) mi se pare ca unii au impresia ca LM se sprijina pe baraci construite din orgolii.

     

    Inainte sa imi dai warn dragule admin/mod/manager; Citeste ultimul meu post "acid" cum l-a numit @AngeL ...si spune-mi ca nu am avut dreptate :)

  9. "hala addicted 97d" - 40 zile ss linkmania 2017 - la limita dintre prostie si penibil

    Pai nu avea dreptate krapu ba sa va faca in toate felurile la reclamatii? Nu avea dreptate cand zicea ca sunteti o adunatura de gaste lipsite de profesionalism? Nu avea dreptate cand zicea ca va lipseste exact ce ne spuneti noua ca ne lipseste...cei 7 ani de acasa...

    Pai eu zic ca avea dreptate...si spun asta fara sa constat ca "mananci cacat cu doua maini"..

     

    Cand am plecat de pe link acu 8 ani era un imperiu. Cand m-am intors am gasit un server de apartament: cu probleme majore bagate sub pres si admini care nu mai incap de ei insasi. V-ati batut joc de comunitatea asta de nu o sa mai ramana nimic din ea. Oricum a ajuns un server unde 20 de oameni joaca pe 80 caractere....majoritatea shop-uri.

    Oricum voi continuati sa faceti eventuri pentru aceeasi 10 oameni si culcati-va pe o ureche ca aveti server smecher, regulament, forum si 7 ani de acasa. Totul functioneaza in parametrii normali stati linistiti....ordinarii astia de playeri nu au ce face acasa si fac reclamatii pe forum, vorbesc urat si profita de saracii admini voluntari....

     

    As fi avut mai multe de zis da oricum imi bat capul degeaba caci am vazut cum "lucrati" din reclamatiile anterioare.

    Astept warn-ul...ca oricum la asta va pricepeti cel mai bine! Dar mai mult decat warn-ul astept sa vedem solutionarea acestei reclamatii. 

    ps: sper sa dati dovada de profesionalism si sa imi dati warn abia dupa ce solutionati reclamatia si nu invers. MS!

  10. 4 hours ago, adrian said:

    @BabyDoll Ţin să iți reamintesc ca nu acceptăm intervenții în topicul plângerii decât de la persoanele direct implicate.

    Eu inteleg ca regulament si blablabla....

    Regulamentu e stupid... Cel putin la capitolul reclamatii. Cel care ia suspend abuziv nu are cum sa faca alt cont(fiindca ii interzice regulamentu asta)....Pai si cum reclama?

    Noi nu suntem multumiti de cum se modereaza. Vrei sa facem fiecare un topic separat? Zi daca da ca putem face si asta!

     

    Iar daca tot ti-o arzi corectitudine, cand dai warn raspunde si la intrebarile pe care le-am pus in post.

    De ce a luat eng ban pe forum 2 luni?

    De ce a luat Domnu Ispas mute?

     

    Ca sunt 3 zile de acu...2 topicuri..si nici unu dintre voi marii moderatori super corecti nu ati raspuns la intrebarile astea simplu si concret.

  11. 1 hour ago, maimultintine said:

    Omule,daca tu crezi ca asta am zis,cauta un topic in care am vre`o plangere in ultimii ani si atunci sa iti permiti sa iti dai cu parerea!

    M`am bagat pentru ca nu pot sa cred ca esti atat de prost!

    Hai sa iti dau un exemplu din viata reala,poate asa intelegi : de ce esti acuzat de talharie daca tu ai facut doar un furt (practic) ? Ma gandesc ca acolo nu mai esti de parere ca nu e treaba judecatorului sa gandeasca fapta.Te plangi pentru un joc de parca ai avea 12 ani,banuiesc ca daca fostul ii da prietenei tale un mesaj cu "sa iti umplu gura",tu te gandesti la masline,nu? Inseamna ca putem folosi si fmm,sms,mm,plm,stf, ca doar pot insemna atatea lucruri.Cat de disperat sa fii sa sustii ca acesta nu e un limbaj pentru ss?Fii barbat ca nu te bate nimeni aici!

    trebuie sa iti deseneze cineva ca treaba cu "sa iti umplu gura" era doar in joc. Omul a luat SS a trecut.

    Intrebarea ramane de ce a luat ban pe forum 2 luni.

    De ce a luat mute @Domnu Ispas ?

     

    acestea sunt acuzatiile de abuz

  12. 7 hours ago, Sămyo-luatzy said:

    As putea si eu sa stiu , ca sa nu mai deschid inca un topic tot in legatura cu Kitte, pentru ce am luat warn pe @Domnu Ispas  In masura in care aveam 2 plangeri deschise in acel moment ? Este normal sa primesc warn si sa mi se ia dreptul de a posta, chiar si de a trimite mesaj privat ca sa intreb si eu pentru ce am luat ? Nu am facut urat pe nicaieri si am postat doar la propriile plangeri, nu puteti spune ca reprezinta un pericol dreptul meu de a posta. Si nu inteleg de ce mi se ia si dreptul de a da mesaj privat, acolo care mai e logica ? Asta e schema voastra, blocati complet pe cineva, dupa imi cereti explicatii la una din postari stiind probabil ca nu pot raspunde, ca sa ce.. Sa fiu fortat sa raspund din alta parte ca sa aveti si mai multe motive sa ma banati .... ? Daca voi procedati asa cum puteti sa mai aveti tupeul sa vorbiti de bun simt nu stiu...

    Am urmarit si eu topicurile lui @Domnu Ispas si e foarte urat ce i-ati facut... Asteptam o explicatie!

  13. logo.png

     

      Recent, CIA a pierdut controlul asupra arsenalului său de hacking, inclusiv malware, viruși, troieni, weaponized "zero day" exploits, sisteme de control de la distanță malware și documentația aferentă. Această colecție extraordinară, care se ridică la mai mult de câteva sute de milioane de linii de cod, conferă posesorului întreaga capacitate de hacking a CIA. Arhiva pare să fi circulat printre hackeri guvernului SUA , într-un mod neautorizat, dintre care unul a furnizat WikiLeaks o buna parte din arhivă.

      Seria de leak-uri are numele de cod "Vault7" si este cea mai mare publicatie de informatii din istorie!

     

    Mai multe detalii

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...