Jump to content

Mousey

Inactive
  • Posts

    3,185
  • Joined

Posts posted by Mousey

  1. La 11.01.2021 la 0:06, {JM}Alex Lifetaker a spus:

    Va salut!
    Mai este cineva din vechea garda, 2004-2005, de pe vremea cand linkmania era abia la inceput, iar RDS contoriza traficul de internet?  Good old times...

    Aveam un clan de Jedi Academy, Jedi Masters se numea... mi-ar placea sa revina serverul de JA, inca se mai poate juca, grafica e la nivel de Quake 3, GTA - San Andreas, cam pe-acolo. Cred ca inca ar fi pasionati de acest joc.

    In caz ca va citi un moderator acest mesaj - nu imi pot vedea topicurile deschise, sunt nostalgic si as vrea sa le recitesc. Primesc mesajul "Ne pare rău, este o problemă. Nu ai permisiunea să vezi acest conținut.
    Cod eroare: 2F173/H". Vreo solutie?

     

     

    Wow, Jedi Academy 😀. Mi-a (re)venit cheful anul trecut si am studiat situatia, aparent prin 2013 Raven Software au facut public codul sursa de la Jedi Academy si Jedi Outcast. Exista un proiect open-source care isi propune sa repare buguri si sa mentina jocul playable, ii zice OpenJK si inca e e cat de cat activ. JA+, modul care rula pe serverele LM n-a mai fost updatat, dar cineva a facut JA++ care e la fel, doar ca mai bun. Problema e ca e mort site-ul oficial si trebuie sa ti-l compilezi singur (been there done that). In final am reusit cu toate, am gasit si-un Docker container ce m-a lasat sa hostez un server pe Debian, am descarcat niste harti vechi si i-am dat drumul: https://i.imgur.com/4cXXkJc.jpg

    Am jucat cu un prieten cateva zile si cam aia a fost. S-au dus vremurile cand erau 3 servere de 20+ playeri pline, clanuri, event-uri, competitii 😀

    Mai sunt cateva servere populate daca vrei sa joci cu cineva: https://jkhubservers.appspot.com/

  2. La 4/5/2016 la 13:55, Motanul a spus:

    Cât despre "numeroasele cercetări", poți să prezinți respectivele studii? Sau cel puțin să lași un link. De cine au fost făcute?

     

    Tot de cercetătorii care zic că-ți cresc țâțele dacă bagi prafuri de proteine. Seems legit.

  3. Hmm... nu prea am mai avut timp de hobby-ul asta, si pozele ce le-am pus sunt de anul trecut. Fac poze doar cand plec pe undeva (cu mici exceptii), iar in ultima vreme n-am vizitat locuri deosebite. Poate la vara, cine stie.

    Multumesc de aprecieri!

  4. Sa joci un RPG doar pentru main story si sa zici ca nu te satisface nu prea are sens, the beauty's in the details. Le-ai jucat pe celelalte din serie?

    Eu am citit cateva carti, universul e fascinant, de aia am facut orice side quest peste care am dat. Nu se compara cu side content-ul de la niciun alt joc, fie Assassin's Creed sau Far Cry unde copy-paste-ul primeaza. Toate quest-urile sunt bine finisate, interesante, pe alocuri amuzante. Nimic nu e filler la jocul asta, fistfights, povestea cu razboiul civil, contractele de Witcher, inclusiv minigame-ul de Gwent. Poate ca nu e cea mai originala poveste, dar executia conteaza, iar in The Witcher e absolut impecabila. Sa nu mai zic de expansion-ul Hearts of Stone, care e cel mai complet DLC pe care l-am intalnit vreodata la un joc. Povestea e incredibil de naturala, cu toate ca misuna creaturi ciudate si monstri, toate au o latura umana cu care te poti identifica. Nimic nu m-a facut sa zic: „asta-i prea mult”, it just flows... La un moment dat am facut un quest in care un troll imi cerea sa-i aduc vopsea ca sa picteze ceva, de-a dreptul adorabil.

    Am auzit schimburi de replici din Pulp Fiction, am citit o carte cu Twilight, m-am batut cu Durden the Tailor (Tyler Durden), am luat o sabie de la Hattori Hanzo. Cu toate ca actiunea se petrece intr-o era medievala, jocul are un aer modern si familiar, tipic unei perioade moderne.

    Provocarea e sa-l joci pe Death March, acolo iti sunt puse la incercare abilitatile de witcher. Te folosesti de arme, signs, potiuni, uleiuri, mancare, tot ce ai in inventory. The struggle is real.

    So, what makes it interesting is everything, nu are incarcatura emotionala a lui The Last of Us sau „customizabilitatea” jocurilor din seria The Elder Scrolls, dar combinand toate atuurile (grafica, poveste, gameplay, abundenta de continut fresh si nereciclat, muzica - shoutout catre compozitor), ajunge sa ofere o experienta extrem de placuta si satisfiabila. 

    10/10 with rice

    • Upvote 2
  5. Streets don’t fail me now, they tell me it's a new gang in town
    From Compton to Congress, set trippin’ all around
    Ain’t nothin' new, but a flu of new Demo-Crips and Re-Blood-licans
    Red state versus a blue state, which one you governin’?
    They give us guns and drugs, call us thugs
    Make it they promise to fuck with you
    No condom, they fuck with you, Obama say, "What it do?"

    Everybody want to talk about who this and who that
    Who the realest and who wack, or who white or who black
    Critics want to mention that they miss when hip hop was rappin’
    Motherfucker, if you did, then Killer Mike'd be platinum
    Y’all priorities fucked up, put energy in wrong shit
    Hennessy and Crown Vic, my memory been gone since
    Don’t ask me ‘bout no camera blocking at award shows
    No, don’t ask about my bitch, no, don’t ask about my Vogues
    'Less you askin' me about power, yeah, I got a lot of it
    I’m the only nigga next to Snoop that can push the button
    Had the Coast on standby
    “K. Dot, what up? I heard they opened up Pandora’s box”
    I box ‘em all in, by a landslide
    Nah homie we too sensitive, it spill out to the streets
    I make the call and get the coast involved then history repeats
    But I resolved inside that private hall while sitting down with Jay
    He said "it's funny how one verse could fuck up the game"

     

    6e098841b4924a9e105f8a87c40c3254.gif

  6. Deja? Mai trebuie sa apara Fallout 4, Battlefront, Tomb Raider (xbone), Blops 3, Halo 5, Just Cause 3 etc. E cam devreme pentru un topic de genul.

    Din ce am jucat, si nu neaparat intr-o anume ordine: MGS V: The Phantom Pain, Bloodborne, Rocket League, Soma, The Beginner's Guide. Mai am de trecut prin multe joace, anul asta am cam fentat-o.

  7. Salut,

     

    In primul rand, eu aleg best answer la propriul topic, nu tu. De unde stii ca Mortu nu m-a ajutat mai mult?

    In al doilea rand, nu eu trebuie sa vorbesc cu aind pentru licenta aia, ci voi, ca si globali. Voi ati facut regulamentul, nu eu. Voi trebuie sa-l contestati si sa cereti dovezi, nu eu. Voi faceti parte din staff, nu eu.

     

    Prin acest topic doresc si ca aind sa-mi arate licenta cumparata a LinkManiei pentru drepturile de autor.

     

    Repet, vreau doar sa rezolvam asta, nu vreau sa ma cert cu nimeni si cu siguranta nu port pica nimanui. Dar cand vezi ca munca ta nu mai e de fapt munca ta, incepi sa-ti pui niste intrebari.

     

    Te rog sa nu-mi inchizi topic-ul cum ai facut si dincolo, doresc niste explicatii. De asemenea, m-ar ajuta mult daca i-ai aduce la cunostinta lui aind acest topic :).

     

    Multumesc.

    • Upvote 3
  8. Fără supărare, dar ştim cu toţii cum se manifestă aind la cereri din astea. Ori dă leave conversation, ori nu răspunde.. mai ales dacă nu e sigur pe el. Probabil o să-mi găsească o greşeală de scriere în PM şi o să comenteze pe seama ei.

     

    Mulţumesc de ajutor oricum, m-am convins de seriozitatea voastră.

     

    edit: btw, voi trebuia să vă ocupaţi de asta ca şi globali, nu eu.

  9. Acel regulament, în special acea regulă a fost publicată mult după toate review-urile postate de mine. N-am fost întrebat niciunde dacă sunt de acord cu el. Mă-ntrebaţi acum? Nu sunt de acord ca review-urile mele să fie în proprietatea RDS sau mai ştiu eu ce, prin urmare, doresc să fie şterse :). Cum s-ar zice, I didn't sign up for this.

  10. Salutare,
     
    Doresc să dispară şi cea mai mică urmă a muncii mele ca reviewer de pe LinkMania, aici mă refer la review-ul ăsta mai e public), topic-ul http://www.linkmania.ro/topic/432848-gaming-on-the-go/ şi contribuţia mea de aici cu tot cu topic-urile aferente. Motiv? Nu văd de ce aţi profita de pe urma mea.

     

    Mulţumesc anticipat.

     

    PS: Nu mă faceţi să apelez din nou la Drops, gândiţi-vă că doar îi daţi de lucru în mod indirect.

    • Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...