Jump to content

3XTR3M

LinkManiac
  • Posts

    300
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by 3XTR3M

  1. Ca solutie alternativa exista internetul mobil de la ZAPP.

    E singurul fara limita de download si fara extra costuri.

    Am avut asa ceva acum vreo 3 ani si pot spune ca eram foarte multumit de cum se comporta. Viteza era ok daca nu erai pretentios, insa conexia era stabila si fara latente daca aveai semnal bun la data receiverul pe care il puneau gratuit la dispozitie daca semnai contract pe 1 an.

    Singurele dezavantaje sunt ca e limitat la 256 kb / secunda parca, dar daca nu esti un maniac al downloadului, in rest se misca ok si faptul ca daca vrei sa reziliezi contractul, trebuie s-o faci exact la 1 an de cand l-ai semnat, altfel el prelungindu-se pe inca 1 an automat.

    Costurile erau atunci de circa 8 sau 10 UDS / luna, fara limita de trafic si va asigur ca nici o alta solutie de internet mobil nu va scoate nici macar la 20 USD / luna, pentru ca e scump Gigabyte-ul daca ai depasit limita inclusa in pretul standard al abonamentului.

  2. nu`i de la cablu este de la monitor nu rezista la anumiti herti

    Corect spus.

    Jocul are setarile facute la o frecventa (Hertzi) mai mare decat suporta monitorul si de aceea da respectiva eroare.

    Daca-mi amintesc eu bine, trebuie sa schimbi rezolutia la desktop cu una mai mica, dar care sa suporte frecvente mai mari si automat jocul se va adapta la noua rezolutie a desktopului, apoi vei putea sa-i modifici tu setarile jocului pana se vor incadra in range-ul acceptat de monitorul tau.

  3. Diablo 3 va revolutiona sectiunea de jocuri numita RPG.

    Fiecare serie si upgrade al jocului Diablo a fost un punct de referinta si un standard de urmat pt. ceilalti producatori de RPG-uri.

    Sa nu uitam ca Diablo2, la vremea cand s-a lansat ( 2000 parca ), a despartit peste 100000 de cupluri, ceea ce indica faptul ca e un joc caruie e greu sa-i rezisti.

    Personal, cred ca ma inchid vreo saptamana intr-o camera doar eu cu calculatorul dupa ce mi-l voi achizitiona. :))

  4. Seria Diablo o consider ca fiind cel mai bun RPG creat vreodata:

    - Diablo1

    - Hellfire

    - Diablo2

    - Expansion Pack

    Argumente: un joc foarte dinamic, care te tine in priza de uiti sa te mai ridici de la calculator cu zilele, nu are povestiri lungi si plicticoase, adversari ( monstrii ) foarte divesificati si bine ganditi, foarte multe skiluri si arme care in acelasi timp sunt usor de folosit fara sa ne complicam cu zeci de taste, upgrade-ul sau seria noua a adus intotdeauna niste imbunatatiri extraordinare.

    Intr-un cuvant e jocul care a despartit peste 100000 de cupluri si asta spune tot despre el. Abia astept Diablo3.

  5. nu mai aspira calculatorul.

    calculatoarele se sufla nu se aspira.

    OT: ai avut noroc, probabil praful era de vina sau era un pic miscata din soclu una din memorii

  6. In momentul in care primul Core al procesorului este suprasolicitat, intra in actiune al doilea Core si prea din sarcinile primului, optimizand astfel performantele si impiedicand sistemul sa se blocheze sau sa incetineasca aplicatia respectiva pt. a procesa informatia.

    Cam pe asta se bazeaza tehnologia Core 2 Duo si felicitari tuturor care au asa ceva...good choice, merita si ultimul banut platit pe ea.

  7. Ai dreptate, nu cumpara sistem facut de ei ca-s tepe, au componente de calitate indoielnica.

    Daca esti din Bucuresti da-mi un pm si te ajut sa-ti faci un calculator bun la banii astia, dar daca nu esti din Bucuresti, doar cu un sfat te pot ajuta.

  8. Eu iti recomand sa mergi pe Intel Dual Core. E mai performant si mai fiabil decat rivalul de la AMD.

    Placa video recomand NVIDIA dar ATI are cam aceleasi performante si un pret mult mai bun la achizitie.

  9. Pt ce iti trebuie? Ai server? Oricum nu merita. Sunt mult prea scumpe pt ce ofera.

    ON: Gasesti in strainatate daca nu iti vinde nimeni in tara.

    Da am avut un fel de server destul de vechi la care mi s-a ars placa de baza, mai am memoriile, procesorul si sursa si m-ar interesa ori sa le vand, ori sa gasesc o placa de baza cu chipset Intel 850 ca sa pot reface calculatorul respectiv.

  10. am 2 X 256 MB - 800Mhz parca sunt SAMSUNG, am si 2 martori pt sloturile libere, am si procesorul P4 Celeron parca 1.8 Mhz care merge pe placa de baza chipset Intel 850 ce functioneaza cu RIMM-uri

    Daca mai cauti asa ceva fa-mi o oferta sau zi-mi cat vrei pe placa ta de baza daca este chipset Intel 850.

  11. Recomand in primul rand sa-ti iei un MotherBoard bun chiar daca iit va da bugetul peste cap un pic.

    Degeaba pui restul componentelor foarte performante daca placa de baza nu le poate fructifica toate atuurile.

    Recomand sa mergi pe Intel Core 2 Duo ca procesor care este de asemenea un pic mai scump decat AMD dar merita toti banutii.

    Placa Video ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 256-bit HDMI este o foarte buna alegere si e si mai ieftina decat egalul ei ca performante de la NVIDIA.

    3 GB ram ddr3 sunt extrasuficienti, pentru jocuri daca la astea te referi.

  12. Nici eu nu recomand laptopurile pt. jocuri.

    Insa daca te hotarasti totusi la laptop, Toshiba Quosmio e o alegere buna si ti-as mai recomanda si Lenovo T81 sau generatie superioara lui T81 dar nu-mi amintesc acum numele exact.

  13. Am votat CRT din mai multe motive:

    - are timp de raspuns mai bun decat LCD

    - performante mai bune ca un LCD

    - poate ma insel eu, dar am observat ca un CRT bun ( adica de brand consacrat) suporta rezolutii si frecvente mai mari decat un LCD.

    - fiabilitate >> am un CRT HP de 17 " de 6 ani de zile si se comporta extraordinar avand in vedere ca am calculatorul deschis aproape non stop si nu cred ca un LCD are aceasta anduranta

    - culori mult mai vii la CRT decat la LCD

    - pret de achizitie mai bun decat al LCD-ului.

    Singurele minusuri ale CRT-ului in fata unui LCD ar fi:

    - estetica si spatiul pe care-l ocupa

    - mai obositor pentru ochi

    - consum mai mare de curent electric .....cred.

  14. Ca sa nu ma plictisesc cand joc, in primul rand vorbesc cu colegii de guild / alianta, apoi daca discutiile lancezesc TV-ul imi capteaza atentia, daca nici la TV nu e nimic interesant, atunci ma apuc de citit ceva sau invat, daca tot ma plictisesc, las AFK sau inchid calculatorul si de aici incepe viata mea personala.

    P.S. Trompetele care afirma ca atunci cand se plictisesc in timp ce joaca MU, dorm, sa incerce sa inteleaga ca e imposibil sa te plictisesti cand joci MU si sa dormi in acelasi timp :)). Pur si simplu trebuie sa fii treaz ca sa te plictisesti jucand MU :)), apoi iti gasesti alta indeletnicire daca lasi AFK sau esti totusi atent si la monitor dar iti umpli timpul cu altceva.

  15. Imi pare rau :(( , condoleante sincere.

    L-am cunoscut in joc pe Viky, dar nu l-am mai vazut de multe luni de zile pe srv. 0.97d ( un om dintr-o bucata si un suflet mare )

    Respectul meu sincer si promit ca aprind o lumanare pentru el cu prima ocazie si ma voi ruga pentru linistea sa.

  16. Acum 2 ani de zile ( in 2006), politia germana scosese la vanzare o serie de masini din dotare ( cred ca schimbau parcul auto ).

    Aveau BMW seria 3 si seria 5 negre, fabricatie 2004, motorizari intre 2000 si 4000 cmc, blindaj usor pe seria 3 si blindaj complet pe seria 5 ( pentru transport diplomati), GPS, camere luat vederi fata si spate pentru filaj cred, girofarul nu era la vedere ci se punea pe masina doar cand era nevoie, statii emisie receptie de mare putere, mini laptop care probabil se putea conecta usor la orice baza de date....s.a.m.d.

    Pretul minim era de 18.000 euro pt. un 320i cu 160.000 km iar pretul maxim 30.000 euro pt. un 540i cu circa 120.000 km.

    Pun pariu ca diferenta pana la 70.000 euro cat este pana la pretul unui Logan, cu care nu sunt in stare sa prinda nici macar un scooter un pic mai puternic, ajungea pentru mentenanta BMW-urilor pentru cel putin 5 ani de zile.

    Traim in Romania....si asta spune totul - semi citat din Mircea Badea

  17. Incerc sa ajung si eu, macar pentru 10 -15 minute ca sunt ingropat in nunti si botezuri perioada asta, am in fiecare weekend pana la Craciun cred :)).

    Bunny, nu mai fi suparat, te las sa-mi dai cu Great Schyte peste maini si nu te postez de Pk in exces :))

    P.S> Cum se face ca sunteti asa multi la gather in Bucuresti mereu, si in joc abia daca stiu 3-4 bucuresteni ?

    Credeam ca Ardealul si Moldova domina ca nr. de playeri, dar vad ca cele mai numeroase gasti se strang in Bucuresti.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...