Jump to content

logikal

Inactive
  • Posts

    447
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by logikal

  1. Salut

    am si eu o intrebare daca cumpar http://allview.ro/produse/telefoane/lista-telefoane/p5-quad/specificatii/ pot sa ii pun cardul asta de memorie http://www.emag.ro/card-de-memorie-kingston-micro-sdhc-16gb-class-10-sdc10-16gbsp/pd/ECVX2BBBM/?ref=list_p1_l1

     

    in specificati scrie ca accepta carduri micro SD si cel pe care l-am postat este micro SDHC.

    imi poate explica si mie care e diferenta intre SD si SDHC ? multumesc

  2. Pai ai facut ceva din ce scrie acolo? Dezactiveaza Page File iar daca ai un HDD in sistem aloca de acolo niste GB  nu de pe ssd ca il omori lent. La fel poti (trebuie) sa faci  si pentru System Restore.  Opreste si Hibernation daca e cazul. Restul nu prea se adreseaza problemei tale dar  sunt setari utile pentru un ssd.

    am facut asta si am mai castigat 1,5 gb

     

     

    Ai selectat si fisierele ascunse (hidden) ?

    Cati GB nu intra in ecuatie ?

    am selectat si hiddenu` 

    dupa ce am mai stat 1-2 doua de la sine au revenit acei gb in mod miraculos :|(nu am dezinstalat sau instalat ceva in aceasta perioada pe ssd)

    acum daca dau properties imi arata ca ocupa  52.7 gb toate fisierele de pe ssd si imi arata 107 gb free din 167, cred ca am rezolvat problema , multumesc pentru posturi

  3. Salutari am si eu o problema cu ssdu'
    daca selectez toate fisierele si le dau properties imi arata ca ocupa 64 GB on disk ,ssdu` are 180gb dintre care (167gb reali)
    si normal trebuia sa imi arate 103 gb free , imi arata doar 94,2 gb free.care este problema ?http://s86.beta.photobucket.com/user/logikal_2006/media/linkmania.jpg.html
    are cineva o solutie ? multumesc
    Edit: aseara imi arata 99gb free, si dupa ce am mai umblat pe internet nu am dowloadat nimic s-au mai dus 5 gb imi poate explica cineva de ce ? :D trebuie sa sterg ceva fisiere temporare sau cum ?

  4. "Elite Squad"- 25 lvl, alianta, Outland-realm, guilda multi nationala dar cu un important nucleu de romani recruteaza orice player indiferent de clasa, varsta, experienta, orientare sexuala, orientare politica, educatie, capabil de respect fata de membrii ghildei, cinste, compasiune, intelegere si corectitudine in vederea formarii unei baze importante de selectie pentru raiding atat in Pve cat si PvP.

    De asemenea guilda se doreste a fi motivul relationarii intre playeri, schimb de impresii, tactici, sfaturi, prietenii ...etc. Va asteptam!(pm)         

     

    da acolo am inceput sa joc si eu , dupa sesiune cred ca o sa revin , bun guildu' si relamu

    • Upvote 1
  5. Salutari !

    am si eu o problema , de curand (1 luna) am achizitionat Placa de Baza Asus P5G41T-M LX3, Socket 775 pe care o folosesc impreuna cu un procesor intel e5200 dual core care ruleaza momentan la 3ghz overclock,eu as vrea sa o overclockuiesc mai mult da ma lovesc de o problema.

    Memoria ram pe am (Memorie Corsair 4GB, DDR3, 1333 MHz) o folosesc pe setariile default nu la performanta ei adica la frecventa 1333mhz desi placa de baza o suporta o ruleaza la 1040 mhz , am incercat sa le schimb da nu merg nu stiu ce set de date trebuiesc indroduse astfel incat sa il pot o folosesc ,

    Am trimis si email celor de la asus garantii sa ma ajute cu un set de date care sa le introduc astfel incat sa imi functioneze la frecventa care o vreau.

    Astept raspuns!

    Multumesc anticipat

  6. vreau sa imi cumpar si eu battlechest dar nu stiu pe ce realm sa joc , am auzit ca sunt unele realms unde sunt gen 80% horde 20% alliance , stiti vreun realm cu populatie mare si players relativ egali la ambele factiuni?

    al'akir

  7. M-as apuca acum pe Mists of Pandaria.Trebuie sa iau toate expansiunile pentru asta? Pana acum am jucat pe contul unui prieten,si ma gandeam sa imi fac contul meu si sa cumpar expansiunea noua cu Pandaria de 2 luni,cand va aparea.

    da trebuie sa cumperi toate jocurile :D din pacate

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...