Jump to content

Mr.Master

LinkManiac
  • Posts

    113
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Mr.Master

  1. Buna,

    As dori si eu un avatar si o semnatura cu una dintre aceste poze, care o alegeti voi(preferabil mai mult semnatura).

    Sa scria pe el

    Mr.Master( pe sig si pe avatar ) si pe sig sa scria intr-un colt si ...Everything can happen...

    Imagine IPB sau Imagine IPB

    Multumesc!

  2. Competitia este amplificata de apetitul crescut pentru produse sanatoase.

    Spune-mi ce suc bei dimineata ca sa-ti spun din ce categorie sociala esti. Proverbul devenit deja celebru in strainatate incepe sa se aplice si la noi, mai ales ca diversitatea de sucuri naturale din raftu-rile magazinelor nu lasa pe nimeni fara optiune.

    In paralel cu dezvoltarea preferintelor romanilor pentru produsele bogate in vitamine, extinderea lanturilor moderne de retail i-a determinat pe importatori sa fie mai flexibili in alegerea marcilor destinate clientilor de la noi.

    Conform companiei de cercetare Canadean, piata de sucuri naturale din Romania a inregistrat o dezvoltare puternica in ultimii ani, prin cresterea sustinuta a consumului: ?50% in 2004 si ?11a in 2005, fata de anii precedenti. Cireasa de pe tort - pentru 2006, estimarile indica o crestere de 20% a segmentului, deopotriva spre bucuria producatorilor si a comerciantilor.

    In paralel cu dezvoltarea segmentului "juice", o crestere sustinuta a cunoscut-o in ultimii ani piata de necta-ruri: ?30% in 2004 si dublare in 2005 fata de nivelul atins cu doi ani mai devreme.

    Competitie si pe ambalaje

    Batalia se da acum chiar pe mate-rialul din care este produs ambalajul sucului. Pe o piata dominata de Tetra Pak si ambalaj PET, acesta din urma fiind preferat cu precadere de marile lanturi de magazine, compania Carlsrom Beverages, care a adus in Romania marca Granini, a mizat pe "aroma safe".

    Shakar Shaine, directorul general al URBB, - compania care detine Carls-rom Beverages - admite ca este nevoit sa educe piata romaneasca pentru ambajalul format din trei straturi de PET, insa estimeaza ca, pe termen lung, consumatorii vor prefera mai degraba produsele al caror continut e vizibil.

    Shaine estimeaza triplarea vanza-rilor in acest an pentru sucurile Gra-nini, pana la un numar de 10,5 milioane de sticle, ceea ce este echivalent cu o cota de piata de 5%.

    Reguli

    Reclama detaliaza continutul

    Potrivit Codului de reglementare a continutului audiovizual adoptat de CNA, publicitatea la sucuri si bauturi racoritoare destinate copiilor va trebui sa mentioneze procentul de concentrat natural si folosirea exclusiva a aromelor de fructe si legume la fabricarea alimentelor.

    Reglementarea va intra in vigoare la 1 ianuarie 2008. Conform unei cercetari MEMRB, in 2006, piata de necarbonatate a fost impartita in 79% still drinks si 21% juice&nectars.

    sursa:

    http://www.evz.ro/article.php?artid=294521

    Imagine IPB

  3. O navă sub pavilion georgian, care se pregătea să acosteze, a lovit o macara de pe un alt vas, din cauza furtunii puternice de gradul 7.

    Incidentul nu a provocat poluare, dar nava s-a ales cu o tăietură de aproape 2 metri lungime.

    Căpitănia zonală Constanţa a început o anchetă pentru a stabili vinovatul. Porturile Constanţa-Nord, Constanţa-Sud Agigea şi Midia au fost închise din cauza furtunii de pe mare şi a vântului care sufla cu peste 70 de kilometri la oră.

    Măsura rămâne în vigoare până diseară.

    sursa:

    http://www.protv.ro/stiri/social/accident-...sud-agigea.html

  4. Cameramanul Pro Tv, Sergiu Matei, a revenit în ţară după ascensiunea pe Himalaya.

    El povesteşte împrejurările în care a surprins în imagini momentele şocante în care un tibetan este împuşcat de către grănicerii chinezi.

    Au fost martori alpiniştii români, britanici şi danezi, aflaţi în expediţie pe Himalaya. Aceştia au fost asistat fără voie la "vânătoarea de oameni".

    Autorităţile chineze confirmă povestea, dar spun că tibetanii i-au atacat pe grăniceri.

    sursa:

    http://www.protv.ro/stiri/interna-ional/im...ui-tibetan.html + video

  5. a fost un pic cam exagerata stirea :) ma bucur ca ramane Harry Potter!

    da,dar totusi

    Actorul britanic Daniel Radcliffe a declarat că speră că personajul interpretat de el, Harry Potter, va muri în ultima parte a aventurilor celebrului vrăjitor, pentru că adoră scenele cu morţi, informează dailymail.co.uk.

    Autoarea britanică J. K. Rowling a anunţat că cel de-al şaptelea şi ultim volum al seriei, "Harry Potter And The Deathly Hallows", va fi publicat pe 21 iulie.

    Daniel Radcliffe, care după ce va împlini 18 ani pe 23 iulie va avea acces la averea sa de 20 de milioane de lire sterline obţinută datorită seriei "Harry Potter", a declarat: "Sper că voi muri în această parte. Cred că este singurul mod pentru Jo (Rowling n.r.) de a o încheia şi am o afinitate deosebită pentru scenele cu morţi".

    sursa:

    http://www.protv.ro/stiri/divertisment/dan...rry-potter.html

    "Harry Potter and the Deathly Hallows" este titlul ultimului volum din seria Harry Potter, care va fi scos pe piaţă pe 21 iulie.

    Anunţul a fost făcut de scriitoarea britanică J. K. Rowling. Autoarea a mai spus că două personaje vor muri la finalul cărţii, iar fanii se întreabă dacă Harry va fi unul dintre aceştia, informează BBC.

    Cărţile din seria "Harry Potter" s-au vândut în 325.000.000 de copii în lumea întreagă şi au fost traduse în 64 de limbi, a indicat Bloomsbury, editorul lui Rowling.

    Potrivit editurii, cel mai recent volum al seriei, "Harry Potter şi Prinţul Semipur", s-a vândut în 2.009.574 de copii în Marea Britanie în prima zi de la lansarea pe piaţă.

    Bloomsbury a mai amintit că anul acesta se împlinesc zece ani de la publicarea primei părţi a seriei "Harry Potter şi piatra filozofală", care a constituit începutul unei serii care a căpătat rapid un succes fenomenal.

    sursa:

    http://www.protv.ro/stiri/divertisment/ult...e-21-iulie.html

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...