Jump to content

SimplySimple

Inactive
  • Posts

    1,324
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by SimplySimple

  1. Salut baietii, ce mai e nou pe aici ? am vazut ca se baga 12 dg.... incetu cu incetu ....sa inteleg ca va fi ultimu cap 12 dg sau?

    Salut baietii, ce mai e nou pe aici ? am vazut ca se baga 12 dg.... incetu cu incetu ....sa inteleg ca va fi ultimu cap 12 dg sau?

    tinand cont ca GMul care a intrat in guildul de RevolutioN avea lv 120 am putea spune ca da...

    insa sunt persoane care spun ca 140 e maxim :)....

    noi sa fim sanatosi !

    original sro a fost cu creat pentru 4 rase...din care eu am aflat doar de 3 dar vazusem la un moment dat un filmulet din early alpha stage unde aparea si o a patra emblema a unei a 4a rase.

    oricum, tot asa, original, jocul a fost gandit pentru max level 150, unde chinezii ajungeau cam in acelasi loc cu europenii, mastery 300..deci venea arma + fire/cold/light.

    acum insa se pare ca jocul a ramas la 2 rase, mastery s-a marit, iar cap level este nesigur. ceea ce acum e din ce in ce mai clar este ca odata ce silkroad va ajunge la cap max=> no more cap upgrade, se va da drumul la silkroad 2, in care cel mai probabil vom avea ori celelalte doua rase, ori toate 4.

    si acum @ semi-offtopic... baieti, cei care joaca esro nu sunt fakers,ok jucati isro, e misto, bun...am jucat si eu 5 ani..intr-adevar n-am bagat mai mult de 1.2k dolari, dar m-am bucurat de ce avea de oferit jocul si intr-adevar m-a mai cuprins nostalgia si am mai jucat pe privat. tin sa va spun ca ZSZC spre exemplu a avut egy weapons si 3 seturi diferite la 11d inainte de isro, skillurile sunt la fel ca pe isro, cap 110, pe swsro chiar 120. ce difera?nu aveau europeni pana a aparut esro. Au evoluat foarte mult serverele private si vor mai evolua, iar cand va aparea sro 2, cel mai probabil vor fi in acelasi stadiu cu sro 1.

    De asemenea acum joc..ma rog, stau in stand by ca am examene pe serverul ZSZC(Retro) unde este cap 80, old school. Ala a fost cap-ul la care m-am apucat si care normal m-a marcat. Avantajele mele acolo sunt ca e mereu populated deoarece e un server platit, adica platesti contul. Silk-ul este mai ieftin,iar atunci cand cumperi cont primesti pe el si 200 de silk din start. avatarele sunt trade-able si costa cam hmm, 100-280 mil. Nu imi pare rau ca am jucat pe privat si o sa mai joc. O seara buna.

    edit: uitati ce diferenta e intre silkroadul original si ce e acum:

  2. sincer sa va zic, eu cam ii dau dreptate lui blu, armele astea vor deveni 12d normale, sos, som, sun, care banuiesc ca la cap 120 update vor putea fi gasite ca drop.Intr-adevar, smenul aici e ca aceste arme nu vor disparea si vor fi avantajati cei ce le au deoarece cel mai probabil sox drop va fi foarte foarte mic. si intr-adevar la cap 80 erai foarte tare cu +7...acuma +7 e undeva la acceptabil pana faci +9 si bagi advanced, iar +5 e jalnic.

  3. Mda, dragut...si totusi trist ce se intampla in topicul asta. Felicitari Random si inca cativa. Ceilalti mi-ati lasat un gust amar fiindca ati inceput sa vorbiti cu cap, sa realizati ca toata stirea este un gunoi, ca apoi sa va adanciti in ea cu comentarii gen sigur n-a murit, are 17 sosii sau moare unul vine altul. Intr-adevar, America a fost mereu o tara controversata. Au descoperit extraterestri, iar pana anul asta toti americanii au fost suficient de idioti sa creada povestea cu balonul meteorologic.Chiar daca speculau, ideile ramaneau doar speculatii,multumindu-se cu situatia actuala. Ca sa intram intr-un context mai apropiat de ce ne "doare" acum pe noi, tot in America a existat un anume presedinte, Kennedy, care dorea pacea si care voia sa se retraga din razboi. Acesta a fost asasinat in plina zi, in mijlocul multimii americane, iar "asasinul" a fost ucis inainte sa mai poata primi sentinta(sau vorbi). In aceasta poveste s-au implicat CIA-ul si FBI-ul, care ca si cei mai puternici aparatori ai legii, nu mai aveau de cine sa fie prinsi. Razboiul este o industrie care nu moare, iar deasupra sistemelor pe care le stim noi sunt convins ca mai sunt si altele care au jocurile lor si care "joaca" un razboi precum un joc de sah. Bin Laden nu a fost si nu va fi inamicul, el este cel desemnat sa fie acuzat. Din cate se stie pana acum America, din nou prin cele doua organizatii ale sale a organizat acel "atentat" de la 11 septembrie 2001, doar pentru a putea porni razboiul pentru aurul negru si cine stie ce alte interese.

  4. Nu, nu este locul potrivit. incearca la sectiunea publicitate, thread ZSZC. Din pacate ceea ce ceri tu este un server zszc vip adica trebuie sa platesti pt cont. Ala este singurul cu cap 80. Celelalte doua au lv max 105, in curand 110 si sunt free. Succes!

  5. Daca vine un pispiriu si incepe sa se lege de ce fac eu , de caractele mele si tot asa de parca el ma poate intrece imi sare mustarul . Nu pot sa cred ca in regulile acestui forum nu exista o regula in care se specifica direct daca vine nu "Old Member" pe un topic de SRO si nu se leaga de joc si doar spune ce nu poate face altu' se da bann sau ce o fi , nu warn.

    Stiu foarte bine cand se pune virgula inainte de ''si'' dar el este analfabet . Stiu foarte bine video-urile cu Costel cand spune ca toti romanii sunt moldoveni si mai era o discutie tot la ei despre diferenta dintre Bacau si Bucuresti despre Moldova , nu mai tin bine minte [ parca vorbeau care este mai aproape ] . Eu m'am legat de partea proasta a moldovei care nu apartine Romaniei .

    On topic

    Am auzit ca la 110+ nu o sa mai ceara atatea sp-uri si o sa fie multe questuri care au reward mare in Sp si Xp , is that true?

    Linkmania e un forum de gaming, desi a devenit de-alungul timpului ceva mai mult.Oricum, ce vreau eu sa zic e ca nu vor baga niciodata reguli speciale pentru un singur joc, iar ceea ce spui tu din pacate tine de morala, iar fiecare ar trebui sa tina cont de bunul simt cand posteaza aici.Ma bucur sa constat ca esti un tip dezghetat, dar totusi te aprinzi prea repede. Ai mai multa incredere in moderatori, caci cei ce gresesc vor fi pedepsiti si nu are rost sa distrugem topicul cu flame-uri. Chiar tu ai spus ca nu iti place sa se ia cineva de munca ta din silk, asa ca respecta si tu la randul tau comunitatea de aici si nu intra in polemici inutile.Intr-adevar, cand esti lezat, vrei sa vezi pedpse severe, dar obiectiv vorbind, userul care a pornit toata discutia asta nu poate fi pedepsit decat pentru flame si spam. Asa ca s-o lasam moarta. Mult succes in continuare si astept si eu o poza cu tine in silk, sa vad si eu cu ce te lauzi :D

    Multumesc tuturor celor care mi-ati raspuns la intrebare.O sa mai revin pe parcurs si cu altele intrucat n-am mai jucat de la cap 90 si intre timp s-au schimbat multe. Sa ne auzim cu bine :)

  6. Christyxxl si badfist, warn up.

    Badfist nu are nici o legatura incat sa primeasca warn up... Christyxxl ip ban ...

    @Christyxxl se pare ca tu esti ala activ in real life , cu varsta de 12 ani care se uita la powerpuff-girls 3D in real , right? si ai prietene [gagici] multe la clasa a 6-a ?

    2nd : Tot vorbeai de gramatica lu' badfist : Citez : '' io sint [ moldovean prost ] " - " nici acum nu sti sa vorbesti sau sa scri [ nu stii sa scrii ? ] " - " 1 runda din 10 , si doar runda aia [ Profa' ta de romana te'a invatat sa scrii virgula inainte de ''si'' sau ai reinventat limba romana?] "

    Random , daca erai in locul lui sigur actionai la fel....

    @On Am vandut elix adv grade B weapon sox pe 1,2b :>

    Badfist nu trebuia sa continue, mai ales cu injuraturi.

    Superstar, de cand stai tu sa le dai explicatii userilor despre cum aplici regulamentul si de cand au posibilitatea sa ia decizii in privinta asta?

    Chiar nu am vrut sa ma bag in discutiile astea, dar mi-a sarit mustarul cand am citit postul lui cri.

    Un moderator ia decizii pe baza unui regulament, nu pe baza unui sondaj de opinie in care utilizatorii aleg pedeapsa. Nu suntem in America, nu sunteti jurati si nu practicam jurisprudenta. Daca vreti, il rog pe Mehico sa va explice, ca el momentan ma depaseste in domeniul cunostintelor de drept.

    In alta ordine de idei, cri, sa stii ca exista unele cazuri in care chiar se pune virgula inainte de si. Iar pentru faza cu moldovean prost, iti pot trimite un video cu Costel din Deko, care s-ar putea sa iti largeasca orizonturile.

    Revenind la treaba noastra, s-a spus bine mai devreme, asta e un topic silkroad, stiu ca aceste 2000 si ceva de pagini s-au scris in procent de 70% cu spam, am participat la scrierea lor de pe la pagina 176, dar in ultimul timp chiar eram mandru de ce vedeam in acest topic.

    Si ca sa fiu si putin on topic... am o intrebare: Acum se poate plati si silk-ul cu gold sau doar pilotul? Ca m-ar interesa sa bag niste silk asa si sa imi farmez un char. Si daca da, cum? Pe site-ul oficial? Multumesc de raspunsuri.

  7. baieti, am niste mici curiozitati :D

    1. cat xp% primesti pe un moob normal la 100+?(grind solo)

    2. de la ce lvl incepe sa iti scada mai putin de 2% cand mori?

    3. cat xp% iti scade cand mori la lvl 100+?

    4. cat xp% faceti la 100+? (solo grind)

    destul de variate raspunsuri nu?depinde unde bati, daca ai sau nu premium, etc.

    oricum, din cate stiu eu cu cat cresti mai mult in lv cu atat pierzi mai putin de 2% exp...pe la lv 80 pierzi cam 0,5% exp pe moarte din cate tin eu minte. iar la lv 100+ multi mobi omorati=0,01%. o sa iti spuna baietii care joaca inca cat exact.

  8. Exact, nu stiam eu de ce cainele colegului stie matematica si colegul nu prea. Acum stiu raspunsul!

    Cum sa debitezi asa ceva ? :)

    Or avea instincte mai dezvoltate decat noi, dar asta nu inseamna ca sunt mai inteligente.

    Hai sa iti spun ceva la care nu cred ca te-ai gandit cand ai spus ce am subliniat.

    Omul este singura creatura care a refuzat sa accepte "legile" naturii si astfel si-a creat propriul sau "mediu natural". Ca oameni avem valori si perceptii asupra anumitor lucruri. In speta inteligenta. Noi consideram un om inteligent pentru cunostintele sale....in matematica, chimie, fizica, etc. Dar toate astea sunt elemente umane, prin care omul doar si-a ingreunat viata. Cu ce sunt mai "inteligent" daca cunosc matematica sau istorie, fie si chimie sau fizica? In aplicatie practica nu ma ajuta cu nimic in lumea reala, si nu ma refer la ceea ce noi numim societate, ma refer la lumea naturala. Nu ma intereseaza nici cu ce forta cade un mar, nici masa lui, nici componentele chimice. De asta eu spun ca nu asta inseamna cu adevarat inteligenta. Noi suntem inteligenti printr-un singur lucru, prin ratiune. Iar aceste animale au demonstrat o ratiune cel putin la fel de buna ca si a noastra. Si de aceea consider ca pot fi considerate animale inteligente.

  9. Hmm interesant silku asta...vad ca preia cate ceva din fiecare joc...chestia cu diviziile am descoperit-o prima data in 2Moons.E o chestie foarte misto pentru grind avand in vedere ca vor fi parca 6 divizii adica de 6x acelasi spot,aceeasi harta. Singuru inconvenient pe care l-am intalnit in 2Moons era cand voiai sa faci ceva cu guildu, de ex sa cresti un prieten din guild sau sa te intalnesti cu unul pentru ca voi puteti vorbi normal pe guild, dar daca va dati intalnire in hotan, pe pod la oasis si el e pe o divizie si tu pe alta...nu o sa reusiti sa va intalniti. Asta nu va fi o prob daca serverele nu vor fi crowded.

    off: superstar, crezi ca poti sa-mi scoti si mie warnu ala vechi de 1 an cred??? se scoate dupa un timp daca userul nu recidiveaza, conform lui mehico.

  10. ' date='12 August 2010 - 00:40' timestamp='1281566409' post='5284804']

    Si nostradamus a prevazut sfarsitul lumii in 2010 si uite ca inca mai postam :)

    actualy...nostradamus a prezis ca lumea va cunoaste apocalipsa in anul 2000. mayasii ca in anul 2012.

    pana acum:

    anul 2000: Pamantul-1 Nostradamus- 0

    anul 2012: sub semnul intrebarii.

  11. Stiu ca aici vorbim exclusiv de isro dar ca tot veni vorba...mie mi se pare ciudat cum serverele private o iau inaintea isro..de ex swsro are cap 120 skills 110.

    Iar acum Zszc sro implementeaza odata cu cap 105 update si noile arme despre care ati vorbit mai sus..cele legendary.

    http://silknation.primarygaming.net/showthread.php?5389-Update-preview-2

    asa ca vom afla mai repede de la jucatorii de private ce si cum cu aceste arme in urmatoarea luna.

  12. Interesant update.

    Nu este islam. Din cate observ, vor baga "Flame Mountain" care sunt la Sud de Hotan, pot fi fazuti in joc. Undeva la Sud de Donwhang, unde este Earth Ghost Canion, for face Earth Ghost Town, si harta respectiva cu navele distruse "Ship Wreck" nu reusesc sa imi dau seama de unde vine. Arme noi, daca observati, arc nou la 1:05 si sabie noua la 1:06 :photo: .

    Aparent scot sistemul de pvp prin cape http://silkroadsecre...-is-coming.html . Pacat....

    ship-urile alea arata ca cele din constantinopol, zona sirenelor.

  13. Ala e isro...si se merita jucat daca esti dispus sa dai banu in fiecare luna...cu premium plus primesti exp dublu 5 ore+quest care da 30k sp+int+str+change mai mare la alchemy+intri din prima+etc...bot platit sa nu iti pierzi contu cu vreun bot crackuit,exp-ul criminal...pick pet...obligatoriu..ca sa poti bate fara sa faci abdomene dupa dropuri....si multe alte iteme pe $$$. Tu decizi,se merita sau nu?

  14. nu inteleg ce vrei sa spui cu original...toate sunt originale...doar ca unele sunt ale unor anumite tari, gen ksro,vsro,rsro,jsro.

    topicul asta e pentru isro,international silkroad online,deci toti de aici joaca isro.

    tot in sectiunea mmo o sa gasesti topicurile csro,ksro,rsro,jsro.

  15. Moller has also created the even cooler-looking M400 Skycar, with its rotating engines and snazzy red colour scheme.

    According to Moller International, they don't expect any rigorous training to be necessary before flying the M200G – although they helpfully say that they're 'prepared to offer demonstration sessions' once the vehicle is available for sale.

    The company predicts that, perhaps surprisingly, the flying car's price won't make it the preserve of millionaire playboys only. They claim that the cost could be as low as £44,000 ($90,000) - if, and when, it does actually go on sale.

    So maybe the future is finally here, and within a decade we'll all be driving around in flying cars. Now, someone get to work on inventing a hoverboard.

    tre sa mai traduc? In mare un alt model de masina zburatoare e Moller in diverse modele...

    Daca vor aparea pe piata, pretul va fi extrem de mic pentru asa un vehicul-90.000 de dolari(normal, nu asa s-a lansat si Ford?Masini ieftine si multe cand vrei sa revolutionezi o industrie.)

    Fata de modelul prezentat de voi...modelul asta decoleaza de pe loc si are o viteza maxima de 531 km/h. Altitudinea maxima atinsa este de 7620m.Consumul e precizat ca fiind 20l/100km.

  16. Am si eu o intrebare pt voi...ati facut vreodata Transfagarasanul?

    transfagarasanul-zona-capra1.jpg

    IMG_1563.jpg

    Stiu, pare simplu, dar daca il faci pentru prima data...e foarte nasol.( Prima data cand am fost acolo eram in masina cu tatal prietenei mele...90km/h in curbe pe serpentine FTW!Ce naiba,daca omu voia sa se intreaca pe transfagarasan cine eram eu sa comentez?)

  17. Eu am auzit ca au gasit un fel de insecticid sau ceva toxic intr-o sticla langa ea. o multime de ipoteze vor aparea de acum incolo, pana la urma nu stiu daca se vor finaliza cumva si poate asa ar fi mai bine: sa ne amintim de ea asa cum o stim cu totii - vesela, plina de viata, frumoasa - si sa nu o vedem de acum inainte ca o mama denaturata sau o sinucigasa.

    Da, a fost gasita o sticla cu un anumit pesticid extrem de toxic pe care chiar ea il ceruse unei prietene.Se pare ca in ziua precedenta deja se purta ciudat,era abatuta(la repetitii) si ca a fost gasit un mesaj de adio pe telefonul ei...mesaj scris seara...si gasit dupa ce ea deja murise.Din datele pe care le are mass-media in momentul de fata intr-adevar ea a ingerat acea substanta voluntar. In concluzie a fost sinucidere, iar motivele sunt inca necunoscute. Trecuse prin mai multe "traume" care ar fi putut sa o destabilizeze emotional, dar la finalul vietii toate visele pareau ca i se implinesc(copilul,faptul ca se mutase la casa,casnicia fericita,etc).

    " In mesajul de adio artista a scris ca stie ca este iubita, dar nu se mai simte frumoasa.

    Miercuri dimineata, in jurul orei 6:30, sotul artistei Mircea Petru a anuntat serviciul de urgenta spunand ca Madalinei Petru i s-a facut rau, in locuinta lor din localitatea Otopeni.

    Madalina Manole a fost gasita cazuta pe holul de langa baie, intr-o balta de sange, cu capul spart, au declarat surse judiciare pentru Mediafax. Langa ea s-a gasit un bidon cu o substanta chimica, pe hol mirosind puternic a aceasta substanta.

    In urma cu trei saptamani Madalina Manole ar fi avut o tentativa de sinucidere, cu ibuprofen si paracetamol."- Sursa: ProTv

    "Îmi cer scuze fa?? de to?i cei pe care îi r?nesc ?i care ?tiu c? m? iubesc foarte mult. Îmi cer scuze de la Puiu (so?ul n.r.)... îmi pare r?u, dar nu m? mai suport fizic. Cei din jurul meu nu au nicio vin?. ...Îmi cer scuze ?i de la copilul meu, Petru, îngera?ul vie?ii mele, pe care îl iubesc foarte mult", a?a sun? SMS-ul pe care M?d?lina Manole l-a l?sat în telefonul s?u înainte de a muri, potrivit Adevarul.

    Desigur vor exista speculatitii peste speculatii. Pacat...Dumnezeu s-o ierte.

  18. cauta sectiunea publicitate pe forum...si ai acolo tot ce ai nevoie...threadurile pentru swsro si zszc...nu iti recomand sjsro...nu mai joaca niciun roman acolo din cate am inteles...si toti cei care baga bani sunt full sun(cele mai tari iteme) +10...asa ca din nou...ti-ai face doar nervi ....succes.

  19. poi am stat 7 ore afara si inca nu a intrat!inca se conecteaza!deci cred ca are ceva de numi intra sami fac caracter!mai astept 2 ore daca nici in 2 ore in total vreo 9 ore nu intra inseamna ca are ceva!ppot sai fac ceva care sa ma conecteze mai repede?

    si de ce sa joc pe rome?va rog mult sa ma ajutati!

    ca sa-ti explic scurt...nu...jocul nu are absolut nimic...asa e viata in silkroad..poti sta si 2 zile fara sa te conectezi...tine de noroc...

    jocul asta e plin de boti(programe care joaca pentru playeri) si goldboti(cam acelasi lucru doar ca astia sunt mult mai multi,ruleaza fara sa afecteze cpu-ul*clientless* si sunt pusi sa adune gold care se vinde pe $)....asa ca singura cale prin care te poti conecta din prima este sa cumperi din item mall premium silver/gold/plus pe bani reali...15$ parca maxim...asa ca daca nu vrei sa cotizezi cu bani reali...renunta la jocul asta..nu vei face nimic decat sa-ti faci nervi si sa-ti pierzi timpul.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...