Jump to content

crasdan

Forumist
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by crasdan

  1. Salut ..am o problema Vreau sa instalez Windows-ul... Am ales partitia am formatat HDD ntfs..sa formatat sa copiat de cd pe hdd . sa dat restart ..apoi am mi a cerut sa selectez data numele la pc si apoi dupa ce am facut toate astea cand sa ajunga sa fac setarile pentru networking settings..se blocheaza .pc si nu mai merge sa fac nimic ..am incercat si cu un alt windows si tot asa face..am crezut ca poate fiii de la placa de retea si tot asa face .Cum pot rezolva aceasta problema

  2. cum se angajeaza sofer?am fost la n hoteluri si nu ii nimeni,si cum pot sami schimb camionu meu???ms :( ;)

    in legatura cu angajarea de soferi....e simplu te duci in: My Documents........18 WoS Haulin...........config.cfg!

    config.cfg il deschizi cu Notpad.!!

    in config.cfg cauti uset g_console "0" si uset g_developer "0" ........si stergi zero si pui 1

    uset g_developer "1" ............. uset g_console "1"

    Apoi dai Save il inchizi .........intri in joc ........in salvare.........apesi tasta de consola ~ cal la Cs asa si scrii in consola : cheat driver ..si dai enter. mai apesi o data pe tasta de consola (~) .....Gata ai sofer deaici te descurici ii cumper remorca poate si camion si il pui ce sa livreze !!!!!!! Sucesces :cool2: :banana:

  3. Hai ca ati dat-o in balaceala.V-am mai zis din fericire am 2 prieteni din rusia,cand o sa apara va zic.

    Nu mai faceti de astea ca ne inchid topicul.

    baieti cu torentele vb pe mess nu pe forum ca linkmania nui place pirateria dar ce sa faci daca nai bani sa cumperi jocuri :dontknow: B)

  4. aha super eu am incercat alt ceva era la o tabara si si iam pus pasta de dinti pe fata

    adica pe obraz si omul na simti ...si noaptea te foiesti alea alea si cand se trezeste baiatu era plin de pasta de dinti uscata prin par si pe fata ........ =))=)) muream de ras ...........mia placut farsa super :cool2:

  5. in legatura cu angajarea de soferi....e simplu te duci in: My Documents........18 WoS Haulin...........config.cfg!

    config.cfg il deschizi cu Notpad.!!

    in config.cfg cauti uset g_console "0" si uset g_developer "0" ........si stergi zero si pui 1

    uset g_developer "1" ............. uset g_console "1"

    Apoi dai Save il inchizi .........intri in joc ........in salvare.........apesi tasta de consola ~ cal la Cs asa si scrii in consola : cheat driver ..si dai enter. mai apesi o data pe tasta de consola (~) .....Gata ai sofer deaici te descurici ii cumper remorca poate si camion si il pui ce sa livreze !!!!!!! Sucesces :banana: :D :D :cool2:

  6. sal aia cu laxativele e naspa si oricum am mai incercat asa ceva si nu prea mere am pus in suc in mancare fiecare cu gusturile lui =)) ........ma inspir din farsle lui endi larchin (Jetix) poate imi iese una dar nui material ei au tot deagata ...... :box: chestia e ca fete nus .........mda :naughty: :(

  7. Sal all ......As dori sa fac si eu niste farse ,ca plec intro excursie la munte cu niste baieti ,,si as dori sa mi spuna cine stie farse haioase ......asa de fun :beer: :banana: =))

  8. nui de la monitor am avut si eu o problema asemanatoare e de la cablu de la monitor sa taiat vreun fir ,as mi se intam :comp1: B) :D pla si mie miscam un pic de cablu se schimba culoarea .........eu miam luat al monitor !!!

  9. si eu miam facut de mult servar de gta vc si tot asa imi zicea !!!! Casa nu iti mai apara chestia asta iti trebuie sa ai jocul original asa mi sa spus si mie sau sar putea sa fie si de la anti virus daca foloseti Kaspersky ti gaseste ca hacker ceva de genu asta

  10. Nu mia mers, am curatat registru de erori ,dar nu mia mers,,am dat restart la pc si tot nu mia mers :comp2: :comp1: :pumn: :angry1: !!!!!!!!!!!!!!

  11. Sal cand vreu sa deschid movie maker dau clic pe icoana se incarca prog si incateva sec dispare !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    am incercat sal sterg si cand am vrut sa dau remove mia zis asa : chiar daca vreu sa l mut sau sa-l sterg el tot nu va functiona!!!!!!!! :error: :-O:-O:-O Am incercat sal inst la loc lam instalat....si acuma numi apare icoana .exe !!!!!1 :-O:-O Ce poate sa aiba .......va rog ajutatima cine stie pls!!!!!! :dontknow: :crybaby:

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...