Jump to content

spriTewus

LinkManiac
  • Posts

    506
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by spriTewus

  1. Salut ! Desii ultimul post la acest topic a fost facut acum 1 luna,am si eu o intrebare din joc,daca e bine unde o adresez si daca poate sa-mi rasp. cineva,mersi :) ! Am luat si eu jocul acum 1 saptamana ( pe pc ) si am jucat pana acum,dar de vreo 2 zile nu reusesc sa trec de un "boss" The Wailing Host,am verificat si pe youtube,am incercat de n`ori,dar nu reusesc sa trec de el,exista vreo "smecherie" la el si nu reusesc eu sa o gasesc ( aici ma refer la joc pe pc ) sau doar nu reusesc eu ? ...

  2. Avand in vedere ca in Vaslui nu s-a mai facut demult timp un gather,si de faptul ca acum mai multi playeri activeaza atat pe forum cat si in joc,ar fi bine sa o dam "de-o intalnire" . Deci,daca sunt doritori,ii rog sa-si anunte prezenta aici .

    Gatherul ar fi bine sa-l facem pe 6.11.2010 (adica sambata viitoare),ora 18:00,loc de intalnire ca punct de reper,in fata statuii Stefan cel Mare din centru. Locul unde vom merge sa "depanam" amintiri il vom stabili pe parcurs, in functie de cati ne adunam !

    -_-

  3. Adresat cui? =)) Nu este adresat nimanui, omu' este mandru de rasa lui si gata. Ce, tu esti mandru ca esti roman pentru a le arata ungurilor cat esti de smecher?

    Poate m-am exprimat gresit,my bad .

    "Concret, în cadrul videoclipului, cântăreţul Cheloo poartă un tricou cu mesajul "White and Proud 14", în traducere `Alb si Mandru 14`, mesaj naţionalist extrem, care a fost conceput şi promovat de către o organizaţie nazistă din SUA, `The Order`. Această organizaţie, care a fost blamată în SUA de către toate organizaţiile evreieşti, i-a avut printre membri fondatori pe David Lane, lider neo-nazist şi care a fost condamnat de către instanţele americane la 190 de ani de închisoare, pentru asasinarea jurnalistului american de origine evreiască, Alan Berg".

    Si nu,nu sunt mandru ca sunt roman pentru a le arata ungurilor cat sunt de smecher,nu am nici o treaba cu ungurii,nu stiu de unde ai dedus aceasta afirmatie ! Nu ma intereseaza ungurii ! Am fost "deranjat" de unguri doar in cazul Marian Cozma ( ma refer la cei care l-au omorat ) si la suporterii acelei echipe de fotbal care au venit atunci la Bucuresti si au dat dovada fara nici un dubiu ca nu stiu ce inseamna cei "7 ani de acasa " . In rest,nothing !

  4. torte? Tu vrei sa-i aresteze aia?:))

    Ei,pai tocmai de aia intrebam ... Dar nu cred ca-i vorba de arestare,englezii "pe cat sunt de cuminti la meciuri" pe atat de mult pot fi si rai/cu tupeu,crezi ca n-ar risca ei sa introduca torte pe stadion,daca ar fi ... Dar,chiar nu-mi dau seama de ce nu au facut acest lucru,sau n-am vazut eu ...Poate nu le plac,cine stie .. :))

  5. Uitandu-ma in seara aceasta,la meciul dintre Liverpool si Lille,mi-a venit in cap urmatoarea intrebare,atunci cand am vazut superba galeria a echipei cormorane .

    Voi ati vazut vreodata torte in tribunele engleze,la vre-un meci din Premier League ? ... Eu sincer,nu am vazut niciodata.

    # nu-i chiar o intrebare stupida...

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...