Jump to content

Yogurt

Inactive
  • Posts

    169
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Yogurt

  1. parerea mea...joku e sub orice limita,praf si pulbere....lam asteptat si o gramada timp ;) pentru ca sa il joc 30 de minute.....o prafuiala jocu asta prafuiala.. :cool2: =))=))=))

  2. frate treaba e ca ia dat drumu la server/e , acum cateva ore , cum toata lumea astepta jocu in disperare va dati seama ca e rupt downloadu in doua....probabil daia si mere in halu asta... :banghead:

  3. am downloadat clientul de pe mmorg.ro , iar arhiva are 600-700 mb,clientul care trebuie dezarhivat are 2 gb si ceva...iar winraru stiam ca nu poate sa extraga dintro bucata peste 1gb zice ca arhiva e corupta....ceva de volum sa bag volumul urmator...pls help ca nush ce sa fac,sau cei d p mmorg au pus la download acolo de ochii lumii... :comp1: :comp2:

  4. ms, ati ajutat amandoi {JM}Sephiroth ce inseamna,iar BlackCurse cum se face farming-ul :beer: acuma mai am una :am vazut ca sunt 3 categori de tzoale , armour, protector si garment...care este diferenta intre ele?? si fac vreo legatura cu arma folosita??de ex. vreau sa ma bag pe arc, e recomandata vreuna din cele 3 categori pentru el?? sau nu conteaza... :tiphat:

  5. si eu aveam aceiasi problema,am dezinstalt si lam instalat iar,si nu am mai avut problema asta dar apoi cand vream sa rotesc camera in joc....se bloca de tot si treia sa dau rest la calc..dupa care am renuntat si lam dat draq de joc.... :hair:

  6. o fi mah nasol....da pe ksro ce limba se vorbeste...poi daca aia sciru in orezara ... ce fac stau sa le descifrez scrisu cu dictionaru....si questurile tot in koreana sunt probabil...si la alea stau 2 zile sa le descifrez....naspa frate...pe isro macar ma pot intelege cu lumea...90 % vorbind in englezeste...

  7. lam jucat si chiar nu mam plictisit la el....faza e ca e super marfa ,da aveam vreo 2/3 buguri care erau enervante rau.... si marele uninstal :D dar oricum jocu este super si grafica si gameplay...a dah si camera nu imi prea place :blink:

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...