Jump to content

westy8998

Inactive
  • Posts

    201
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by westy8998

  1. L-am vazut aseara la premiera 3D ...Fenomenal pentru ca imbina multe chestii iar grafica de nota 100 tipic cameroon. :D .Sincer vi-l recomand sa il vedeti 3D..chiar Imax pentru a vedea cu adevarat in ce s-a bagat atat buget :D.

  2. Long live Ku Klux Klan ....Tigani,africani,si ce rase de modificati genetici ca astia or mai fi pe pamant nu inteleg ca arieni au fost ,is si vor fi intodeauna superiori altor rase.Au fost sclavi nostri ,dupaia i-am vanat in al doilea razboi mondial "tigani" e doar o chestiune de timp pana se va intoarce instoria innapoi.Vorba lui Hitler :Nu inteleg rostul tiganilor pe pamanat ,acestia nu sunt oameni ,sunt niste animale .

  3. Sunt mai mult ca sigur ca UE a alocat niste fonduri acu ceva vreme pentru rezolvarea acestor probleme.Unde sunt bani :)) in rezolvarea problemei cu gropile sigur nu .:) Unde esti tu Tepes doamne :))

  4. nota 1.Santiago jur ca in tot meciul nu cred ca pune piciorul pe vreo minge .Nu mai este dramatismul ala din primele 2 parti in care chiar iti placea sa te uiti sa vezi cum se chinuia Santiago asta sa fie titular si alte prostii.Ns de ce si-au batut joc de serie si total neprofesionist cand incearca sa combine fazele din meci cu sclerozatii aia 2 .

  5. he he pentru cei care il iubesc pe Arnold asa de mult o sa ramaneti uimiti o sa apara in acest film ..desi pentru putin timp si facut hologramic totusi apare:). in schimb ns filmu e ok dar totusi parca prea putin war intre cele 2 rase adica in fabrica aia se fac n terminatori dar in tot filmul daca vezi 10 sunt multii :)).Inceputul e ok chiar dragut pot sa zic in rest se cam stinge actiunea.Cat despre nou actor (mutantul om+terminator) joaca super tare tipul.

  6. l-am vazut la cinematograf.Destul de ok pot sa zic ca actiunea este un pic mai alerta ca in primul.In rest acelasi stil:DO enigma care face toata actiunea un personaj care din bun ajunge rau :)) tipic filmelor de gen.

  7. "Calitate normala" pentru cine sau referitor la ce?:P

    Sint o groaza de firme/magazine(online sau "de strada" ) in Bucuresti de unde ai putea sa faci cumparaturi, iar preturile difera mai mult sau mai putin. Ca idee magazinele online au preturi ceva mai bune iar calitatea componentelor este asigurata de producator nu de magazinul care le comercializeaza.

    Sistem de-a intregu` nu te sfatuiesc sa-ti iei, ai putea sa iti incropesti tu un calculator din bucati.

    Depinde si de bugetul tau si conteaza in alegerea si construirea unui pc si la ce anume o sa-l folosesti cu preponderenta.

    bugetul se invarte in jurul la 25 mil ........si da o sa il fac din bucati dar as fi vrut sa stiu ce firme practica preturi mai ok ....... si de ce nu sa fie disponibile sa dea si sfaturi ....... in ceea ce priveste componentele ce le voi cumpara

  8. Salut.......as vrea sa imi cumpar si eu un sistem desktop din Bucuresti .........intrebarea se adreseasa in special bucurestenilor si aceasta ar fi .....Cine stie ce firme ofera sisteme mai ieftine,componente ....adica in principiu ce firme practica preturi mai mici la calitate normala:D?:D?

  9. Sorry daca a mai fost un topic asemanator ......dar just curious ..........Hai sa ne postam aici tot numele nostru ......macar sa avem inspiratie pentru noii nascuti :))..

    Al meu este ------ Cretu Gabriel-Raoul -----next

  10. :))))))) trebuia sa scri nimic vs nimic :))........ca oricum tot ce avem e de pe timpul raposatului ceea ce inseamna o vechime de peste 20 ani ori este deja "vandut" pe la Indieni,chinezi si alte nationalitati care mai cumpara fier vechi .......Acum la modul serios agricultura ar putea sa conteze foarte mult in dezvoltatea econimica a romaniei ...dar si aia facuta cu cap ....ceea ce executivului ii lipseste cu desavarsire....
  11. ba ce ma enervezi imi furi vorba din gura.. sincer eu nu prea cred ca s-ar baga.. dar avem noi scorpionii nostri care doboara si avioane echipati numai cu bolovani =))

    cat despre haterii aia.. I <3 Ruskaia .. I /\\/ Usa <semnul ala e h8>

    nu este vorba de a se baga sau nu ........avem spatele asigurat ...cel putin asa scrie in hartii :)) .....insa credema ca atat asteapta americanii si cei din UE sa ridice Russia degetu la vreo tara din Nato ca atunci va fi .........crima si pedeapsa ;))

  12. deci hai sa`ti zic cum a facut o prietena de a mea credit de la brd...s`a dus, dupa birocratia de rigoare, iti da maxim 3500 lei(asa era atunci) pentru studii sau pentru vacanta sau pentru ce mai vrei tu, la care in primii 2 ani de la imprumut returnezi doar dobanda, iar dupa cei 2 ani returnezi si restul...dar din cate tin minte tre sa fii student pentru a apela la acest serviciu, sa le duci la banca adeverinta de la facultate, si sa ai oarece note bunicele, pentru ca nu cumva sa faci creditul si la sfarsitul anului sa te astupi de boabe (restante) si sa nu treci anul....a, si ce e mai important, nu pot face cei ce nu au terminat anul...si trebuie sa mai faca minim 2 ani de facultate....dar pentru mai multe detalii intra pe site la brd, ai acolo o sectiune si te lamuresc ei...eu nu am apelat la asa ceva, dar dupa cum am zis, a apelat o pietena apropiata si cam astea au fost cerintele si pasii, in mare parte

    he he si daca sunt anul I .........:D?.......

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...