Jump to content

Glau

LinkManiac
  • Posts

    1,093
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Glau

  1. Mai bantuie cineva pe aici ? 

     

    Ati jucat PTR-ul ? Cum este ?   Inca n-am reusit sa vad...

     

    Astept noul patch, pe crusader [hc] am tot ce se putea avea si setul akkhan de 2 ori si din al 3-lea. Merg pana  pe T5 [hc], t6 e prea riscant si ineficient si toate astea pt ca jocul e prea mura-n gura acum. Pt primul set la crusader am farmat ca maniacul ca dupa sa creasca ratele si itemele sa pice mai des, mai ales ca la kadala acum sunt sanse de set pe T1+

  2. Ai acum optiunea adventure mode daca ai terminat jocul, si faci bounties pentru levele, e relativ cea mai rapida cale spre 70 daca n-ai un amic sa te boosteze. Daca omori prea usor, mareste dificultatea, iti va creste si xp %.

     

    Anyway, mi se pare ca au facut jocul prea usor acum... 

  3.   Ma gandesc sa achizitionez Diablo III dar fara expansion-ul Reapers Souls, se merita? Vreu sa il cumpar cand o sa fie o reducere si o sa ajunga pe la 70-80 de lei.

     

    Va trebui sa iei si RoS in cele din urma, vor lipsi multe optiuni, nu mai vb de inca 10 lvl , actul 5 + clasa noua. 

  4.  

    Am auzit ca acum pica legendare din sk si diablo cam la fiecare sfarsit de quest, asa sa fie?

    Da, cam toti fac bug exploit. Profitati cat se mai poate ^^.

     

    Nu stiu dc atata agitatie cu exploit-ul asta, oricum dupa ce apare RoS, itemele de lvl 61-65 sunt muuuult mai bune decat ce va pica voua din Run-urile alea. Eu joc sa mai fac cate un paragon, upgrade mai pica din cand in cand dar nu asta e scopul acum (pt mine). Peste 22 zile vom juca RoS ...so...

    • Upvote 1
  5.  

     

    You are upgrading your Diablo® III account to Diablo® III: Reaper of Souls Digital Deluxe Edition.

    :>

     

    Not bad, not bad.

     

    Dar, cei care au facut pre-order nu vor primi deloc xp pentru Paragoane pana la RoS, ceilalati da.  

  6. ai key de RoS ? :)

     

    Eu joc pe PTR din cand in cand, pe hardcore. Mi se pare destul de fun sincer.

     

    Avand in vedere ca nu am acces la crusader, ultimu act, bounties si nephalem rifts ... , pot sa zic ca Cursed Chests events is absolut awesome, mai ales pe HardCore, iti sare adrenalina pe pereti cateodata :D

     

    Pacat ca te-ai lasat, jucai o perioada pe hc :D , eu mai joc intre 9 pm si 00:00 daca este chef  :oldman:

  7. Joc doar pe live, n-am invitatie, spuneam doar din ce-am citit de la playeri pe forum + patch notes, cu nerfurile.

     

    Doar pe hc rulez, pregatesc crypte cu altii (mp5), e rapid si distractiv , de obicei doi pregatim crypta, o densitate nebuneasca.

    • Upvote 1
  8. D3 pierde din ce in ce mai multi playeri din ce-am vazut in joc si din ce citeam si pe forumul d3. Suntem in 20 ianuarie, nici loot 2.0 n-au bagat iar pe 25.03 o sa bage RoS, in contextul in care ziceau ca implementeaza loot 2.0 pana in decembrie sau prin ianuarie, sau macar ceva vesti despre asta, nici un update, nimic. Ultimul update a nerfuit tot, iar ce e peste torment 3 e de nejucat, densitatea lasa de dorit, wd-ul acum e inutil, crusader-ul  e slabut.. poate isi revin pana pe 25.03. Ce-mi mai place acum la RoS, bonusurile seturilor, is interesante si ca ce-ti moare pe HC se adauga la "shared paragon". 

     

     

     

    :trollface: Blizzy  :trollface:

  9. E mult mai dragut la colectie, il iei doar odata.

     

    Din cate vad, pe aici nu prea se mai joaca nimeni, am mai jucat pe hardcore cate putin, pregatesc crypte pe mp5~ , foarte distractiv. Ieri am avut noroc de un neck trifecta, vandut cu 180m. 

     

    Crypts : hardcore forum topic

     

    Va astept ca si cand...  > :D<  seara mai intru.

     

    La multi ani ! :)

  10. Sal,

     

    E adevarat ca e in mare parte pvp, dar daca vrei sa faci pve, se gaseste indiferent de realm. Si eu am vreo 3-4 caractere de 90 pe outland (cu meserii and sh1t), dar s-a dus farmecul, nu mai joc de cateva luni, jucam de obicei cu prietena si eram intr-o guilda bunicica. Sunt nitel nostalgic, pt mine "magia" a fost pe burning crusade si wotlk. Acum, singura modalitate sa revin la wow, e daca l-ar face gratis si nu vad asta in viitorul apropiat. 

  11. Same here, pe kripp si datmodz, ii urmaresc din cand in cand, 

     

    Anywho,

     

    Cine mai are chef de leveling si o tzârã de legendare, mai fac Crypt runs(mp10).

     

    Fields of Misery with Crypt locations... 

     

    Pregatesc crypta pentru omorat(imi ia maxim 4-5 min), Popescu intra, se teleporteaza la mine (dupa ce am terminat) in crypt lvl 2 pt portal. Dupa dau switch character pe  wd, facem rapid 3 stacks in Festering Woods + 2 stacks din crypt lvl 2 (de la chest si event), dupa curatam crypt lvl 1 + misery.

     

    Bafta.

    • Upvote 1
  12. Cu invitatiile e adevarat, nu cred ca puteau fi vandute decat daca vindeau contul.

     

    Personal, cred ca o iau intr-o directie buna cu RoS-ul, sper sa mai adauge ceva "content", sa ne dea mai multe de facut in joc, iar multe din ce vedem acum n-o sa fie in produsul finit.

     

    Noua clasa era de asteptat sa fie OP, sa atraga cat mai multi jucatori (the more, the merrier), si sa aiba de unde nerfui pe urma, bineinteles :) .Anyway, crusader-ul are un stil captivant de joc, mid-range sau doar melee, sa joci cu un scut intr-o mana si o arma 2h/flail in alta mana, superb.

  13. Blizzcon 2013 Diablo 3 Q&A Panel HD  Blizzcon 2013 Diablo 3 Crusader and Gameplay Panel HD

     

    I enjoyed every minute of those...can't wait !

     

    Pacat ca n-a putut raspunde la intrebarea legata de Esente, daca vor fi sau nu utile...

     

    Mai e cineva prin zona care mai joaca?  Eu m-am oprit dupa al 4-lea char p100, o sa ma apuc din nou de urmatorul cand o sa am mai mult timp. Pentru loot n-am mai jucat de mult, doar leveling chars...

    • Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...