Jump to content

mat3y

Inactive
  • Posts

    250
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by mat3y

  1. 1 Brasov - Pandurii 1X

    2 CFR Cluj - Tg.Mures 1

    3 Deportivo - Alcorcon 1

    4 Rapid - U Cluj 1

    5 PSF/Dinamo - Gaz Metan PSF1

    6 Palermo - Milan 2

    7 Juventus - Chievo 1

    8 PSF/Barcelona - Sp.Gijon PSF1

    9 Man.City - Bolton 1

    10 Freiburg - Schalke X2

    11 Leverkusen - Bayern X2

    12 Dortmund - Mainz 1

    13 Aberdeen - Celtic 2

    14 Gl.Rangers - Hearts 1

    15 Fenerbahce - Genclerbirligi 1

    miza 2 lei , CASTIG 184 LEI sanse?

    Mie mi se pare bun biletul...puteai sa pui Barcelona solista sau la handicap ca na.. e barcelona. Cel mai probabil daca te scoate ceva sunt echipele romanesti...eu nu pun niciodata pe echipe romanesti ca ma scot mereu.

  2. Si eu aveam aceeas problema ( sunt pe UPC ), le-am facut zeci de reclamatii, la un moment dat ii sunam de cateva ori pe saptamana... Imi ziceau acelasi lucru: scoate modemul din priza, tine-l cateva secunde si baga-l la loc... Uneori mergea , alteori nu . Uneori se intampla si acum, mi-am pus un abonament de 60 Mbps . Cred ca ai aceeasi problema...suna la ei si explica-le...mie imi ziceau ca am semnalul pe cablu prost.

  3. Totusi.. nu s-a gandit nimeni la aplicatie propriu-zisa pentru forum? Ma gandeam ca daca sunt ceva developeri pe aici ar putea face o aplicatie, macar pentru Apple. Pe Android exista Tapatalk, o aplicatie care incorporeaza forumuri,ceva de genul. Cand intri pe un site iti apare un pop-up cu Tapatalk si cum sa il folosesti. IceMan ar trebui sa te interesezi : http://www.tapatalk.com/ - acum vad ca exista si pentru iPhone / BB .

  4. Logitech are un nou mouse destinat pasionatilor de jocuri de PC. Acesta se numeste G300, si este un model mai accesibil, cu fir si senzor optic de numai 2500 dpi (mai mult decat suficient insa). El se conecteaza la PC prin intermediul unui port USB, cu timp de raspuns de 1 ms, si este realizat simetric, pentru a putea fi folsit cu ambele maini.

    Mouse-ul pune la dispozitia utilizatorului noua butoane (inclusiv rotita de scroll), toate programabile si toate dispuse in partea de sus a sa. Poate salva pe memoria interna pana la trei profiluri, are lateralele cauciucate pentru a asigura o cat mai buna priza, si este este impodobit de LED-uri pentru care poate fi aleasa una din cele sapte culori primare disponibile.

    Logitech_G300.jpg

    Butoanele principale ar trebui sa reziste la peste zece milioane de apasari. Logitech G300 va fi disponibil din luna septembrie, la un pret de 40 $, si va beneficia de o garantie de trei ani.

    logitech-g300-2.jpg

    Articol original: Logitech G300 | Arena IT

    Video Review :

    Eu l-am comandat de pe siteul Logitech EU si am primit o reducere (voucher) de 50% pentru loialitate deoarece am un mouse mai vechi Logitech ( MX400 ) deci l-am cumparat la 20EUR + 15EUR transportul... per total am iesit cu vreo 15 RON mai ieftin decat cel mai ieftin din magazinele romanesti ( conform price.ro ) . Trebuie sa imi ajunga in 2 zile, vine prin UPS .

    Unii s-au plans ca este prea mic si ca nu are butoane laterale. E cel mai ieftin mouse de gaming de la Logitech si toti reviewerii i-au dat 4 stele .

    Il are cineva? Pareri, opinii? Revin in 2-3 zile cu o opinie :)

  5. In primu rand trebuie munca, interes si sa ai placere sa faci ceva ce iti place.

    Dupaia probabil vin toate de la sine n-am experienta in asa ceva singuru care te`o sfatuit calumea ii Iceman iar daca vrei sa incerci ceva nou deschide un server de cabal bineinteles ai nevoie de bani si pentru host si alte minuni sau deschide un server de wow iar si aici ii greu iti trebuie scripteri buni ca ii full de buguri.

    Eu am vrut sa deschid server de wow si m-am lasat pagubas pentru ca ii mult de munca iar cine iti scripteaza nu iti scripteaza pe cai verzi + hostu ii scump acum depinde de ce host alegi nu stiu ce sa zic acum din cate observ ii la moda comunitatile cu servere de CS/SAMP care is destul de ieftine si pe langa toate astea poti adauga si alte chestii nu e neaparat sa ai interes 100% de samp si cs dar pe langa ce ai vrea sa faci TU astea le poti adauga atragi lume in comunitate si asa o faci tot mai mult cunoscuta.

    Omul vorbea de un site, el zicea ca are un domeniu nu un server, iar tu i-ai zis numai despre servere de jocuri.

    De curiozitate, care e numele domeniului ?

  6. Salut...am fost rugat sa scriu PICATURA DIVINA ( o firma de exercitiu la liceu .. don't ask ) sub logo-ul asta cu un scris cumva curbat ( profa vrea sa se prelungeasca din nori ) albastru-gen ca norii ... eu nu ma pricep in photoshop asa ca va rog pe voi .. ma poate ajuta cineva? faceti orice va taie imaginatia...orice improvizare e bine primita!! mersi ~!

    http://imageshack.us/photo/my-images/10/picture11ip.png/

    up

  7. Salut...am fost rugat sa scriu PICATURA DIVINA ( o firma de exercitiu la liceu .. don't ask ) sub logo-ul asta cu un scris cumva curbat ( profa vrea sa se prelungeasca din nori ) albastru-gen ca norii ... eu nu ma pricep in photoshop asa ca va rog pe voi .. ma poate ajuta cineva? faceti orice va taie imaginatia...orice improvizare e bine primita!! mersi ~!

    http://imageshack.us/photo/my-images/10/picture11ip.png/

  8. Salut.. m-am intors si eu pe forumul asta desi nu prea am mai dat de mult pe aici .. si in timpul asta m-am apucat de graffiti. sunt incepator/toy , si vreau sa stiu daca mai sunt grafferi pe-aici .. si daca sunt cateva date despre voi.. niste poze cu ce ati facut pe pereti..sau schite . ce taguri aveti, ce sprayuri folositi, din ce oras sunteti.. in ce crew sunteti..etc :P

    Eu am tagul ROOT si am dat pana acum vreo 4 throw-up-uri.. taguri destule.. folosesc de obicei montana black.. ca altceva nu prea se gaseste in ploiesti. sunt in crew HNR ( hit'n'run ) alaturi de 3 colegi - tcher , virus si skar .

    astept raspunsuri :)

  9. L!nuX fara jignire acum citeste mai bine am scris si cuvantul

    DACA

    Pentru ca tu sa intelegi mai bine:

    D?CĂ conj. 1. (Introduce o propoziţie condiţională) În cazul că..., presupunând că..., de... Doar dacă. Numai dacă. 2. (Introduce o propoziţie optativă) Numai de... Dacă nu m-ar vedea cineva. 3. (Introduce o propoziţie temporală, având uneori şi o nuanţă condiţională sau cauzală) Când, în (sau din) momentul când, de îndată ce, după ce. 4. (Introduce o propoziţie cauzală) Fiindcă, pentru că, deoarece. Dacă nu ştia să scrie, umbla de la unul la altul. ♦ De vreme ce. 5. (Introduce o propoziţie concesivă) Cu toate că, deşi. 6. (Introduce o propoziţie interogativă indirectă) Că, de... 7. (Cu valoare adverbială) Cu greu, abia. 8. (În expr.) Las' dacă = a) desigur că nu; B) (în construcţii negative) nu mai încape îndoială că... ? De4 + că.

    sursa.

    &

    Credeti ca ii pasa cuiva te clanul vostru de 4 oameni ? Si ma rog ce clan asa de mare incat eu care am admin pe toate serverele din bucuresti nu m-am vazut niciodata pe clan tag-ul pe care l-ai pus tu acolo .

    Eu stiam ca nu e recomandat sa porti clan-tagul pe publice. Daca membrii clanului respectiv joaca pe linkmania ei pot fii intradevar supranumiti membrii ai unui clan linkmaniac, dar asta nu inseamna ca trebuie sa isi poarte neaparat clan-tagul pe publice.

    Si nu trebuie sa ne jignesti cu "si credeti ca ii pasa cuiva de clanul vostru de 4 oameni?". Pacat ca esti moderator, vroiam sa ma cert cu tine pe-ndelete sa rezolvam prob asta dar daca iti zic vreo 2 imi dai suspend/warn si n-am chef... Si se pot deschide cate clanuri vrei nu e problema ta. Tu ocupa-te de moderat/adminat pe servere si gata.

    PS: vedeti unde se ajunge cu trufia? tot ce vroiam era sa deschideti nenorocitul acela de thread si s-a ajuns la ditamai taraboiul.

  10. L!nuX mie imi esti simpatic nu stiu de ce trebuie sa ne certam. Tot ce am vrut de la tine a fost sa re-deschizi acel topic. Era asa de greu? Invatati sa nu mai folositi "nu pot". Incercati si daca nu reusiti asta e, eventual va cereti scuze. Pana la urma ai destula putere sa deschizi un amarat de topic... Adu-ti aminte ca moderatorii sunt in primul rand pentru a-i ajuta pe useri, nu se le inchida topicurile fara ca ei sa primeasca vreun raspuns.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...