Jump to content

antonio112

Inactive
  • Posts

    144
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by antonio112

  1. Dupa cum arata a 3a poza incep sa am niste dubii asupra cerintelor. O sa fie mari.

    Mari? Hah, o sa fie foarte mari cerintele, dupa cum arata din poze dar sincer sa zic, ma indoiesc ca asa va arata si in joc... Poate si pozele sunt ca trailerele, cu grafica foarte buna.

  2. este destul de acceptabil, dar pacat ca nu playeri asa multi precum samp

    nu poate rula ca SA pe toate pc,sa ruleasa si pe 512 ram ,GTA iv 2Gb+

    Exact asta zicea si el. E acceptabil jocul, pacat ca are cerinte asa mari si nu are la fel de multi "fani" ca san andreas.

  3. Mai este valabila "oferta"? Linkmania vrea sa hosteze un server de IV:MP ? Deja s'a lansat o versiune oficiala de IV:MP 0.1. Cu toate ca are buguri, crashuri multe, se lucreaza foarte mult la noua versiune, pt a stabiliza clientul.

    Daca mai vreti sa faceti server de IV:MP Linkmania, eu sunt dispus sa incep un script de la 0. Am scriptat cativa ani pentru sa-mp, in pawno dar de curand m'am apucat de Squirrel. Nu pot spune ca, cunosc Squirrel foarte bine dar tinand cont ca am mai scriptat, limbajul e asemanator, eu spun ca ma descurc.

    ps: Scuzati de "up".

  4. Hah, frumos video`ul ....

    Anyway, daca ar avea diametrul care`l are in video, cel mai probabil ar disparea viata de pe planeta ... dar , daca ce zice Superstar e adevarat, adica are un diametru de 270 metrii ... ma cam insel ca ar putea face pagube asa mari.

    Oricum, din astea s`au tot spus ... acum ce avem de facut iar ? Asteptam pana in 2012, ne prindem ca defapt nu e sfarsitul lumii si ca a fost o 'eroare' ... si pe urma ce? Asteptam 2036 ca sa ne dam seama ca defapt si aia a fost o eroare ... Nu inteleg de ce se tot agita astia, cu zeci de ani inainte sa se intample ceva, daca se va intampla ceva ...

  5. ' date='07 October 2010 - 00:33' timestamp='1286400818' post='5399026']

    ok , moka de la steam furate cu conturi bancare care si ele la randul lor furate , nu? jocu costa 9 € , go ahead daca vrei. sigur va veti lua disable , va e asa de greu sa cititi subscribers agrement photo.gif

    Da eu tot nu`mi pot da seama care e problema ta ca omu' foloseste acel key? Ti`i ciuda cumva ca tu ai dat bani pe joc? Problema ta ... Lasa`i pe altii sa`si ia disable ...

  6. ' date='21 September 2010 - 15:47' timestamp='1285073249' post='5370292']

    dar nu inteleg de ce postezi .. trebuia sa ii dea mai mult si nu , nu sunt sarcastic , daca era un avion de pasageri si orbea pilotul ? Iti dai seama ca puteau murii oameni , unii dintre voi chiar nu puteti realiza ce catastrofa poti crea cu o '' chinezarie'' dinaia . Ar putea fi urmatoarea arma a atentatelor , gandestete daca teroristi sar regrupa in grup de 20-30 de oameni fiecare inarmati de un laser dinala si ar indrepta spre un avion in faza de aterizare ?

    Ba, voi nu sunteti nomali. "Daca era un avio cu 140305430654560456054 pasageri si orbeau pasagerii si se stricau motoarele avionului si se ciocneau cu alte 2 avioane in aer si unul militar care vezi doamne, transporta o bomba atomica si pica intr`un oras foarte populat si mureau miliarde de catraliarde de oameni, iti dai seama ce catastrofa?" ... patetic ... "Daca mureau mii de oameni" hai ba taceti dracu' ca deja mi se face rau cand vad cata prostie pe centimetru' patrat aici ...

    Auzi doamne, daca orbeau si daca si daca hahahahaha, jalnic.

    ps: La fel pot zice si eu: Daca de la postul tau, m`am speriat si am sarit in spate, am dat cu capul de coltul mesei si mor, a intrat sora`mea in camera si cand a vazut ca sunt mort, a murit si ea si la fel si cu parintii mei si pe urma politia ... iti dai seama? Pot muri mii de oameni, ce`ar fii sa iei inchisoare ca postezi pe forum ?

    ps2: [sarcasm]Eu zic ca pedeapsa capitala era cazul cel mai bun ... eu unu il torturam vreo 3 ani si pe urma il dadeam la sobolani sa`l manance ... Teroristu naibii [/sarcasm]

  7. Sa zic sincer ... mi se pare total aiurea sa iei inchisoare pentru asa ceva. Oricum, de acum, daca apar probleme, putem zice ca noi nu detinem un astfel de aparat anti avioane si precis a fost un vecin sau un copil pe strada. Ciudat totusi, cum afla locatia exacta a celui care se joaca...

    Sa fim sinceri, cati dintre noi nu ne`am jucat cu astfel de lasere? Tinteam spre 'cer' pentru a vedea cat de departe ajunge ... bla bla .. cum ar fii sa ne fii trezit la poarta cu politia ?

    Problema e ca nimeni nu stie ca pentru astfel de distractii se poate plati amenda sau chiar inchisoare... aiurea sincer sa va zic.

  8. Am downloadat si eu astazi jocul, sa vad ce poate.

    Pana acum am facut lvl 8 si pare destul de ok jocul. Imi place stilul de lupta foarte mult, pare interesant pana acum.

    Oricum, ma mai pun acum sa explorez, sa vad ce mai gasesc interesant ... poate dau si de un roman ceva, nu se stie :P

  9. eu zic ca nu e o asa mare descoperire ... si omul cat traieste invata si se adapteaza la viata .. asa si cainele ... si orice animal din lume ...

    Haha, asta ai scos`o din ceva manea?

    Aici e vorba de inteligenta cainelui ... de exemplu: Un caine mai destept, invata mult mai repede o comanda gen "Stai", "culcat" bla bla bla ... normal ca toti cainii pot invata comanda dar conteaza si cat de usor.

  10. si de ce crezi asta? ca nu avem investitori, ca nu avem bani, ca nu e nimeni dispus sa cumpere atata teren pentru un hotel imens sau pentu ca romanii nu sunt in stare sa faca asa ceva?

    orice arhitect si orice constructor din lumea asta poate sa faca o cladire imensa. it's not rocket science

    TIPIC! "cand o sa avem si noi asa ceva?", "romanii nu sunt in stare sa faca asa ceva uau uau uau" 8-|

    Eh, sa stii ca nu e asa usor sa faci o 'ditamai' cladire si ma cam indoiesc ca orice arhitect sau constructor ar fii in stare sa faca o constructie gigantica ...

    Anyway, ca sa fiu si On Topic: Sincer sa va zic ... nu mi se pare ceva prea iesit din comun, un zgarie nori pe orizontala ... cum mai zgarie norii ? :whistle:

  11. Dumnezeul din biblie e total bullshit. De ce toti ataca la biblie si Dumnezeul crestin?. Mai studiati si voi alte religii. Budismul ofera o viziune interesanta asupra universului. Si e mai mult o filozofie decat o religie. Stiinta incepe abia acum sa descopere ceea ce in budismul ezoteric se stia demult. Mai largiti-va si voi orizonturile, cititi mai mult si lasati-o mai moale cu documentare tampite gen Zeitgeist, in care se minte de se rupe.

    Pariez ca multi isi imagineaza Dumnezeu ca fiind un batranel stand undeva acolo. Si intrebari precum "dar dumnezeu cand a aparut?" "cum sa existe dintodeauna?" chiar va depasesc logica umana. Chiar nu au sens astfel de intrebari ACUM.

    Degeaba criticati religia pentru ca habar nu aveti alte filozofii decat CRESTINISMUL. Sa critici toata religia numai pe baza unei mici parti din ele inseamna ignoranta.

    Eu unul ma leg de Dumnezeul crestin, pentru ca numai cu el 'am avut de`a face'. Atat timp cat nu stiu nimic despre ceilalti, nu am sa ma leg de ei.

    De ce spui ca astfel de intrebari nu au sens ACUM ... ciudat, bine ca intrebarile voastre gen: "Din ce a aparut Big Bang`ul?" au rost ACUM, nu ? Ei vezi, de aia pun si eu intrebari de astea care chiar n`au raspuns la ora actuala, pentru ca la fel faceti si voi.

  12. Oricine ar fi putut face astfel de afirmatii , indiferent daca era sau nu savant . Nu inteleg cum de nimica , izbucneste ceva ... si apar planete,galaxii ,etc... Mie daca-mi explica asta ''CUM'' jos palaria. :tiphat:

    Eu nu inteleg ... ce vi`i asa greu sa intelegeti cum a aparut Big Bang`ul (din nimic) dar va e usor sa credeti cum a aparut Dumnezeu (tot din nimic). Acum veti zice ca el exista de ... de cand? asta e intrebarea? Hai sa zicem ca exista Dumnezeu dar el de unde a aparut? la fel ca Big Bang`ul, din nimic. :tiphat:

    La fel pot zice si eu. Cel care a scris Bibila, nu a fost 'bolnav mintal' ? La fel cum e omul de stiinta? La fel putea scrie si ala abureli ... daca o luam sincer, nicio parte nu poate demonstra la ora actuala cu argumente, ca are dreptate.

  13. Eu zic sa ne adunam toti pe un server, ca si asa suntem putini din aceasta comunitate care jucam, din cate am vazut. Anyway, ideal ar fii sa ne apucam pe un server care e nou (ma rog, cel mai nou server), adica Zian ... Eh, anyway, am facut level 31 pe Berserker deja ... dar nu prea am avut timp zilele astea sa joc si poate nici urmatoarele nu voi juca foarte mult. Anyway, va astept acolo.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...