Jump to content

odpzgubu

Inactive
  • Posts

    112
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by odpzgubu

  1. p.s. mai am si eu o intrebare, incerc de vreo 10 minute sa ma conectez in realm-ul meu si nu reusesc; imi da mesajul connected si atat, nu ma lasa sa intru, in schimb daca bag pe alt realm pot intra fara probleme; sa fie de la ei, e realm-ul prea plin?

    :beer: asta am patit si eu aseara si uite asa am intrat pe alt realm si am un mic hunter acu... :comp2:

  2. se poate face un macro care sa le dea pe rand cu castsequence .. daca asta vrei.

    /castsequence reset=combat/target Ambush; Expose Armor; Mutilate

    :beer: as vrea sa le dea oarecum repede una dupa alta cat mai repede posibil :beer:

  3. :beer: sal ... nu am mai postat de multisor ,acu am mai crescut :> lvl 66 dai al naibii de greu lvl up ,pana la 70 innebunesc. :crazy:

    cea mai tare faza aseara in guilda s-a apucat gm sa faca alte ranguri si au inceput retrogardari si apoi plecari in masa din guilda :)) s-a speriat asta de nu mai stia ce sa zica sa nu plece lumea :(( ,cred ca pana la lvl 70 o sa raman solo fara guilda ca isi fac guilde toti tampitii care daca se cearta cu prietenul fac numai tampenii :banghead:

    pentru un lock lvl 27 pe ce sa-l cresc? :cool2:

    :beer:

  4. :) Buna all,vr sa fac si eu prezenta unui sv de wow stabil pe 2.3.0/ascent cine e interesat contactatima pe by_nick_4_all1988 sau pe site http://82.208.174.7:6666/register.php and set realmlist www.energypizza.ro,in curand se va stabili si pagina normala cu tot cu realm have fun.... :) :)

    :beer: ai nu zau ...sa mori tu ... :comp2:

    de scris stii sa scrii da de citit nu cred ca stii ,scrie pe prima pagina WOW OFICIAL !!! :banghead:

    mai slabitine cu prostiile voastre

    :beer:

  5. Da. Va trebui sa cumperi wow + tbc + wotlk ... S`ar putea sa faca un merge intre wow si tbc si sa`i scada pretul , astfel incat sa se ajunga pe la 2 mil jumate total [ cel putin asa au facut cu tbc ... erau amandoua 1.200.000 si au scazut wow la 800.000 sau parca 600.000 acum ... nu stiu sigur ]

    :beer: tbc 69 ron :beer: doar ce l-am cumparat :clap:

  6. Power lvling . Ieftin Rapid...detalii pe umblu_de_nebun@yahoo.com ( NU CONTEAZA CLASA SI NICI REALMU )

    Comenzi pt chare dorite de voie ( Ex : full t4 mage alchemy herbalism fa cooking fishing , rep Aldor , Cenario Circle full epic ) Deadline pus de NOI !

    Crestere pt messerii,Honor,Arena points,Reputatii !

    detalii pe umblu_de_nebun@yahoo.com

    detalii pe umblu_de_nebun@yahoo.com

    detalii pe umblu_de_nebun@yahoo.com!

    :crazy: si .... cum zici ? detalii pe o adresa de mail ... tare si ce mai vrei ? macar faceai un link catre adresa asta si nu stia nimeni decat dupa ce dadea clik ... dute in padure... :crazy:

  7. Rogue ar fi o modalitate sa il bati pe priest cu un rogue dar doar la lvl 70...Si dak ai un gear decent si dagger destul de bun ca sa faci un critical ambush...Dar rar s--a intamplat...

    :beer: cred ca ma bag ca bikinu in fund ...dar de unde le scoti frate ,ai jucat rogue ? sau scrii din amintiri din copilarie? de unde ai scoso pe asta cu critical ambush? e doar ambush primul pas in atac ... citesti mult Ion Creanga?

    da un post cu armory

    :beer:

  8. E un realm in care sunt mai multi romani ?

    :beer: nu cred ca este asa ceva ,si chiar daca ar fi toata lume vb in engelza de balta pe care o stie ... :bananadance2:

    eu nu prea am fost in party cu romani sau poate nu stiam ca nu de fiecare data intrebam de pe unde ne tragem radacinile ... :crazy:

    concluzie : distractia conteaza :comp2:

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...