Jump to content

uzzylicious_

LinkManiac
  • Posts

    456
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by uzzylicious_

  1. Ieri seara mi-am facut "curaj" sa merg la o tura cu hidro bicicleta pe lacul Mogosa cu niste prieteni, la intoarcere unul dintre noi a avut sclipirea de geniu sa ne oprim la zilele orasului Baia Sprie.

    Gasim loc de parcare cu greu printre gloata de petrecareti si mormanele de gunoaie, imi fac curaj, opresc motorul trag frana de mana si ies din masina ...ne intampina miresme de mici, gratare, borhot, urina si euro toalete, pana aici nimic iesit din comun. Pe scena o cantareata de muzica populara povestea audientei de fecioru ei marele miner si alte kkturi, la mese niste "gagici" destul de bronzate isi scuturau bratarile si cerceii galbeni pe ritmuri orientale in timp ce salivau la micii cu mustar si muste de pe masa ... in rest pistoale cu bile, aripi de zane, zane fara aripi, noroi, doamne imbracate in costumul rosu de sarbatoare insotite de niste acrobati ai mersului pe jos trasi si ei la spitz in pantaloni de stofa cu pantofi de lac si camasa alba scoasa din pantaloni ( sa fie mai lejer ) si a 18 a bere in mana, tatuaje de prost gust, burti, guri fara dinti, aur mult prea galben, mult prea multi colanti verzi asortati cu bluzite si pantofi galbeni sau invers, D&G, dacii solenza tuning ( galbene cu geamri negre ), etc

    In concluzie a fost cea mai ghetto sarbatoare la care am fost vreodata.

    P.S. sarbatorile sau zilele oraselor sunt niste manifestari gretoase in general ... sper ca anul asta in Baia Mare sa termine cu mascarada numita Sarbatoarea Castanelor si sa faca ceva interesant ( se zvoneste ca o muta in centrul vechi si se va pune accentul pe manifestari artistice si culturale, concertele se vor sustine pe stadion)

    Doar e Baia Sprie... :)

    Sa speram ca o sa fie stas la castane (zilele baii mari) :x

  2. pagina roz, roz pagina ?

    porcarie..

    un scurt..cine vrea un scurt de la FHM, un scurt tutorial [..] care`ti va fi de un imens ajutor .. poi ori scurt ori imens?

    => tutorial scurt de un imens ajutor... nu ce zice el

    cum sa fi asa inapt?=))

    btw de la 02:19 pana la 02:26 ii beton

  3. ce oameni sunteti.. in ziua de azi telefonu nu`i o fitza sau ceva de genu, este o necesitate, ii ca painea deja, si ca masina.. :) cred ca din toate lucrurile pe care le poti avea portabile si accesibile oricui ii un telefon, faci multe chestii cu el

  4. aha, mia spus pers respectiva ca are o discheta da nam stiut cum se face :) .

    si chestia aia apare cand se face ecranu albastru si arata acolo jos ce se incarca ? ma gandesc io.. :D

    mersi :*

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...