Jump to content

domeniux

Inactive
  • Posts

    81
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by domeniux

  1. Nu cred ca sunteti in stare sa afirmati ca au sau nu o legatura stelele cu viata noastra.

    Pana una alta suntem elemente ale aceluiasi univers, dar voi sunteti prea mici si prea pro.. erm, neindrumati ca sa va puteti documenta despre ce e de fapt vorba.

    Continuati sa ganditi bullshituri, e calea cea buna.

  2. Edelweiss ai ascendentul in alta zodie, de aceea nu ti se potrivesc toate plus ca daca mai punem la socoteala si faptul ca inca esti in "crestere" si ca lucrurile se pot schimba pe parcurs, chiar si gandurile(tu fiind nehotarata in actele tale) e clar.

    Fa-ti o astrograma :P

  3. uLise, Dumnezeu nu exista. pleaca acum

    Later edit:

    Apropo. Aici nu e vorba de ghicitul sau prezisul viitorului. E pur si simplu vorba de oameni si nu numai. De caractere.

    Daca va mai zic ca si animalele sunt influentate de zodii o sa-mi ziceti ca sunt nebun :)

  4. Ba da, astrele fac asta. Au facuto si o vor face.

    Tu acum esti controlat de astre, astrele care te caracterizeaza te fac sa te comporti asa, sa zici astea si sa fii incapatanat si conservator :)

    Probabil tu inca nici nu ai auzit de energy therapy(sau aici) si eu ma obosesc aici sa demonstrez ceva ce altii au facut-o deja :)

    Apropo, stiai ca celulele/tesuturile/organele din corpul tau trimit unde electromagnetice in functie de starea lor care pot fi receptate?

  5. Am zis clar ca alea de la inceput sunt generalizari penibile. Nu?

    La fel si de aspect.

    Si nu, restul nu sunt chestii relative! Ori nu stii tu ce inseamna relativ ori nu te cunosti destul de bine ;)

  6. Cred in asa ceva pentru ca pot sa vad, atat spatiul cat si in comportamentul diferitilor semeni.

    In general se cam aplica tot ce am citit acolo si la buni prieteni sau chiar la foste prietene.

    E o ghiceala mai nimerita, daca voi vreti.

    Apropo, andypopa, chiar ma asteptam sa fii fecioara.

    In general fecioarele gandesc rational, sunt "indragostite" de cum si de ce functioneaza un motor, un script, un computer s.a.m.d. si sunt foarte atente la detalii. Stii tu ce zic.

    Ok, era oricum de asteptat ca o mare parte din oameni(diferite native) sa nu creada in horoscop doar din simplul fapt ca nu ii ajuta pe ei cu absolut nimic, de fapt ei nu vad cu ce i-ar putea ajuta.

    Vinsanity, esti scorpion? :D

  7. Pana acum 2-3 luni consideram horoscopul cea mai cretina porcarie din univers, credeam ca sunt doar minciuni dezaxate cu scop publicitar.

    E drept, ala de pe o zi pe alta e o generalizare cretina fara sens si fara noima insa horoscoapele de caracter, gen Horoscopul European m-au facut sa cred ca totusi planetele isi exercita energiile asupra noastra(zic asta aici fiindca am vazut ca mai este un thread despre deja vu, aceeasi mancare de peste e functionalitatea si la asta ca si la horoscopul european).

    Daca va cunoasteti destul de bine propria persoana si sunteti curiosi sa cititi cateva detalii despre nativul vostru va invit sa cititi aici despre zodia care va reprezinta iar apoi sa ziceti aici pe forum daca vi se potriveste ceva(in mare parte, chestiile mentionate obiectiv mai sus in horoscop sunt caracteristici generale ale nativului care pot diferi in functie de mediul in care acesta se dezvolta, dar trasaturile raman aceleasi).

    Deci?

    Energii sau Dumnezeu? :P

  8. Energii oameni buni, energii!

    Noi emitem energii pe care subconstientul le capteaza, avem momente cand stim si noi de ele(asa zisele deja vu-uri, momente care avem impresia ca deja s-a intamplat).

    Clarvazatorii au momente d-astea mai tot timpul, ei fiind capabili sa detecteze energiile lasate de oameni, fie ei si morti.

    vedeti mai multe detalii despre Medium la http://en.wikipedia.org/wiki/Mediumship

  9. Aici nu e vorba de munca, de sudoare, de basini!

    E vorba de o idee aruncata mai mult sau mai putin prosteste, de mult noroc ce a metamorfozat apoi in publicitate interactiva, google(motorul de cautare) a mers din gura in gura.

    Iar acum, o paranteza:

    Google, compania, are proiecte atat in desfasurare cat si terminate de care voi/noi inca nici nu ati auzit. Multi din voi nici nu stiu ca o sa apara google os. Pe zi ce trece in companie apar idei noi, idei ale oamenilor. Mai precis, dupa ce au o idee de soft nou care ar putea fi util, isi fac o echipa din cei cativa oameni care sunt acolo si se pun pe treaba.

    Astfel a aparut sketchup,picasa & others.

    Paranteza incheiata.

  10. haha domeniux, mi-a placut faza, cu "Daca te ducea capul,....., daca erai bun".

    Frate nush cum sa itzi explic.. deci mi-am luat capacitatea cu un 8, spun ca ma duce capul cat de cat..

    pe cealalta parte, "daca erai bun", la ce frate? faceam un liceu, a da.. si? ce? ma angajam nush pe unde cu un salariu de cat? hai sa zicem un 500 euro? ala e deja director, 300 euro? posibil, 100 euro? sigur.

    Ma intreb, de ce oare? cand am avut sansa, am ales, sa vin in Spania si potzi castiga , repet, potzi castiga 100 euro intr-o zi, (Restaurant cotit bine, mergeam de "Extra"), de ce frate, potzi sa imi explici?

    cat despre "culesul de capsuni", nam fost, nu sunt si nici nu voi fi unul dintre acei oameni.

    P.S domeniux, te duce capul pe tine ai dreptate, deci pretzurile din Romania sunt mici nu? atunci de ce oare nu ai gasi o solutzie de a face pentru aceeasi munca pe care o prestezi in romania, bani mai multzi, si datorita pretzurilor mici din Romania, a scoate un profit... 5x ??

    Nu, nu la angajat ma refeream cand am zis ca "daca erai bun"! O sa iti spun altfel, daca erai inteligent, acum puteai fi manager, un chairman la o companie mare, un CEO si sa scoti peste 3000 de euro profit net lunar, care poate sa si varieze in functie de succesul firmei tale.. dar nu, tu ai preferat sa fii in Spania(apoi am continuat in postul anterior)

    Daca stai prin Spania ar trebui sa-ti dai tu seama de raspuns. Altele sunt cheltuielile acolo, poate imi spui si mie cat costa chiria in Spania iar apoi in Romania, cat costa TOT, o sa simti o diferenta dubla, poate chiar tripla in altele domenii, diferenta clara vizibila la salarii.

  11. ba.. dute si culcate.. impuscate.. aruncate in WC si trage apa dupa tine wa..

    Imi amintesc de spania cand a intrat in uniunea europeana.. erau si ei numitzi "codasii" uniunii, au avut si ei greutatzi, nu sunt multe diferentze fata de tara noastra draga.. dar sau adaptat rapid, si aveau vointa, ceea ce vad doar la catziva romani..

    tu ce vrei ma sa fie in Romania, tot pana ca acum? sa itzi cumpere maicata o sticla de suc odata la o luna? (generalizez), sa vezi ceva in vitrina la magazin si sa stii ca "inca" nu il potzi cumpara, tin minte, cand eram mic, credeam ca batoanele Mars, sau cerealele sunt pentru cei cu "banet".

    inca unii romani isi mai bat joc de mine ca am emigrat in Spania, "ai mers la cules de capsuni".. da frate, am mers ca in tara este aproape imposibil, dar macar eu cand vreau ceva, am posibilitatea sa imi cumpar, tu stai si itzi pui pofta in cui.

    Este greu pentru "taranii" din Romania, care nu se uita decat la trecut "Ce bine era in comunism" date'n Ceausescu... vrei pita pe cartela? sa stai la coada in frig? sa se gate si sa nu ai ce pune pe masa pana ziua urmatoare? vrei 2 ore de televizor cu presedintele si la nani? baaaaa... trezitziva ca este secolul 21..

    Nimeni nu a spus ca o sa ne fie usor, dar este letera de baza, "Vrei ceva? trudeste frate.."

    In fine.. si pentru acel element care a spus ca pachetul de tzigari este de 5 euro.. da, in frantza, in spania este de 2.50, 2.80 Marlboro, tzi se pare scump nu? clar.. cu un salar de 100 euro..

    Acum trec la ceva mai usor, catzi dintre romani joaca WoW? cu un pay de 13 euro pe luna? foarte putzini, doar cei care isi permit clar, nu totzi au sa dea aproape 400 000 lei vechi pe luna pentru un joc, din alte tari vezi altcumva situatia, vrei sa ramai ceea ce suntem de multi ani? niste "saraci" ce traim pe o zi pe alta? pfff...

    Cand o sa se stabileasca in romania o economie cat de cat cumsecade, nu tzi se va mai parea atat de scump, ci chiar.. o nimica toata..

    in fine, pentru totzi cei care spun ca intrarea in U.E este un pas gresit, fratzilor.... luatzil pe Iliescu cu voi, si meretzi.. prin India pe undeva.. si ne mai vedem..

    sp33d_man tu ai plecat in Spania fiindca erai certat cu limba si gramatica romana?

    ok, acum sa trecem la treburi serioase.. tu chiar crezi ca Romania va avea un viitor in UE?

    Evident ca nu va avea, si iti zic si de ce. Romanii e prosti dom'le, pe zi ce trece tot mai multi romani se duc in spania, tot mai multi romani se dau pe manele. Unde crezi ca o sa ajungem? Tu crezi ca tara asta are un viitor cand se invarte atata prostime pe aici?

    Tu ai plecat in Spania la cules de capsuni fiindca nu te ducea capul in Romania, daca esti bun poti sa stai si aici si sa ai bani. In comparatie cu Spania, tara ta de cocaleala, preturile din Romania sunt exagerat de mici, preturi care se modeleaza dupa salariul cetatenilor, la fel cum e si in Spania in fapt.

    M-am amuzat teribil faza cu sucul si Marsul, mi-a placut de tine, ai fost sincer. Insa nu toti au starea capitala pe care a avut-o familia in care, tu, te-ai dezvoltat.

    S-ar putea intelege ca ma iau de tine acum, practic ma iau fiindca e un hobby deja sa ma iau de aia ce deschid gura si nu stiu ce zic. Promiti ca mai vii si mai scrii cand ne va fi, aici in Romania, mai bine?

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...