Jump to content

Maledicere

Inactive
  • Posts

    1,035
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Maledicere

  1. Fie ca'ti convine tie sau nu, Crin Antonescu are "cazierul" curat deocamdata; comparativ cu Basescu, care are mai multe dosare penale care il asteapta.

    Deci pot sa spun ca tu vezi doar inainte, din moment ce spui ca un presedinte fara antecedente e mai rau decat unul cu dosare penale. Dar nu'i nimica, te pricepi si la politica, si la oameni :photo:

    Hai sa'ti pun cateva intrebari de logica. Daca tot zice turma ca antenele sunt rele si mincinoase, de ce nu s'a dus Basescu/Boc/Udrea/Blaga si ceilalti corupti niciodata la o emisiune sa dezminta lucrurile de care sunt acuzati? Hai sa zic ca n'au vrut sa apara la televizor, erau obositi saracii. De ce n'au intrat niciodata macar prin telefon in direct sa zica "domle vezi ca minti dezinformezi blablablablabla" ? De ce doar in campania electorala a spus Basescu de mogulii de la Antene, si dupa ce a fost reales a uitat de ei? Is rai tare mogulii aia de la antene, mint lumea, las ca iese basescu presedinte si ii starpeste. A stai .. a fost reales ... si ghici ce .. n'a facut nimic. Oare de ce ?

    Cum n'am venit cu nimic nou? nu ti'am raspuns la intrebarile tale copilaresti?

    http://www.evz.ro/detalii/stiri/cum-a-ajuns-victor-ponta-premierul-lui-traian-basescu-978892.html

    Multumit ? Ti'am dezlegat misterul #-o

    Zici ca sunt informat gresit, dar tu inca nu mi'ai explicat ce inseamna dupa tine "sa scoata curtea constitutionala" ?

    Decizia de suspendare s'a trimis la curtea constitutionala, basescu a contestat decizia tot la curtea constitutionala. Eu zic ca e tot acolo .

  2. Cine e Antonescu si Ponta sa scoata curtea constitutionala? Cine sunt ei sa se puna la putere? Pe ce baza s-a pus Antonescu presedinte la camera senatului, cine a votat? Cu Ponta la fel, din cate-mi aminesti nu a numit presedintele pe Ponta ca si prim-ministru. Da, ce vor sa faca Antonescu cu Ponta (condusi de Iliescu) e dictatura.

    Colegu ... curtea constitutionala e unde trebuie sa fie...ce tot indrugi ca "o scoate" de unde sa o scoata? a ascuns'o Basescu undeva?

    Antonescu a fost votat de cele 2 camere ale senatului.

    Legat de Ponta, ai dreptate, s'a numit singur prim ministru si s'a apucat sa faca el de nebun. Naspa e sa nu fii in stare sa gandesti singur.

    Edit: Defapt nu, chiar Basescu l'a nominalizat pe Ponta ca prim-ministru. Nu de alta da poate maine te apuci sa deschizi topic ca Ponta s'a numit singur prim-ministru :happy1:

  3. Sa dea domnu sa se destepte romanii, pe Basescu il asteapta inchisoarea pentru dosarul Flota.

    In final: "Stiu ca s-au luat masuri care i-au afectat pe oameni. Nu am facut-o cu sufletul de deschis, dar am facut-o pentru a evita un rau mai mare, in care nu se puteau asigura pensiile si salariile. Am constiinta impacata ca mi-am facut datoria fata de tara mea, fata de poporul meu. O zi buna!"

    Asa e, cele 12 miliarde de euro, reprezentand bugetul la turism :crazy: care s'au aruncat pe piscine si patinoare in sate unde tragi cu pusca si nu gasesti copii. Sa nu uitam ca o masura necesara Romaniei a fost aceea de a cheltui 3 milioane de euro sa'si faca vilele :photo:

  4. nu vor mai exista contracte bilaterale cu baieti destepti.

    Ce bine, porcul de Gheorghe Stefan ne vinde curentul de 4 ori mai scump de 4 ani, tine telegondola aia pornita 24/7 si merge cam tot timpul goala. DAR LAS, bine ca l'au votat chietrenii destepti pt niste pavele la mana a saptea si niste buruieni in centru :-*

  5. Subscriu la ce a spus Angel. Petru mi'a placut de la inceput pentru ca nu s'a coborat la nivelul de barfa ordinara, la trisat sau la impresii de bucatar la hotelul Ritz, ca Izaura si Andreea. Pe astea doua nu le'am inghitit deloc, sunt tipul de femei care reprezinta un segment relativ mare de romance: una pe sistemul hai sa fur hai sa'i sabotez pe ceilalti sa scap de ei, alta pe sistemul eu sunt sefa, eu am papagal mare si atrag sustinatori, nu e nimeni pe nivel cu mine, nici nu ma uit la voi, taranii de rand.

    Bravo lui, a meritat din plin sa castige :tiphat:

  6. O reinstalare a driverului actual sau a instalarii unui driver mai vechi/nou ai incercat?

    M'am gandit si la asta, acum ma apuc, insa voiam sa fiu sigur ca aceea este problema. Si monitorul este destul de vechi dar dupa cum am spus, problema a aparut recent si se manifesta aleatoriu; banuiesc ca daca era prea batran monitorul sau era placa video deplasata, nu s'ar fi remediat spontan. Mersi, revin cu reply/edit dupa ce termin. Ai putea sa imi recomanzi o versiune de driver stabila? Nu am facut update foarte des la placa video, ultima versiune care am avut'o inainte de 296 a fost 266.

    Edit: Tocmai ce'am intrat in safe mode sa dezinstalez driverul la placa video, si imaginea este tot difuza.

    Edit 2: Imaginea tinde sa revina spre normal daca micsorez rezolutia si scad luminozitatea.

  7. Va salut.

    Revin din nou aici cu o problema. Dupa ce am formatat cu succes si am reinstalat windows, am instalat driverele pentru placa video (versiunea 296.10 de care am auzit ca e problematica).

    Nu stiu exact care este sursa problemei insa banuiesc ca e legat de software, ori antivirusul, ori driverul de la placa video. Problema se prezinta in felul urmator: 2-3 saptamani dupa format nu am avut nicio problema, apoi am instalat un antivirus cu licenta (Norton 2011). La scurt timp dupa, displayul a inceput sa se incetoseze in momente aleatorii, pana in punctul in care nu mai intelegeam nimic de pe desktop/documente/platforme de messaging; fie ca ascultam muzica in winamp, fie ca jucam ceva fullscreen sau window mode, displayul se incetosa si cateodata se intuneca. Clenciul este ca in anumite momente, displayul isi revine la normal dupa ce antivirusul isi termina scanarile programate, updates la virus definitions, samd. Mentionez ca nu se intampla intotdeauna asta, dar se intampla in sa zic 90% din cazuri.

    Va rog sa imi dati cateva sugestii, solutii, am dezactivat toate scanarile si toate procesele active si pasive ale antivirusului, dar uite ca de'a naibii de data asta nu s'a rezolvat, de aceea sunt in dubii.

    Multumesc in avans :tiphat:

  8. Unde scrie ca le a trebuit 6 ani sa l prinda ? Face niste afirmatii aiurea, parerea mea !

    Pai, eu stiu, poate din declaratiile care le'a facut pentru ziare? Mai stii ce sunt alea? :)

    LE: Am citit ziarul local, nu stiu daca a aparut declaratia lui si in presa nationala. Daca nu, mea culpa :)

  9. Gabriel Balaeasa, seful Anonymous Romania ... sta in Piatra Neamt ... pe strada cu mine :o (Petru Movila nr 42) gizaz am stat 6 ani langa un mare hacker si n'am stiut :photo:

    Pai daca nu iese din casa, normal ca n-ai stiut de el... :))

    Clar :)) in schimb omuletul statea la o vila de lux, avea toate conditiile de a conduce treaba; probabil si foarte mult timp liber.

    Asta'i inca o dovada ca toti necalificatii si prostanii ajung politisti in tarisoara noastra, din moment ce le'a trebuit SASE ani "frumosh" sa il prinda. Cu tot respectul pentru exceptii dar sunt sigur ca baiatul s'a dat de gol cumva, nu cred nicio clipa ca maestrii detectivi de la DIICOT l'au prins pentru ca au fost mai inteligenti.

  10. Daca te apuci azi, spre exemplu, tot azi ascendezi. Se face fara quest, exista nirvana insignia in cash shop cu 10 silver lol. Sunt prea multe lucruri de spus, oricum e un server de nota 10+.

    Cateva facilitati:

    2012-05-0711-18-57.jpg

    2012-05-0711-18-45.jpg

    2012-05-0711-18-22.jpg

    2012-05-0711-18-01.jpg

    si ceva ce nu vei vedea pe niciun alt server privat, nici pe oficial chiar :

    2012-05-0711-21-31.jpg

    Dupa cum am spus, pe acest server nu se doneaza, ownerul il tine 4fun, nici nu ai ce obtine donand pt ca ai cam totul in cash shop (inclusiv velonus cu skill, usagi suit, bilu, anan, tiger suit). Pentru rafinat avem kirin si serenity jade cu 80% sansa de succes, cu care veti putea face tot setul +15 in cateva minute. De asemenea mounts, skyblades, pets sa te saturi. 100k jadeni per vot, care este la liber, nu se impune nicio regula privind vote spam.

    Astazi se verifica fortul, in weekend se verifica territory wars. Elysium functioneaza 99% (bossii merg, questurile merg, e doar un bug in zona de spawn) citadel merge, avem acolo niste bossi de n'o sa va vina sa credeti de am +16 si ma fac chisalita.

    Va invit cu drag si va astept in alianta mea, Espada, cu care doresc sa cuceresc fortul si toate teritoriile care le putem lua.

    Sanatate. Nu dau nume serverului, pentru a nu se considera reclama, va astept cu intrebari sau cu eventuale nickuri, in mesaj privat sau la idul de mess care il gasiti la profil.

  11. Salutare. Daca va intereseaza un server privat calumea (fara wipe, jadeni sa te saturi, +15 usor, fara donatii) dati'mi pm si va voi explica, si daca veniti va ajut cu bani, questuri, iteme samd).

  12. Eu intotdeauna cand am o problema ce nu se poate remedia usor,reinstalez sistemul de operare si formatez partitiile.Stiu ca nu este chiar atat de usor sa reinstalezi windows-ul,sa cauti drivere,sa reinstalezi programe dar fisierele importante le poti pune rapid pe cateva cd-uri si ai rezolvat.

    Mersi pentru raspunsul rapid, insa as prefera sa gasesc o solutie intai si dupa sa formatez, pentru ca as putea foarte bine sa pun fisiere sau registri infectati pe stick care au faultat programele si sa iau povestea de la capat. Totusi au fost 4 programe diferite, 4 stiluri diferite de scanare, toate au gasit, niciunul n'a rezolvat.

  13. Va salut.

    Ieri am "cumparat" un joc si "un patch oficial" de pe rapid share a inceput sa imi faca probleme.

    Internetul nu mai functioneaza pe computer statusul este "Limited or no connectivity" , dar merge fara probleme pe laptop, de pe care postez acum.Folosesc un modem, iar laptopul este conectat prin cablu, nu wireless. System Restore nu functioneaza nici normal nici din safe mode primesc eroarea "System restore could not be completed, no changes were made", nu pot accesa Windows Firewall, pe motiv ca procesul nu ruleaza. Procesul explorer nu mai porneste automat, trebuie pornit manual si insistat de cateva ori.

    Am scanat computerul cu Avast, cu Malware Bytes, cu SpyBot, cu SAS (SuperAntispyware) si aswMBR, si desi fiecare program a gasit probleme separate pe care le'a rezolvat (rootkits, tracking cookies, trojan horse) problema persista. Folosesc Windows XP Service Pack 3. As dori daca puteti, sa imi spuneti ce pot sa mai fac, si daca o formatare mi'ar ajuta.

    Apreciez orice ajutor imi puteti da.

    Stima, Incantarem :tiphat:

  14. si eu de acum...cred ca pot juca iar >.< .... btw...ce credeti...sa ma fac prima oara jadeon,am auzit ca e cea mai rapida clasa la level up...si dupa ascend sa ma fac Modo?...sau...ma fac direct modo?

    btw incantarem dami buzz cand esti pe mess ^^

    nu jadeon nu e cea mai rapida clasa de lvlup,pentru ca primu aoe care se merita e la t4 la lvl 120 harsh reality si la t5 nu o sa ai bani de atatea SP,gold adevarat faci de-abea dupa asc.

    vim are def mare si farmeaza usor skysong are buff de def incense are ap mare..vezi si tu

    jadeonii joaca blade build acu. nici in shura nu fac cu aoe, doar blade dash

    LE: consum 0 sp pots pe noapte cu blade dash si am doar un pic mai mult def decat aveam la 150 unasc. Deci se poate.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...