Jump to content

greedy91

LinkManiac
  • Posts

    379
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by greedy91

  1. Bun bun , intelegem treaba cu saritul , dar treaba cu 9 evemoni aruncati si nici macar 1 special care e ? Inainte aveam noroc sa iau si 3 speciali pe carte , iar acum din 9 carti , singuru care a luat premiu a fost cel care a aruncat cartea. Evemonii speciali lipsa completa. 

    update : din 10 carti , 1 special.

  2. Nu stiu ce sa zic si de mobii aia cu stun, nu mi s-au parut asa periculosi. Pana la urma urmei trebuie sa ne zbatem putin .... nu asa mura in gura. E un event totusi nu party pe spot ... dar daca majoritatea vor sa fie ca mersu in parc, aia e :)))

  3. Eu nu am primit acele golden key , nu ca as avea la ce sa le folosesc, dar zic ca idee. Nu cred ca merge bine treaba cu premiatu daca faci ds si esti pe primul loc (chiar daca esti singurul din event :)))) ) SAU nu am inteles eu cum merge jocu

  4. Aveam un demon ce expira pe 31 luna asta, cand il pun pe char .... nu exista. Mai cumparai unu care expira peste o saptamana de acum ... la fel , nu exista. Nu apare in peisaj si nici bonus de dmg nu da. 
    Pun satan, nici ala nu se vede , dar apare bonusu de dmg. 
    Am dat sw ... problema e aceeasi.

    l.e.: aparent doar satan din box of heaven sau de pe jos functioneaza. Am cumparatu unul din shop, si se comporta la fel ca demonul. Nu apare, nu da bonus de dmg.

    Screen(10_27-02_46)-0001.jpg

  5. 29 minutes ago, Axis said:

     Eventurile tin de LM Market server, Crywolf si Valley of Loren tin de LM Siege si restul hartilor sunt pe alt server. Intre toate aceste servere, la move din unul in altul se desincronizeaza char, pt asta trebuie acel mic sw. Stie si @Fr33LaNc3 despre asta, sa vedem cum o putem rezolva

    Sunt pe alt server , dar cand ma duc din Cry in tarkan , nu patesc treaba asta .... 

  6. 3 minutes ago, Axis said:

    verifica gremory sau mesaj de sistem (ce scrie cand termini ds-ul si te premiaza conform locului pe care-l ocupi). este posibil sa-ti fi dat ruud points in schimb

    Nu era nimic in "K"... si nici Ruud nu am. Am terminat pe primul loc caci eram singur ^_^ .

    Acum am facut BC si mi-a dat bundle ca premiu. 

  7. Revin cu stiri, am gasit un elf cu 7600 ene (nu cred ca acei 400 pana la 8000 sunt relevanti) . Si din testele mele super "complexe" constat ca bugul este doar vizual, nu se schimba iconita insa bufful pare sa fie bun. 

    Atasez poze cu diferente intre dmguri.

    Screen(10_26-14_59)-0000.jpg

    Screen(10_26-14_59)-0001.jpg

    • LinkMania 1
  8. Daca imi permiteti o experienta : doar ce am facut ds 4 (cred am summoner lvl 472) . Nu mi s-a parut asa mare capat de tara acel stun. Nu am stat mai mult de 30 secunde in stun. Monstrii au drop blue box si jwls . 

    Nu am primit cheita sau ce dracu se da ca premiu. Asta e dubios... .

     

  9. Oki doki , problema este ca nu pot sa imi dau seama daca imi da buffu din ML sau buffu din 8k ene dar o sa fac niste poze cu si fara buff, poate ajuta. 

    La summoner, la skillul berserker, am aceeasi iconita si sus si jos.... deci n-ar fi o "problema" generala

  10. Stiu ca in mod normal, cand pui puncte la un skil la ML, i se schimba iconita. Cand e vorba de buff (gen dmg , def , berseker etc se schimba iconita si sus si jos)

    Eh ... la elfa mea , jos arata iconita de la ML iar sus cea normala. E vreun bug vizual ? Afecteaza si bufful ?

    ML chestie curioasa.jpg

  11. Mai stai 2 minute , ca imediat vad daca celalalt char face 992 si repet , eu aveam 991 , el avea 989. Acum eu tot 991 am si el aproape 992. Dar vreau sa vad daca nu se blocheaza si asta la bara 100. Iiiiiimediat iti spun

    + mie imi zice la exp acolo "Master bla bla" ... textu asta nu trebuia sa apara dupa ce faceam lvl 1000 si intram in cele 50 de la ML ?

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...