Jump to content

WaH ^ MaTuX

Inactive
  • Posts

    452
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by WaH ^ MaTuX

  1. Nani şi Anderson, la Manchester United

    Atacantul Nani (Sporting Lisabona) şi mijlocaşul Anderson (FC Porto) vor evolua din viitor sezon la campioana Angliei, Manchester United, a anunţat gruparea de pe Old Trafford.

    Portughezul Luis Carlos Almeida da Cunha, supranumit 'Nani', are 21 de ani şi evoluează la Sporting din 2005. 'Diavolii roşii' vor fi nevoiţi să achite 20 milioane euro pentru realizarea transferului, aceasta fiind valoarea clauzei de reziliere a contractului lui Nani cu echipa din Lisabona.

    Brazilianul Anderson Luis de Abreu Oliveira, în vârstă de 19 ani, anunţat ca o mare speranţă, a fost achiziţionat de Porto în anul 2005, de la formaţia Gremio Porto Alegre, iar Manchester United a acceptat să plătească în schimbul său 18 milioane de euro, susţine presa portugheză, adăugând că antrenorul secund al campioanei Angliei, portughezul Carlos Queiroz, şi directorul clubului englez, David Gill, s-au aflat miercuri la Lisabona pentru finalizarea celor două transferuri.

    sursa

    pe Anderson il stiu, e un jucator foarte bun ;)

    PS: UN MODERATOR SA DEA PIN LA THREAD

  2. Liverpool oferă 9 milioane de lire sterline pentru Malouda

    ANGLIA Florent Malouda, mijlocasul lui Olympique Lyon, este foarte aproape de a evolua din sezonul viitor la finalista Ligii Campionilor, FC Liverpool.

    Oficialii “cormoranilor” au facut deja o oferta pentru “aripa” campioanei din Hexagon, englezii fiind dispusi sa ofere 9 milioane de lire sterline pentru Malouda. Rafa Benitez, tehnicianul formatiei de pe “Anfield”, îl dorea pe internationalul francez înca din sezonul trecut.

    sursa

    mia placut mult cum a jucat la Campionatul Mondial, de atunci lam mai vz jucand dar foarte putin, un jucator foarte bun, sper sa se duca la Liverpool :wub:

  3. Raluca Olaru, in turul secund la Roland Garros

    Dupa ce Edina Gallovits s-a calificat miercuri dimineata in turul secund, Raluca Olaru este cea de a doua romanca ce a reusit calificarea, in urma succesului, scor 6-4, 6-1, in fata ucrainiencei Julia Vakulenko.

    Raluca Olaru a servit impecabil in primul set, Julia Vakulenko reusind sa faca doar un break. In schimb, romanca a facut de doua ori break, in game-ul trei si in game-ul sapte si si-a adjudecat setul cu 6-4.

    In setul secund, Rolaru a continuat seria reusitelor. Dupa un inceput spectaculos de set, cu trei breakuri, Olaru a castigat toate game-urile, impunandu-se in final cu 6-4, 6-1.

    In turul secund, Raluca Ioana Olaru o va intalni pe bielorusa Tatiana Poutchek. O alta romanca ce s-a calificat in turul secund este si Edina Gallovits, care va juca cu Shahar Peer.

    Onlinesport

  4. Carlos Fernandes, prezentat la Boavista

    PORTUGALIA Fostul portar al Stelei, Carlos Fernandes, a fost prezentat oficial miercuri seara de catre noul sau club, Boavista Porto. “Iubesc mult Boavista, am suferit mult pentru aceasta echipa si de aceea am ales sa ma întorc aici”, a spus Carlos la prezentare. Totodata, acesta nu a ascuns faptul ca spera sa mai evolueze la nivel înalt, asa cum a facut-o cu Steaua. “Sper sa revin cât mai repede în poarta Boavistei iar evolutiile de aici sa ma propulseze spre o alta echipa de top din Europa”, a încheiat fostul portar din Ghencea.

    sursa

  5. "Trebuie sa mai spun însa ca la Madrid se construieste cel mai repede în acest moment, comparativ cu oricare alt loc. E o atmosfera propice muncii, investitiilor, si toata lumea profita de asta.

    oare el nu stie ca vreo 50 60% is romani care lucreaza acolo in constructii ? :|

    poate ca nu stii dak in spania se construieste cel mai repede pt ca nu e zona seismica, si nu trebuie sa le faca foarte solide sa reziste la nushu ce cutremure ;) deia se construieste repede ;)

    bv lui ca investeste ;)

    dak investea in romania fii sgur ca nu isi scoatea banii

  6. Poate e genu de fata mai timida...noi nu ne cunoaste demult timp...si nici nu prea am stat de vorba...tzin prea mult la ea...si nu pot sa o las asha ushor...pana nu aud din gura ei...ca ''Nu''....dar pana acolo....mai e totusi...nu stiu ce sa fac in continuare....nu stiu cum sa fac urmatorul pas...ce sa fac in urmatorul pas :dontknow:

    invit'o ma maine la un suc, asa poti sa vb cu ea mai multe :D

    dak ai tupeu sa ii zici, zii ce simti pt ea si gata, fie ce'o fi :dontknow:

  7. Deci...am revenit cu noutati...Cu cateva zile inainte de bal...am vorbit cu ea pe messenger...daca are partener si daca vrea sa fiu partenerul ei...mi-a spus ca are deja un partener...si acum vorbit sa mai facem si noi...cate un dans ceva totusi...si a fost de acord...

    Dupa ce am cantat la bal...m-am dus sa o caut...dupa cum a zis...era cu un baiat...am invitat-o la dans...mi-a zis sa vin sa o iau putzin mai tarziu...peste ceva timp....ma duc dupa ea...si se tzinea in bratze cu ala...si se sarutau...am stat putzin...m-am uitat la ei...ea a intors capul la mine...atunci m-am intors si am plecat....

    peste vre-o jumate de ora...am prins-o singura...si am dansat cu ea....

    mi-a zis asha ''Stii, partenerul cu care am venit eu ca e cam baut si cred ca o sa se supere...''

    in timp ce dansam...ala imi arunca niste priviri adanci...nu era asta o pb la mn...ca eram cu vre-o 30 de persoane la bal...

    si nah...o mai pupam pe obraz...o mai tzineam in bratze...si cand era cu ala...se uita mai mereu la mine...nu stiu ce sa zic...

    Cand o vad probabil ca o sa vorbesc cu ea...sa ne intalnim si sa-i zic ce-am de zis...si gata...

    nui nimik pierdut ma | acum dak ai tupeu sa ii zici, ce ai de zis o sa fie foarte bine | dal draq pe ala ca il sari tu din shema :lol: asta nu e o problema, faza e dak si ei ii place de tine e cool :right:

    nu'ti mai face griji din cauza lu ala, lai sarit din schema si gata :D

    invito si tu maine (sambata) la un suc ceva, si ii spui ce ai de zis ;)

    yo cel putin dak o vedeam cu altu ca se sarutau nu mai insistam, pt ca nu am ajus sa ma rog de o fata, sunt atatea pt ce sa ma rog de una :) deci faci cum vrei :D

    asteptam noutati sa imi zici cum va mers in week-end

    PS: Dretmer vezi poate ai treaba si noi te retinem ;)

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...