Jump to content

bogdy_m12

Inactive
  • Posts

    175
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by bogdy_m12

  1. Dupa ce am setat optiunile care ai spus, merge mai bine jocul. Adica pot sa ma joc, chiar daca pe low cu rezolutie mica, dar mai bine decat deloc.

    Multumesc pentru toate informatiile pe care mi le-ai dat si pentru ajutor!

    O zi placuta! Se poate inchide topicul.

  2. Multumesc de raspuns!

    Eu as fi vrut sa upgradez asta, nu sa cumpar altul, dar daca nu se poate inseamna ca sunt blocat cu configuratia asta. De laptop nou nu se pune problema deocamdata.

    Am atasat o imagine. Este vreo diferenta intre primele doua optiuni ? (presupunand ca am intrat bine unde am intrat)

    De exemplu, Mafia III nu il pot juca nici cu toate setarile pe minim, nu e satisfacator fps si oricum e imaginea urata cu toate la minim, daca dau calitatea pe medium vad in poze, pe high nici nu are rost sa pun. Assassin's creed IV Black Flag merge cu setarile jos, nu ma plang, dar daca le dau pe high nu e jucabil.

     

    Untitled.png

  3. Salut, am un laptop Dell Inspiron 7720 cu urmatoarea configuratie:

    Procesor: Intel(R) Core(TM) i5-3320M CPU @ 2.60GHz

    Video card: NVIDIA GeForce GT650M

    Video card #2: Intel(R) HD Graphics 4000

    RAM: 8GB

    Sistem operare:  Windows 10, 64-bit

     

    Sunt multumit in general de cum merge, dar as vrea sa upgradez la i7. Este posibil ? Se va comporta mai bine dupa ? (Ma refer in jocuri ca acolo as vrea sa mearga pe rezolutie mare si cu detalii pe HIGH)

    Multumesc !

  4. Salut, 

     

    Am deja un router wireless, dar e destul de vechi si as vrea sa-l schimb.

     

    Caut un router foarte bun in ceea ce priveste Wi-Fi-ul, deoarece toate calculatoarele conectate la el sunt prin Wi-Fi. Nici unul prin cablu!

     

    Internet am de la RDS de 200Mbps.

     

    Nu ma prea pricep la ce ar trebui sa aiba un router bun, asa ca va cer ajutorul voua, am nevoie de un semnal puternic in toata casa si o viteza cat se poate de buna.

     

    Momentan detin acest router: Click

    Specific ca routerul acesta nu are un semnal destul de bun in toata casa, mai ales in camerele mai indepartate de el.

    Multumesc anticipat !

  5. Mister Sinister, mersi frumos voi incerca si voi posta din nou sa-ti spun daca a mers sau nu.

    TheBiban, nici nu stiu de ce te bagi aici cu jocurile tale prostesti.

    LE: De unde dau repair/startup repair ?

    LE2: A mers, mersi mult.

  6. Cand pornesc calculatorul, apare desktopul si iconitele, si isi da un refresh automat (clipesc iconitele), atunci imi apare clepsidra si nu mai misca nimic. Mouse-ul il pot misca dar nu mai incarca nici un program, nu mai are efect nici un click.

  7. Ce se intampla daca uitam sa ne schimbam bateriile ?:lol:

    E interesant, eu unul nu as spune "nu" unei oferte de nemurire.

    Nu stiu de ce spuneti unii ca romania e ocolita de tehnologie, chiar nu e, doar ca la noi sunt numai tampiti la putere care isi fac vile cu banii de la UE in loc sa faca drumuri, poduri, si cladiri bune, sunt genul de oameni care se apuca de o autostrada sperand ca vor primii bani de la UE, iar cand vad ca nu li se da nici un ban, abandoneaza proiectul.

    Daca nu implici pe nimeni din politica in partea cu tehnologia, o sa vezi ca nu e deloc ocolita, aceleasi tehnologii sunt si la noi ca si in SUA, ca si in china si ca si in restul lumii, toti ne folosim de electricitate zilnic, toti avem masini care merg pe roti si nu leviteaza, poate ca sunt mici diferente, dar nu atat de mari.

    Pot sa spun ca sunt un "client" fidel a canalelor de telviziune "Discovery" si din cate am vazut pe acolo tehnologiile SF nu sunt atat de departe pe cat credeti. Parerea mea e ca nu va mai fi mult pana la acesti nanoboti la care chiar daca nu va avea acces omul de rand, vor schimba felul in care traim, nu neaparat in durata.

    Deja se pot creea roboti cu inteligenta artificiala, care pot primii diferite sarcini care sa le duca la bun sfarsit.

  8. Si eu l-am terminat ieri dimineata.

    Sincer sa fiu, jocul mi-a placut, cam scurt ce-i drept, story-ul cam nasol sa fiu sincer, la toate misiuile Joe spune "its a piece of cake" si la toate se termina cu balti de sange si impuscaturi. Finalul m-a dezamagit, m-a uimit faptul ca desi Joe i-a salvat viata lui Vito, El nu a spus o vorba cand a aflat ca Joe "its not a part of the deal" (eu i-as fi pus un glont intre ochi :lol: ), oricum e clar ce se intampla din momentul in care ii pune sa urce in masini diferite. :)

    Sunt si clipe amuzante, una dintre ele e atunci cand Henry cauta groapa facuta pentru cadavru, cade in ea si spune "Hey! I found it." :lol:

    Mi-a placut foarte mult faptul ca poti modifica masiniile, sa le schimbi placutele de inmatriculare, vopseaua, jantele. Tot cautam masinile sa le fac ca acel Hot Road pe care a trebuit sa il vand in port pentru a achita ceva datorie, dar nu am reusit din pacate...

    O problema ar fi ca misiunile se leaga prea direct, stiu ca intr-un interviu unul dintre producatori spunea ca nu vor exista telefoane mobile, asa ca nimeni nu te va putea suna sa-ti spuna sa te duci acolo sau dincolo, Au stricat toata liberatatea cu telefoanele fixe, fiindca la fiecare capitol te trezesti din pat si iti suna telefonul unde cineva iti spune sa faci aia si aia.

    Un alt mare minus e ca la finalul jocului nu mai poti sa te plimbi prin oras, sa explorezi si alte chestii.

    Per total jocul e bun, sunt foarte multumit, dar se putea si mai bine.

    @LE: gata spanky :P

  9. Am vorbit acum cu el la tel si a spus ca s-a dus la service.

    Au montat unitatea pe un monitor de al lor, nu a mers, au spus ca e stricata sursa, au schimbat sursa, au montat iar la monitorul lor, totul a mers perfect.

    A ajuns acasa cu PC l-a montat il porneste si nimic. Apare pe monitor sigla producatorului si apoi se face negru ecranul, si nici "becul de gandire" (ala rosu care palpaie) de la PC nu se mai aprinde.

  10. M-am decis sa imi iau o consola, acum apare dilema, care e mai buna: Xbox 360 sau PS3 (wii nu-mi place).

    La Xbox am observat ca multa lume se plange cum ca ar avea diferite probleme:

    1. RROD (Red Ring of Death), de care se plang foarte multi posesori de Xbox si pentru care singura solutie e sa-l duci la service si sa dai o groaza de bani.

    2. Daca ai ghinionul sa fi pe internet cand cei de la Microsoft fac "razie" vei fi banat pentru ca ai IP de Romania.

    3. Sa joci online trebuie sa platesti (50$ / an parca)

    4. Nu are Bluray (spre deosebire de PS3)

    PS3:

    1. Nu poti sa cumperi jocuri cu cardul.

    2. Nu poate fi modat

    Deci parerea mea e ca e mai bun PS3-ul, preturile tot pe acolo se invart.

    Astept pareri, preferati Xbox sau Playstation ? De ce ?

    Va rog sa adaugati plusuri si minusuri pentru fiecare consola.

  11. Nu fac nimic, ma plimb pe strada pur si simplu, si scade vazand cu ochiu, scade cam 1CM din bara aia in 2-3 secunde, iar cand ajunge la minim, ramane un varf de unghie viata, si nu mai scade, daca mananc / beau ceva creste full, si iar incepe sa scada dupa 1 secunda..

  12. Am luat si eu jocul azi, dar am intampinat o mica problema... Viata scade repede.. vreau sa spun foarte repede ! In aproximativ un minut, maxim 2 ajunge la 0, si cand primesc un pumn ( cu viata 0) cade si nu se mai scoala...

  13. Am stins calculatorul, l-am lasat putin, apoi am reaprins monitorul si apare ecranul negru, pur si simplu nu apare nimic, nu e ars, ca se aprinde beculetu. Mufa e bagata in spate ca am verificato de 10 ori.

    Stie cineva ce s-a intamplat, ceva rezolvari ? poate fi de la placa video ?

    PS; postez pentru un prieten :P

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...