Jump to content

alexsebi2005

LinkManiac
  • Posts

    391
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by alexsebi2005

  1. Da, sunt unele probleme cu serverul de MU pe care speram sa le rezolvam foarte curand.

    Dar ca sa purtam o discutie mai detaliata despre problema asta sau orice alta problema, imi place sa stiu cu cine stau de vorba. Sincer nu gasesc interesanta si productiva o discutie cu un user clona creat ieri si care are active cateva posturi fiecare postate de pe un alt server de proxy. Te ascunzi pentru ca?

    conteaza?

     

    sa fim seriosi,ziceti ca va ocupati de server de mu de 1 an , IceMan habar navea acum vine aind a zis ca in 2013 rezolva nimic nou :)

    apropo cand v-a zis dan(boom) ca va face server ala de mu sa mearga, cum l-ati tratat?valeu :D

    • Upvote 1
  2. Am citit , nu trebuie sa mai specificati "0 warn active"

    Eu am muncit si mi-am pierdut timp pe forum linkmania asa ca normal ar fi sa am post-urile care erau si pe old forum : http://old.linkmania...showuser=867995 . Sunt membru din 2006 asa ca sincer logic ca warn-urile se aduna..nu exista user fara warn din 2006 infara de moderatori si cei care nu activeaza. :-? Mi se pare foarte aiurea eu ca user sa stau sa pierd timp pe forum si dupa ce se schimba conducerea din cauza unor warn-uri sa nu pot sa am privilegiul la niste post-uri care sunt tot muncite de catre mine... adica ne furati pe fata.

  3. Off topic:

    Recalcularea o faceti doar la prostii comunitati ? ( NOI CARE SUNTEM LINKMANIA ) nu voi moderatori.

    pot ramane cu toate dislike-urile din lume , mai adaugati bagati -1000000 ca sa am ce da like. M-am lamurit cum merge treaba.Moderatori pe primul plan dupa prostii... :( ca pe orice comunitate

    tu esti sifonu si papagalu lu boomeey :rofl2: ai venit aici sa faci anti-reclama? stie toata lumea cine esti.

    P.S. si yasha scrie la fel de corect ca si tine :rofl2:

    On topic: slaba ideea!

    Vlad ai vazut ca n-ai sanse sa imi dai pm pe forum unde esti un 0?Vad ca suferi de nebagare in seama :DDu-te la prieteni tai imaginari.Nu uita ca 1 data ai fost si tu pro addicted , si ziceai ca linkmania e o comunitate hai sa nu zic cum ,ca iau iara warn,se subintelege. Nu mai veni tu sa faci anti reclama la o comunitate peste linkmania la configurarea serv.Linkmania inseamna doar vechime si atat.

    cer warn lui t4blabla pt limbaj

    si t/c la propunere , nu meritati propuneri din partea mea.

  4. iti multumesc aind pt warn-uri up , vrei sa ajung la 100% sau cum e acuma la 11 sau 12 :) stai calm plec singur. Dati t/c

    p.s : astept sa se schimbe administratorul.( putem sa o facem printr-un poll?) :rofl2: Vote YES : 5000

    Vote NO : 30 ( moderatori )

    t/c va rog

  5. eu am avut o atitudine foarte ok in prima mea cerere page 1 , dar deja asta e nesimtire deoarece atitudinea voastra unde e? Nu ma refer la tine special , ma refer la ala cu like-urile.

    cel cu like-urile a recalculat , bun , am inteles

    unui user i s-a recalculat corect de acum 1 sapt ( alexsebi2005 )

    unui moderator nu i s-a recalculat corect de acum 1 sapt ( Lancelot )

    Concluzia : User e mai fraier decat un moderator

    eu vorbesc foarte serios , nu fac nici un reply in nici un reset like sau cum naibi se numeste voi trebuie sa va ocupati e greseala voastra voi o reparati , voi moderatori trb sa ii atrageti atentia lui aind ca X are pe - nu stau eu sa fac o a 2 cerere .

    Si Lancelot moderatorul nr 1 nu face nici o cerere. Asa ca am demonstrat ca useri sunt mai fraieri ca moderatori.

    nu stau eu dupa curu nimanui sa imi scoata niste nimicuri de dislike-uri, e vorba de atitudinea voastra de administrare a unui forum care in acest moment nu stiu daca pot sa ii ofer nota 3 hai sa zicem 4.

  6. Eu ți-am spus și mai devreme: cu atitudinea asta ești norocos dacă rămâi doar cu dislike-urile. Eu mă opresc aici, am încercat să te lămuresc puțin, poți aștepta și opinia unui moderator global care probabil știe mai bine ce și cum.

    iti multumesc ca te-ai bagat , dar eu nu pot sa am o atitudine mai buna fata de voi daca voi nu aveti fata de mine. NO?!

    voi trebuie sa aratati o atitudine buna ca user-ul sa ii placa comunitatea ( / etc). Nu user-ul voua ca voi nu reprezentati linkmania o mai zic 1 data....

    Voi sunteti vinovati ca recalculati aiurea like-uri , da? Am stat cu -31 bun , dupa am facut o cerere .... am ajuns la 0 dupa am ajuns la 4 dupa ajung la -31 ? vrei tot ca user-ul sa faca cerere si sa mai aibe si o atitudine buna fata de voi? In ce tara traim? Adica tot vina voastra e si tot noi sa stam dupa voi sa ne scoateti alea? dupa ce eu am facut deja o cerere.Eu stiu ceva : Cand faci ceva gresit , corectezi tu nu stai sa vina altu sa iti zica. (cine are acces la like si cine face toate modificarile astea )

    Ganditi corect si dupa dati reply ...daca voua asa vi se intampla in viata de zi cu zi e clar , o sa ajungem departe

    daca raman cu cele -30 likes on posts mai adaugati va ROG INCA -1000 !!!!

  7. Aici e vorba ca nu va faceti treaba cum trebuie. Lancelot nu a facut cerere de resetare stai calm unde a facut cerere? Fa-i print si arata-o nu o mai dati la intors sa fac eu cerere de resetare ca nu mai fac nimic.Imi fac cont si imi dau like-uri in fiecare zi e vorba ca nu va ocupati cum trebuie.

    1. Poate a facut-o printr-un mesaj privat, nu e de competența mea să îl păzesc pe Lancelot sau pe alt moderator.

    2. Ești invitatul meu să iți faci cont și să îți dai like-uri, dar să nu crezi că îți ține manevra.

    Înainte să arunci cu pietre, gândește-te că forumul a trecut printr-un update noaptea trecută și poate au apărut probleme, printre care și like-urile tale. Dar nu, e mai ușor de criticat decât de documentat și de întrebat frumos

    faza a fost ca prostii ( useri ) au cu - si moderatorul ala care e un NIMENI pe acest forum nu are pe - . Acum aind o sa vina si o sa-l apere : da mi-a dat pm , stiu cum merge treaba pe forum-uri si intre moderatori. Astept sa ajung pe 0 la likes on post sau cum eram pe +4 . Nu mai intru in amanunte ca eu astept 3 ani pt un raspuns la un pm si Lancelot sta 1 minut sau ii spune pe skype/mess deoarece e moderator. Va mai zic 1 data , useri reprezinta linkmania nu voi.

    Voi moderatori sunteti pusi sa administrati corect forum-ul si sa ii ajutati pe useri nu sa le spuneti dai ma pm ca asa a facut ala din contra ar trebui voi sa spuneti ma uite ala are cu - hai sa ma ocup sa-l ajut , nu la voi e asa : lasa-l naibi sa faca post dupa fac un post cica il ajut "dai ma pm poate vei fi ajutat de administrator" , of of of , nu toata lumea e proasta

    • Upvote 1
  8. Mai ușor era să postezi din nou o cerere pentru resetare, așa cum probabil ai facut prima oară. Cu scandalul nu rezolvi nimic, ba s-ar putea chiar să rămâi cu dislike-urile alea, în cel mai bun caz.

    Aici e vorba ca nu va faceti treaba cum trebuie. Lancelot nu a facut cerere de resetare stai calm unde a facut cerere? Fa-i print si arata-o nu o mai dati la intors sa fac eu cerere de resetare ca nu mai fac nimic.Imi fac cont si imi dau like-uri in fiecare zi e vorba ca nu va ocupati cum trebuie. MODERATORUL ALA cu -800 are +150 deoarece e un nimeni?

    Recalcularea o faceti doar la prostii comunitati ? ( NOI CARE SUNTEM LINKMANIA ) nu voi moderatori.

    pot ramane cu toate dislike-urile din lume , mai adaugati bagati -1000000 ca sa am ce da like. M-am lamurit cum merge treaba.Moderatori pe primul plan dupa prostii... :( ca pe orice comunitate

    astept sa raspunda aind ca sa imi spuna daca Lancelot e mai destept decat cei 100 useri care reprezinta linkmania. Noi am dat viata acestei comunitati nu Lancelot ca sa aibe el +150 si eu sa am -31 ca s-a facut nu stiu ce recalculare cica =)) Noi ne jucam pe serverele cu lag , cu bug-uri ,nu Lancelot.(mai bine nu va mai bagati voi moderatori ca sa nu il caracterizez pe domnu Lancelot )

  9. pai cum e posibil asa ceva :) eu stiam ca aind mi-a lasat la 0 acum 2 sapt am stat asa si acum iar am -31 , aiurea chiar foarte aiurea.( ori ma lasati cu -31 cum era acum 2 sapt nu sa ma frecati cum vreti voi,ce naibi se recalculeaza de 100 de ori?) imi fac cont si imi dau like de ajung la 10000 :-? big fail a fost recalcularea asta.

    credeti ca sunt prost? va zic eu ca va inselati amarnic. Lancelot fanul tuturor de pe acest forum avea acum 2/3 sapt -800 likes on posts la el nu se recalculeaza sau ce el cine e? e un nimeni. daia are -800 like si acum are +150 sa fim seriosi.

    http://www.linkmania...76575-lancelot/

    TOTI DE PE ACEST FORUM STIU CATE AVEA Lancelot daca nu stiti dati PM la dan aka boom.

    Recalculati doar cui vreti voi.Ma lasati pe 0 si dupa sa imi bagati iara pe - , iar unii moderatori profita cum vor ei. NU SUNTEM PROSTII CUM NE CREDETI :)

    Ori ma lasati pe 0 ori lui Lancelot ii recalculati cum era -800 likes on posts.Daca sunteti corecti fiti pana la capat nu doar cum va convine voua.

  10. Ar trebui sa intelegi ca orice upgrade, mai ales cele masive, au nevoie de suport hardware. Daca IceMan nu a avut acces la astfel de suport, nu trebuie ca tu sau altcineva sa il acuzati ca nu a facut si nu a dres. Cat timp astfel de intamplari au fost independente de vointa sa, nu vad de ce ar fi blamat.

    mai bine tacea decat sa ne spuna ca asteapta nu stiu ce....bine ca a plecat :rofl:

    puteti da t/c m-am lamurit in mare parte ,inafara de oferta cu schimbarea numelui

  11. alexsebi2005,

    Am cautat unul din topicurile in care ai luat tu warn+forum suspend, nu poti spune ca Domnul IceMan n-a procedat corect (o data ce tu promovai mascat o alta comunitate). http://www.linkmania...howtopic=447522

    Si pe acesta comunitate o jigneai. Ca sa ceri ceva, trebuie sa oferi. :)

    uite-te ce a ajuns mu online pe linkmania :) si nu se face nimic de cand s-a dus vRaz nu s-a mai facut nimic si IceMan chiar nu a facut nimic tot zicea ca schimba ca face status ca altele si nu a facut absolut nimic doar niste vorbe aiurea.

    eu niciodata n-am apreciat ce facea IceMan si nici nu o sa apreciez daca va mai reveni iti promit ca iara o sa fac topic ca sa iau permanent.IceMan mereu ne-a mintit cu server de mu online numai zic ca face ca drege :) schimba ora cs-ului aiurea hai sa nu intram in altele.

  12. p.s : inca o intrebare pt moderatori/owneri , cand mai faceti un topic pt schimbarea numelui fara conditii gen : sa ai 0 warn :) Eu astept de 3 ani sa imi schimb numele asta ,dar nu pot din cauza warn-urilor. Conditii gen vechime puteti pune:) Mereu s-a pus conditia sa ai 0 warn-uri

    Gen lupul isi schimba nick-ul, dar naravul ba?

    din 2006 pana in 2008 parca nu am luat nici macar 1 WARN , gandeste-te cine era administratorul forum-ului atunci.Dupa au inceput belele. Cea mai mare fiind cu IceMan

    dar sincer Random eu stau de 3 ani sa prind o oferta si mereu ma oftic ca se pune conditia : sa ai 0 warn ......nici macar de Craciun sau macar 1 data pe an sa fie fara conditia asta

  13. Eu daca as putea ti-as scoate toate warn-urile cu conditia ca la urmatorul primit sa iei suspend permanent. Ce zici, ar merge? :>

    iti zic eu conditia mea : sa am 0 warning points si daca timp de 6 luni primesc un warn sa am ban permanent daca nu fac nici macar 1 warn in 6 luni revin la normal dupa cu 1 warn / 2/ 3 / 4/ 5/ 6/ 7/ 8/ pana la 12 :) Mi-ar placea

    ca asa imi scoti warn-urile dupa spusele tale si dupa 2 ani daca fac 1 warn sa am ban permanent nu mi-ar conveni :)

  14. De ce nu ai facut plangeri la momentul respectiv?

    cu domnul IceMan puteai sa te intelegi ? iti dadea ban daca nu ii convenea ceva si nici nu iti explica :) Am luat 3 ban-uri cred doar de la IceMan cat timp a fost administrator. Cand nu era administrator IceMan nu am luat nici un warn de la el cand s-a facut mare smecher mi-a dat o data 30 zile ban dupa 60 zile parca ....

    Sa lasam noi pe Domnu IceMan in pace, nici noi n-am fost usa de biserica, nu? Mai ales pe la sectiunea MU. :)

    nu am fost , dar nici chiar asa sa dai 60 zile ban pt nimic. La mu trebuie oricum facut ceva deoarece acolo pica in prostie warn-uri mai ales la plangeri pt up , neimplicat.....

    p.s : inca o intrebare pt moderatori/owneri , cand mai faceti un topic pt schimbarea numelui fara conditii gen : sa ai 0 warn :) Eu astept de 3 ani sa imi schimb numele asta ,dar nu pot din cauza warn-urilor. Conditii gen vechime puteti pune:) Mereu s-a pus conditia sa ai 0 warn-uri

  15. De ce nu ai facut plangeri la momentul respectiv?

    cu domnul IceMan puteai sa te intelegi ? iti dadea ban daca nu ii convenea ceva si nici nu iti explica :) Am luat 3 ban-uri cred doar de la IceMan cat timp a fost administrator. Cand nu era administrator IceMan nu am luat nici un warn de la el cand s-a facut mare smecher mi-a dat o data 30 zile ban dupa 60 zile parca ....
  16. eu stiam ca forum asta nou upgradat ai acolo , dupa cat itmp sa iti expire warn-ul si tu bagi un nr de zile 30 / 60 si se scoate automat eu acum trb sa stau sa dau pm

    Se poate face si asta, dar este de preferat varianta de scoatere manuala: astfel pot sa vad si eu ce ai mai facut de cand ti-am dat warn si pot lua o decizie cu privire la scoaterea unui warn.

    + ca se mai gasesc moderatori care n-au toate tiglele pe casa si tot iei warn in 2 ani :)

    Uite pentru chestii din astea iei warn.

    unele warn-uri din warnbox-ul meu sunt date aiurea dupa parerea mea. Nu toate nu spun ca eu nu am gresit din contra uneori meritam mai mult.

    e prea mult 2/3 luni pt scoaterea 1 warn

  17. Pai nu mai bine eviti polemiciile ca sa nu iei warn? E foarte bine asa cum e. Fiecare moderator in parte isi cunoaste sectiunea, si cand acorda un warn, stie de ce o face. Deaceea ramane la latitudinea moderatorului cand si cum iti va scoate un warn primit pe sectiunea lui. (depinde si pentru ce ai luat warn-ul). Dai PM moderatorului care ti-a acordat warn-ul si il rogi frumos sa ti-l scoata. Dupa cum stiu eu, un warn se scoate intre 2 - 3 luni.(asta in cazul in care n-ai recividat, adica nu ai luat un nou warn, atunci nu ti-l mai poate scoate). In concluzie: Evita warn-ul si totul e lapte si miere. :D

    P.s poti sa astepti si 2 ani, daca tu tot iei warn-uri.. :)

    pai eu ce am zis , stau cuminte 2 ani ca sa ajung pe 0 e exagerat :)

    + ca se mai gasesc moderatori care n-au toate tiglele pe casa si tot iei warn in 2 ani :)

    • Upvote 3
  18. tot nu mi-ati raspuns. la 12 warning points ai ban 14 zile?

    nu mai poti sa postezi pe forum daca tin minte bine, daca mai iei puncte n-o sa mai poti trimite nici PM, nimic..

    eu stiam ca forum asta nou upgradat ai acolo , dupa cat itmp sa iti expire warn-ul si tu bagi un nr de zile 30 / 60 si se scoate automat eu acum trb sa stau sa dau pm ... iar la 11 warn-uri vine 11x2 = 22 luni pana ajung pe 0 :| e exagerat

    eu zic ca ar trb sa gasiti o solutie doar nu stau 22 luni ca sa ajung pe 0 , 1 an mai zic dar 22 luni :))

  19. Poate la o saptamana ar mai merge. Oricum doar pe la publicitate mai dai un up, in rest nu vad de ce ai da.

    mu online - plangeri mi-a venit acum pe moment :) + reevaluari

    cand jucam eu mu , era o plangere pe pagina a 3 si nimeni nu se uita la ea logic si daca dadeam post era al 3 :)

    • Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...