Jump to content

SebiP

Inactive
  • Posts

    74
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by SebiP

  1. Text exact (netradus/greşeli gramaticale): "Nu ai un space in your Cooking List !"
    Poză cu textul netradus/greşeli gramaticale: Nu cred ca este nevoie
    Descriere (meniu, comandă, ... cum aţi atjuns la acel text): Cand am incercat sa gatesc mai mult de 5 pesti.
    Sugestie pentru traducere/corectare: "Nu mai ai nici un loc in inventoriul de mancare !" - sau ce vreti voi.

  2. Ce inseamna mult?Estimativ cate ore?

    Nu stiu, eu sunt pe server 24/24 nu prea dau relog, dar stiu ca defiecare data cand primesc wanted daca vreau sa imi scada trebuie sa ies de pe server si sa intru iar, altfel nu scade deloc.

  3.   Andu (Andu) (RESPONSABIL SA:MP) - level 7 - Face o treaba buna cu serverul, il stiu de pe vremea cand jucam si eu, felicitari.
     
      DRG (DRG) (Moderator Global) - level 2 - Nu pot sa ma pronunt deoarece nu prea l-am vazut pe server.
     
      Havock (Havock) (Scripter GTA) - M-a ajutat mereu cand am avut intrebari sau probleme.
      Otis (Otis) (Scripter/Mapper GTA) - Se descurca bine ca si scripter, imi place mappingul.
     
     
     
      Spark (Spark) (Coordonator echipa de moderatori GTA Lands) - level 5
      Persanu (Persanu) (Moderator GTA Lands) - level 2
      Billo (Billo) (Moderator GTA Lands) -  level 2

      Brook (Brook) (Moderator GTA Lands) - level 2

     

      Perpripiu (Perpripiu) (Coordonator echipa de asistenti GTA Lands) - level 6 - Nu prea l-am vazut dar il stiu dinainte si face treaba excelenta.
      Polar (sNs) (Coordonator echipa de asistenti GTA Lands) - level 6 - idem

      Panther (Panther) (Asistent GTA Lands) - level 4 - E foarte activ si se implica mai mereu.
      filtzeR (filtzeR) (Asistent GTA Lands) - level 4 - idem
      cosmin95 (Extrem) (Asistent GTA Lands) - level 3 - Colegul meu de factiune, ma ajuta absolut mereu cand am nevoie, baiat de nota 10.
      Paul (Paul) (Asistent GTA Lands) - level 3 - E activ si se implica mult, poate cel mai activ, felicitari.
      HateLord (HateLord) (Asistent GTA Lands ) – level 2 - Nu prea il cunosc dar pare de treaba.
      Alexinho (Alexinho) (Asistent GTA Lands ) – level 2 - Foarte de treaba, mereu m-a inteles.

      kavalla (kvL) (Asistent GTA Lands in probe) - level 1 - Desi e in probe se descurca excelent si incearca sa se implice cat mai mult.

      JaGuAr (JaGuAr) (Asistent GTA Lands in probe) - level 1 - idem

      AVICII (Oliver) (Asistent GTA Lands in probe) - level 1 - Mi se pare singura persoana care nu e calificata pentru aceasta functie, personal am avut tangente cu el si mi se pare cam copilaresc, probabil varsta isi spune cuvantul.

    • Upvote 5
  4. Da, este bug, am fost si eu acum 10 minute sa pescuiesc, am pescuit, nu au trecut nici 2 minute si puteam iar sa pescuiesc, NU am abuzat !

    Se intampla foarte rar, eu am patit decat o singura data, am pescuit deja vreo 100 de pesti si doar o data sau de 2 ori mi s-a intamplat.

  5. La mine functioneaza perfect, am observat doar cateodata ca apare mai repede decat trebuie, probabil e in sincronizare cu alt timer? Deobicei cand imi scadea wanted-ul automat imi aparea si ca pot pescui, absolut defiecare data.

  6. S-o fac la factiunea ta ? Ti se pare comportamentul tau normal de mafiot, un mafiot nu scoate arma si incepe sa traga in civili ca i se fura combina,ceea ce faci si tu ,furi.

    Ce autoaparare  ? *laugh* ,m-ai omorat de trei ori,dar mi-a ajuns.

    Concluzia,n-ai pic de caracter,astept decizia aici,rog sa raspunda adminul,nu sa ma trimita la factiune sa-i fac,ca sa traga liderul cu el.

    Ti se pare normal sa imi furi masina/combina, nu conteaza iar eu avand si arma sa nu reactionez? Sunt convins ca ai fi facut la fel in cazul meu, iar in posturi se si vede ca am fost provocat cerandu-mi bani ca sa ma lasi in pace, lucru care evidentiaza si penibilitatea acestei reclamatii.

  7. In primul rand, aceasta reclamatie trebuia sa o faci la factiune deoarece nu este interzis sa omori pe cineva, nu jucam pe server de HARD RP. In al doilea rand, tu m-ai provocat si mi-ai furat combina cum ai zis si tu, astfel eu m-am simtit amenintat si am scos arma pentru auto aparare, fac parte dintr-o mafie si am dreptul sa ma apar si sa imi pastrez reputatia, nu vad nimic gresit in ce-am facut. Si vezi ca intentionat ma provocai sa te omor, ma tot atacai si ziceai sa iti dau 2k altfel nu ma lasi in pace, te rog termina.

  8. Daca intri in 24/7 din SF de langa gara, cand incerci sa iesi din el te da tot timpul la 24/7 de langa mount chilliad. Nu merge /exit si defiecare data te da la fel oricat ai incerca.

  9. As vrea sa imi cumpar un router pentru 2 calculatoare . Sunt abonat la rds fiberlink si am ultimul abonament , ma pot incadra cam pana in 3 milioane , doar sa fie un router bun sa pot prinde o viteza de dwl/upl acceptabila .

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...