Jump to content

[CCFV] RedBuLL

LinkManiac
  • Posts

    96
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by [CCFV] RedBuLL

  1. As vrea si io programul "Graffity Studio ", l-am cautat pe Google si pe paginile romanesti nu este nici-un link de download si pe web la google imi dadea numai pagini germane, rusesti sau turcesti si n-am inteles nik! daca stiti de unde il pot downloada sau daca il aveti uploadatil va rog si postati liku` !

    ms mult

    astept raspuns

  2. Am facut acest topic pt. a posta numai siteurile pe hostgratuit !!! sa vedem ca si siteurile de pe host gratuit arata cumva si nu sunt dezordonate, sunt unele care arata chiar mai bine decat cele de pe host cumparat!!! Topicu este creat si pt. incepatori, am vaz ca mai este un topic My Site dar acolo am vaz mai multe reguli, iar aicea pot sa fie postate ori ce site pt. ca sunt unele siteuri care la My Site sunt sterse si unii casa nu mai piarda vremea sa posteze acolo stiind ca siteurile lor nu indeplinesc conditziile nu mai posteaza.

    Hai sa vedem Siteurile:

    Incep eu :www.muzicamp4.lx.ro

    :P :D

  3. am ajuns sa imi fac un site pe lx.ro .

    Mi-am facut cont da cand mam vazut in fatza panoului de comanda si cand am vrut sa pun baza de date facuta in Web Page Marker m-am pierdut. Dupa ce am finalizat tot siteul in WPM si lam transformat in cod HTML nam stiut cum sa il pun pe site sa ma ajute !!!! plz

    ps. postatzi mai detaliat ID meu mytza_extreme_cs

    ms

  4. poi nush ce sa zic HTML are ceva ce FLASHU nu are FLASHU are multee ce HTML`u nu are pana la urma HTML a fost primu nu? si inca cele mai multe siteul sunt in HTML nu prea am vazut siteuri in FLASH .

    Parerea mea este ca daca vrei site bun fal in HTML este si mai rapid si mai simplu, pecand la FLASH te chinui mult si dupa ce teai chinuit atat abandonezi si nu o sa ai un continut calumea (bine daca ai timp si multa rabdare si multi nervi poti sa faci dar nu prea poti crek)

    oricum le am si io ceva ceva cu Informatica si cu astea nu ma cred nuj cine dar totusi in HTML lucrez

    ps. vreau si io programu cu FLASH

    ms

  5. Povestea vietii tale anterioare:

    Se pare ca ai fost femeie in viata anterioara.

    Te-ai nascut si ai trait undeva prin Sudul Australiei in jurul anului 1600.

    Ocupatia ta a fost aceea de Constructor de drumurib , de barci sau Potcovar.

    Ce fel de om ai fost in viata anterioara:

    Persoana cu o imensa energie, bun in planificare si supervizare. Chiar daca ai fost gunoier, cel putin ai fost un sef intre cei ca tine.

    Ce trebuie sa faci in aceasta viata:

    Trebuie sa inveti onestitatea si sa crezi ca exista puteri mai presus de legile scrise ale oamenilor. Familia trebuie sa fie interesul tau prioritar

    Ce prostie =))

  6. Lol ce scarbos da sincer nu ma impresioneaza cene vrea fumeaza cene nu Nu! poi daca aia care fumeaza le place sa arunce banii pe asha ceva traba lor

    Recomandat: cene vrea sa se lase de fumat inmuiati o tzigara in lapte si apoi lasatio la uscat

    Dupa ce se usca trageti odata din ea sa vedetzi daca va mai trebuie! ! ! :dance: :violent:

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...