Jump to content

knoxuletz

Inactive
  • Posts

    346
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by knoxuletz

  1. AM inteles, deci trebuie sa il scriu cu nero, pe un dvd si .... sa am montat ceva cip ... si cipul asta nu stiti cam la ce pret e? sau unde pot sa gasesc, ca eu nu cunosc pe nimeni in domeniul asta de aceea sunt foarte confuz ... :|

  2. Salutare 22ror, am si eu o intrebare,doua ... sper sa binevoiti sa ma ajutati in cazul in care sunteti informati bine in domeniul ps2 . As vrea sa stiu daca scot anumite jocuri de pe torrent , am nevoie de vreun program special cu care sa le scriu pentru a putea functiona pe aparat? Trebuie sa am ceva setat la play station sa functioneze jocurile .... sau cum sta treaba?! sunt cam habarnist in acest domeniu, il am aparatul doar de vreo 3 zile .... :dontknow: Multumesc anticipat .... bafta :tiphat:

  3. Duamneee, cum sa existe asemenea chestii?! :blink: Nu-mi vine sa cred pe cuvantul meu, ai face bine sa le bagi mortu-n casa la ametitii aia de la Petrom. Ai avut noroc ca ai observat ca ceva ii in neregula caci cine stie ce tragic s-ar fi putut termina toata chestia asta ... :| Succes maine si .... arde-i fir-ar al naibii de inconstienti!!!! :banghead:

  4. Imi poate spune cineva de ce nu pot reinstala Photoshop CS 2 ? L-am avut trial version, dar i-am dat remove si acum incerc sa il instalez din nou si imi spune asta http://img216.imageshack.us/img216/8759/eroareel8.jpg :-??

  5. Programu asta ... de care ziceai tu,il am in pachetul de la adobe photoshop cs 2 . M-am uitat prin el da drq .... habar nu am cum se foloseste . Am nevoie de ceva mai usor, cat sa aleg pozele ,sa pun o piesa, sa scriu ceva pe poze , chestii de astea :D alte idei ai ? :right:

  6. Sper ca am postat la locul potrivit .... as avea nevoie de niste programe cu ajutorul carora sa pot sa realizez niste slideshow-uri , iar numarul de poze sa nu imi fie limitat. Am un program, efecte , muzica, tot, e foarte misto dar nu ma lasa sa pun decat 36 de poze si eu as vrea mai multe. In cazul in care careva dintre voi stie un asemenea program sau un link care m-ar putea ajuta este rugat sa il posteze sau sa imi dea un PM. Multumirile mele :tiphat:

  7. .....pai ba pwla....si ce te freaka pe tine daca am pus io topicu asta?...daca nu iti convenea la ce mata ai mai intrat pe el .../:)...cat nu suport oamenii cu delay la creier.. X-(

    Invata sa scrii corect dpdv gramatical; invata sa`ti controlezi reactiile vulgare si mintea pe care din pacate pentru tine nu o ai. Esti cam inapt dupa parerea mea daca pentru o asa chestie minora trebuie sa deschizi topic. Se pare ca cineva te-a indrumat inainte sa deschizi topicul sa modifici prin program files una alta, dar totusi iti doreai sa iesi in evidenta cu un New Topic... in fine ... :banghead: :violent:

    P.S. unde sunt moderatorii cand e nevoie de ei ? :error:

  8. Average Christian

    You're not going to become a minister anytime soon, but you do your best to live your life in a Christian way. This means that although you probably don't attend church every Sunday, you do your best to follow the Ten Commandments, help the needy and generally be an all around good person. Who needs to follow the entire bible anyways? It was written ages ago, and Christ transmuted it by giving his life.

    Eu zic ca mi se potriveste in totalitate ! :tiphat:

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...