Jump to content

iLoveCalifornia

Inactive
  • Posts

    1,399
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by iLoveCalifornia

  1. Srv merge ok, doar ca stai cam mult sa se deschida stash-ul, in rest e ok. Nici eu nu am apucat sa joc aseara da nu fac tam-tam si nici nu vreau rr db. Cresc foarte bine acum si sincer nu-mi pasa ca are x sau y mai mult cu 80 de lvl ca mine. Asa ca lasati gargara si treceti la lvl :D

    perfecta dreptate pana aici, dar deobicei (dovedit) care prinde trenul are avantajul pionerului iar in timp cateva guilde vor ocupa toate spoturile iar altii vor creste in atlans pana la 400 si treaba e cam masochista. parca nu-ti arde sa stai la xp de 7-8k xp cand puteai creste lejer pe spoturi de 20-25k xp

  2. Pai eu am facut un topic(sau 2 parca :-?) in care am propus o noua lista, una cu adevarat in care se regasesc talente atat pe partea vocala cat si de lirica, dar n-a mai dat nimeni un semn de viata si aici nu ma refer la moderatori ci la cei care intra in aceasta sectiune. Ar trebuie sa facem un pool calumea si gata :)

    Eventual un link catre un website ceva cu pool-ul dar care se pricepe ... :-??

  3. Ce ti-am zis eu , Lexa ?

    Aia nu erau rusi is alta natie de playeri turci sau mai stiu ei ce si ti-au zis aia la misto. ( ca primesti ban , Haters <_< )

    Nu prea am vazut rusi sa vorbeasca engleza plus ca stafful ruSRO au zis ca nu baneaza pe motiv de nationalitate ( no rascism )

  4. Sincer nu mi se pare cine stie ce joc.

    Stiu ca multe mmo-uri sunt copiate , specific koreenilor dar.... jocul asta este o copie jalnic dupa L2.

    Sword-ul ala din game seama cu Zariche in L2.

    Ma rog .... fiecare joaca ce vrea , noroc la toti.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...