Jump to content

Agr3siv

LinkManiac
  • Posts

    414
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Agr3siv

  1. On 2017-6-21 at 9:03 PM, Merida said:

    Nu va dura "ani" se lucreaza pentru deschiderea serverului.... Dar poate stii ca dureaza ceva timp  pentru toate chestiile care trebuie facute.....Asa cum am mai spus ma repet: Un lucru bun se face incet si cu grija.

     Va doresc o seara superba!!!

     

    Dap, stiu mai bine decat crezi . 

    Un lucru bun se face mai ales cu cap! :bubble-gum:

    Mersi de raspuns, mai arunc cate un ochi din gand in gand.

    On 2017-6-22 at 7:29 PM, Ingeralb said:

    pai nu are cum sa mai fie :) 80% din cei care jucam aici suntem aceiasi de acum 10 ani....dar acum multi avem familii acum si nebunia a cam trecut....sau mai bine zis apare din ce in ce mai rar :P

    Pe scurt... serverul erea al lui Haifisch iar suportul*logistic* sa zic asa( partea de Staff) erea oferita de linkmania....au intervenit niste neintelegeri si nu a mai durat mult si s-a produs ruptura intre tehnic si Staff :)

    Si cum a zis mai sus Merida am toata convingerea ca nu va dura ani...cateva luni sa zicem :)

    Cheers! :)

    Ai dat un procent exagerat de mare. Confunzi sau te-ai exprimat gresit, probabil...

  2. Cand vreodata va mai fi ce a fost acum 8-10 ani comunitatea asta? :)

    Am tot cotrobait prin forumuri, am citit si nu am inteles nimic din ceea ce s-a intamplat, dar nu ma prea priveste oricum. Pe de alta parte se pare ca nu mai cunosc pe nimeni pe aici... ori nu imi aduc aminte (cu toate ca ma indoiesc de asta), ori si-a modificat toata lumea numele, ori nu mai activeaza respectivele persoane... nu stiu. mai putin conteaza asta aici.

     

    Sunt curios si intentionez sa arunc cate un ochi, sa ofer ajutor de este cazul, sa joc si am votat acel "da" lung in poll. Asta bineinteles daca deschiderea serverului nu va dura "ani" asa cum a fost mentionat intr-un alt anunt pe aici prin forumuri.

  3. Recomand avast! sau BitDefender. Folosesc avast! de patru ani şi încă (sper să nu încep acum) nu am întâmpinat probleme cu el. Are o interfaţă uşor de folosit, update-uri la zi şi, partea cea mai bună, nu îţi dă false-positive-uri.

     

    Până la urmă e decizia ta care să-l foloseşti, care ţi se pare ţie mai bun.

     

    La ce iti trebuie antivirus? :-S Eu am 8 luni de cand mi-am instalat windows-ul si nu am niciun virus (cred).

    Vrusii ii iei daca descarci de pe torenti,de la site-urile porn si de pe site-urile gen "filebox".

    Ca sa nu fiu chiar pe langa,eu recomand BitDefender.Pana anul trecut cand l-am folosit (cu licenta),am fost multumit de el,dar ce era urat,era ca imi ingreuna pc-ul foarte rau.

    De nod32 nu stiu ce sa zic,l-am folosit 2luni si mi-am umplut pc-ul de virusi .. Ce-i drept,n-aveam licenta.

    Postat de F.lick-R

     

    Chiar dacă nu downloadezi absolut nimic, un antivirus este necesar. Având experienţă în domeniul de securitate virtuală, ştiu ce poate face un simplu fişier ascuns pe un website.

     

    - Andy :rofl2:

    Zici?Atunci daca esti expert in securitatea virtuala,explica-mi de ce e necesar antivirusul cand eu nu accesez decat YouTube,facebook,forumul linkmania,filelist(foarte rar),wikipedia si 2site-uri cu ajutorul carora fac referate pt. scoala.

     

    Mentionez ca performantele PC-ului meu au ramas neschimbate timp de mai bine 7 luni si nu folosesc niciun antivirus.

     

    Explic-o pe asta,Einstein. :)

     

    Explica-ne tu cum :)

  4. Cum sa recomanzi Avast sau Avira  ? din moment ce antivirusul ala e free, crezi ca e mai bun decat unul cu licenta ? eu unul nu mi-as instala o asemenea "mizerie" de antivirusi, cel care a zis ca are avast si nu a avut probleme, iti recomand sa il dezinstalezi, instalezi Nod32 sau BitDefender, dai un scan sa vezi cati virusi o sa iti gaseasca, si dupa sa vi aici sa recomanzi Avast.

    Eu unul folosesc Nod32 de ceva ani buni, am citit o gramada despre el, e cel mai bun in a previne infectare cu virusi.

    Si despre baiatul fara antivirus, vezi amice ca sunt virusi care se trimit direct pe IP, si nu doar pe pagini si la download, si de asemenea pe facebook iti iei trojan dintr-un click la o pagina.

    Oricum nu exista inca un antivirus care sa te protejeze 100%, asa ca un reinstall la windows 1 data la 6 luni e recomandat.

     

    Este free daca vrei sa-l utilizezi asa, dar poti sa-i cumperi licenta.

    Pe de alta parte, daca iti cumperi licenta, nu iti gasesti mai multi virusi, ci ai perimetrul de protectie mai mare.

     

    Iar vizavi de nod32 de care spui tu ca este cel mai bun "in a previne infectare cu virusi", nu exista niciun test care sa demonstreze lucrul asta. Intradevar, cele mai bune in general sunt cele care mananca multe resurse si pentru care ai nevoie de o configuratie buna.

     

    Am folosit si eu nod32, dar m-am reprofilat pe avast, tot din recomandarile altor utilizatori.

    Un alt minus al nod32-ului este faptul ca real-time scan-ul iti ingreuneaza sistemul cu cat este mai plin. Configurat corespunzator, se pot corecta minusurile la antivirus, insa cu anumite sacrificii.

  5. Bai frate eu am pachet Extra-Full ( acest pachet fiind cel mai mare si cel mai scump ) de la RDS si tot nu prind posturile Discovery,decat Discovery Romania,nu mi se pare corect ca eu care am pachet extra full sa nu prind toate canalele

     

    RDS&RCS o sa piarda extrem de multi clienti prin prostiile pe care le fac

     

    Pana la urma o sa renunt la ei 100%

     

    E bine macar ca m-au lasat cu Discovery Romania,sa mai ma uit la Politisti de Elita :))

     

    Discovery Romania de care spui tu, este de fapt History Channel. Sau cel putin, mie asta imi apare pe frecventa de la fostul Discovery Romania.

    Am ramas putin socat cand am vazut asta, eu in general nu prea ma uit la televizor dar cand o fac ma uit doar pe Discovery. Am vazut acum cateva zile un anunt ca se va scoate dar nu am crezut. 

     

    Dar problema mai mare este ca, ce ai vazut tu au fost niste zvonuri . Scoaterea programelor din grila NU a fost anuntata in prealabila pe nicio cale. Noroc cu cei care mai citesc cate ceva online si trimit zvonul mai departe.

     

    Iar eu, sincer sa fiu am aflat ieri in jurul pranzului de lucrul asta si am asteptat pana astazi sa vad daca intradevar asa este... Surpriza a fost ca iata - intradevar au fost scoase din grila de programe. Cineva mi-a spus cum ca au fost scoase ba chiar de la ora 00:01 a zilei de astazi.

    Cand e vorba de ceva rau, suntem fruntasi. Dar cand se pune problema imbunatatirii unui aspect se dau toti loviti. 

  6. Potrivit www.mediafax.ro :

     

    RCS&RDS a scos, joi seară, toate canalele Discovery de pe reţelele sale de cablu, analogic şi digital, după ce, pe 23 noiembrie, compania de telecomunicaţii a scos Discovery Channel de pe reţeaua sa de satelit Digi.

     

    RCS&RDS a scos, joi seară, de pe reţelele sale de cablu (care au peste două milioane de abonaţi, n.r.) toate canalele operate de compania Discovery Networks, inclusiv Discovery Channel, fără a-şi anunţa telespectatorii şi fără a avea aprobarea Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) pentru modificarea grilei de programe, aşa cum impune Legea audiovizualului.

    Astfel, RCS&RDS a scos din pachetul de bază de pe reţelele de cablu televiziunile Discovery Channel şi Animal Planet, în locul acestora fiind incluse History Channel, post care se afla până în prezent în pachetul suplimentar al operatorului de telecomunicaţii, dar şi televiziunea BBC Entertainment.

     

     

     

     

    Stirea completa (click) 

     

     

    WWW.MEDIAFAX.RO  

     

     

     

     

    `~~~~~~~~~~~~~~~`

    Cine doreste, poate semna si o petitie ONLINE, in speranta ca cele doua capete vor ajunge la un comun acord pentru reintroducerea in grila de programe a canalelor  Discovery.

    PETITIE - Vrem Discovery pe RCS&RDS

    • Upvote 1
  7. Baietii cu crack-ul s-au ales cu cate un warn pentru discutii despre warez, iar daca cineva doreste sa te ajute in continuare, este rugat sa o faca pe o cale mai... legala.

    Verifica sfaturile din primele 2 reply-uri si revi cu un raspuns.

  8. Eu vin cu cineva cu masina, dar nu stiu daca voi putea sa stau mult...

    Daca v-a trecut cumva prin minte sa stam la Diamond, luati-va gandul. Intai de toate este... foarte scump (poate nu foarte, dar destul), apoi... am avut niste antecedente si nu mi-ar fi bine primita talpasita pe acolo.

    p.s. nu prea avea rost sa veniti sa ma luati pentru ca ocoliti mult :P ms oricum :-*

  9. 1. in ce zona stai, in ce zona te intereseaza localul?!

    2. nu iti inchiriaza nimeni localul pe degeaba, chiar daca iei bautura si/sau mancarea de la ei. fiecare are regulile lui, platesti localul cu totul, ori dai bani pe cap de persoana, cu sau fara bautura/mancarea lor... te intelegi cu patronul.

  10. Traim intr-o tara condusa de un clovn chior si nenorocit ce se joaca de-a presedintele in timp ce poporul se vinde pe 50 RON pentru un vot ce poate decide soarta tarii noastre. Chiar sunt curios... astia 50 RON ne scot din criza?; sau un nou presedinte constient si capabil?

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...