Jump to content

belial

Inactive
  • Posts

    228
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by belial

  1. Ok, multumesc pentru reply. Voi incerca asta-seara si voi reveni cu un mesaj.

    LE: am dezinstalat programul ce vine cu placa de retea si am folosit exclusiv chestiile native din windows pentru a seta reteaua. Tot degeaba, internetul merge extrem de prost pe desktop.

    In orice caz cand aveam softul respectiv instalat imi arata o iconita in system tray care reprezenta statusul conexiunii. M-am uitat in manual la legenda sa vad ce semnifica iconita respectiva: "Excellent link quality but not connected to Internet (Infrastructure)".

    Dau un ping de pe desktop la un anumit site si merge dar cu loss si multe ms.

    Habar n-am ce sa mai fac cu ea. Stie cineva ce as mai putea face?

  2. Buna.

    De curand am achizitionat placa de retea mentionata in titlul threadului si noul router de la Asus. Placa evident am montat-o pe sistemul desktop. Totul a decurs ok. Configurarea routerului pentru PPPoE de la RDS a decurs foarte rapid si usor. Reusesc sa ma conectez la router cu un laptop fara nici un fel de problema. Viteza este incredibil de mare si nu sunt probleme.

    Problemele apar cand incerc sa ma conectez de pe sistemul desktop la router. Setez tot ce trebuie setat, ma conectez insa viteza la internet de pe desktop e foarte foarte mica. Imi ia vreo 5-6 minute sa incarc pagina de cautare Google. Pur si simplu impracticabil. Distanta dintre router si PC e mica (un singur perete al camerei). Semnalul e undeva la 95-99% mereu, conform masuratorilor din softul aferent.

    Cand am incercat sa folosesc Wizzardul pentru conectare ce vine cu driverul placii de retea nu puteam sa ma conectez. Imediat dupa ce introduceam passkey-ul imi spunea ca setarile nu sunt aceleasi ca si la router, asa ca am facut totul manual direct din interfata driverului. Troubleshooting guide-ul imi spune ca totul e ok.

    Ar mai fi ceva setari de facut care mi-au scapat ? Ce oare ar putea sa fie problema ?

  3. Problema e cu niste key-uri in registrii. Sfat: Incearca sa folosesti "Set program access and defaults" si sa pui default browser IE apoi iar Firefox. Daca nici asa nu merge, intri in IE, il pui pe dansul default browser, deschizi Firefox si daca nu te intreaba nimic de default browser intru tu la optiuni si il pui pe Firefox default browser. Gata, acum ai FF default browser.

    Cheers.

  4. Deci ca s-o luam de la capat. Inainte sa mai pui intrebari si sa aberezi te rog sa te documentezi, macar la cel mai elementar nivel.

    Pe o pagina oarecare poti afisa pana la 3 block-uri de reclame pentru continut si pana la 3 link unit-uri. Dupa generarea codului mai dureaza aproximativ 5-10 minute pana cand reclamele vor fi afisate.

    Te-as ruga sa nu mai deschizi thread-uri multiple pentru aceasta problema pentru ca altfel vei fi avertizat.

  5. Citeste domnule si tu politicile celor care se ocupa de Blogger si WordPress, asta ca sa nu mai aberezi atat. Sunt o gramada de tutoriale pe internet legate de ceea ce te intereseaza pe tine. Crede-ma ca este FOARTE usor, chiar jenant de usor.

    Inca ceva: "ca sa poti face bani trebuie sa bagi bani".

  6. imi zici si mie de ce e asa pacat ca e pe BLOGSPOT si nu pe WORDPRESS ? :| singuru lucru la care ar trebui sa mai lucreze e blogrollul acela in rest eu zic ca a facut o treaba buna :) si tema pe 3coloane hmm nush ar fi interesant :)

    Unde am scris eu ca e pacat ca nu-i pe Wordpress? Nu prea am timp acum sa-ti fac un review la ambele platforme si sa inchei cu un comparison chart insa sunt sigur ca poti gasi acest subiect tratat pe foarte multe site-uri.

    Parerea mea e ca Wordpress ofera de departe cel mai bun serviciu free de blog hosting.

  7. sall am o prob la inst windows xp dupa windows is starting imi da :comp1: :crybaby: :crybaby: erroare

    Bun. Imi spui si mie ce relevanta are asta pentru topicul asta ?

    La ce mai e bun Linux inafara de servere...ce pot sa mai fac cu el..??

    Sistemele de operare linux based pot fi folosite pentru aceleasi lucruri pe care le faci si pe Windows, chiar mai mult.

  8. da. cauti o poza pe google si o deschizi cu mai multe browse`ere . si sa vezi diferenta de grafica :)

    Aiureli. Poza se vede la fel in ORICE browser.

    ps: back browsing fara reimprospatare a paginii e cea mai originala si utila functie a operei si acest lucru ma determinat sa consider Opera cel mai bun browser si sa il folosesc zilnic

    Back browsing din cache fara refresh. Nu mersi.

  9. Intrebare aiurea... La aspectul unui site in format html te ajuta mult css si js pentru cosmetizare.

    Nu mi se pare de loc relevanta intrebarea, ba chiar stupida. Sunt site-uri in format html care sunt net superioare celor in flash si invers.

  10. Engine-ul lui IE7 interpreateaza codul css diferit de restul browserelor. Pe cat posibil trebuie sa eviti sa definesti clasele CSS cu proprietatile buclucase. Poti incerca sa folosesti si ceva IE hacks pentru o varianta de compromis. In orice caz, fa-l sa mearga pe Firefox pentru ca IE nu este foarte folosit.

  11. incearca sa deschizi o poza facuta pe calculator( gen spider man , cars , etc. ) sa`ti dai seama detaliile :) cu , Mozilla , Opera , Safari :D la asta se referea ..

    Ce vorbesti acolo domne' ? Explicati-mi si mie va rog ca nu inteleg care-i treaba. Sa deschid o poza cu browserul sau ce ?

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...