Jump to content

Florin09

Inactive
  • Posts

    944
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Florin09

  1. Liberte egalite fraternite :)

    Fiecare ne facem/stabilim singuri limitele independentei si dependentei personale. Daca ne dorim cu adevarat sa zburdam ...atunci trebuie sa inchidem ochii la toate prejudecatile societatii..daca ne dorim o viata pasnica..nu avem decat sa respectam perceptele si canoanele...Totul tine de personalitatea si dorintele fiecaruia

    Din punctul meu de vedere LanceBut a zis cel mai bine, independenţa personală e un lucru relativ care depinde de la persoană la persoană.

  2. REGULAMENT

    Joi 29 aprilie - Duminică 9 mai va fi perioada de înscriere a fotografiilor în concurs

    Luni 10 mai - Vineri 14 mai va fi perioada în care cei care au înscris fotografii in concurs pot să voteze top3.

    Concursul fiecărei săptămâni are o temă diferită

    Câştigătorul alege tema pentru săptămâna următoare si participă doar cu o fotografie facută ulterior anunţării temei alese de către el.

    Pentru evitarea situaţiei de tipul votăm persoana şi nu fotografia, fotografiile vor fi trimise prin email la organizatori (fanaticaldoll, florin sau sensini)

    email: linkmania.concursfoto@gmail.com

    Fotografiile TREBUIE să fie personale

    Fotografiile se vor încadra în cerinţele temei săptămânale

    Minimum de photoshop (mici ajustari la culori, filtre foto, rame, levels, curves, shadows/highlights etc, atat timp cat imaginea nu se indeparteaza de original )

    Se interzic fotografiile luate de pe alte siteuri

    NU ESTE VOIE SĂ VĂ VOTAŢI FOTOGRAFIILE PROPRII

    Fotografia va fi postată pe un site de genul photobucket de către organizator;

    dacă este posibil, expunerea fotografiei va fi însoţită şi de câteva detalii despre aparat, ajustări photoshop (detaliile de acest gen le trimiteţi tot pe email împreună cu fotografia în original şi fotografia care intră în concurs)

    Intră în concurs o singură fotografie; daca o persoană postează o fotografie iar pe parcursul saptămânii se răzgândeşte, trimite o alta prin email; va intra în concurs ultima fotografie trimisă

    Topicul de vot cuprinde expunerea fotografiilor şi posibilitatea participanţilor de a realiza un top 3 al fotografiilor preferate (votul este doar pentru participanţi)

    În cazul în care pe primul loc se află două sau mai multe fotografii cu acelaşi număr de voturi, se va vota din nou şi se va alege un căştigător

    Se interzic comentariile maliţioase la adresa celorlalţi forumişti / fotografiilor lor

    În cazul încălcării regulamentului, participantul în cauza va fi descalificat.

    La trei concursuri câştigate, warn down.

    Aşteptăm şi ceva respect din partea celor care nu participă, respect pe care îl putem "câştiga" prin avertismente dacă altfel nu se poate.

    Tema concursului: "Zâmbiți, vă rog"

  3. "Tocmai împlinisem douăzeci de ani, umblam pe străzi ca un nebun, cu ochii arși de trupuri. Sub rochii, sub cămăși, se aflau piei incredibil de catifelate pe care n-aveam să le atinc niciodată. Eram mai bolnav din cauza acestor făpturi inaccesibile decât satisfăcut de partenerele deja avute. mă simțeam sărac așezat în fața unui miliardar, pântecele cel mai neînsemnat era pentru mine un lux de care eram lipsit. Aveam douăzeci de ani, eram timid, iubirile-mi reale reflectau doar o imfimă proporție din dorințele mele"

    Pascal Bruckner - Iubirea față de aproapele

  4. Nu e nici un deranj, dacă dorești poți să participi la următorul concurs a cărui tema va fi anunțată mai spre seară.

    Clasamentul final.

    Locul I cu 20 puncte - Fotografia cu NR.7 - adică eu

    Locul II cu 16 puncte - Fotografia cu NR. 12 - Stefteo21

    Locul III cu 9 puncte - Fotografia cu NR.6 - Sexini

    Următoarea temă va fi: "Zâmbiți vă rog" cred că nu mai trebuie să dau detalii despre fotografiile care sunt acceptate în concurs :)

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...