Jump to content

eaglesw

Inactive
  • Posts

    75
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by eaglesw

  1. Doar la second hand iti mai poti gasi o asemenea placa de baza noi nu cred ca se mai fabrica :

    La placa de baza trebuie sa te uiti dupa urmatoarele specificatii :

    Socket 754

    Memorie ram : DDR400/333/266/200

    Video : AGP8x + video onboard acuma depinde daca ai placa video dedicata nu iti trebuie neaparat una onboard.

    Si cam atat restu au toate lan/audio on board.

  2. Nu cred ca m-am exprimat mai sus ca un procesor ar fi prost sau vreo placa video tu mi-ai aratat niste exemple eu mi-am dat cu parerea , scuza-ma daca tu te iei dupa niste clipuri pe youtube facute pe un joc prost optimizat este treaba ta , pentru un PC mainstream e de ajuns un i3+GTS250 mai jos deja fac parte din alta categorie , GT220 este echivalentul cu unele minusuri unui 9600GT sau HD4670 care deja sunt cam depasite mai pui un ban si iti iei un minim GTS250 si DA evident PC-ul facut din piese este mult mai okay decat unu gata facut pe care sigur ai o sursa prastie o placa de baza la fel si de rami sa nu mai zic lucruri la care lumea nu prea se uita , dupa ce o sa ti-l cumperi ai sa vezi ca vrei vrea sa faci overlock sa schimbi coolerul cu unu mai performant o carcasa mai solida cu un airflow mai bun si lista continua , nu cred ca mai are rost sa dau din mause si tastatura din partea mea sa faci ce vrei.

    P.S pe un GT220 ai avea la orice joc cu detalii impinse spre high maxim 20Fps nu mai mult si ma refer la titluri gen HAWX , Mass Effect , Fallout , Call of Duty nu Mario sau Tetris.

    P.S 2 tu nici nu ai ce sa faci cu o placa video de 1Gb ram atata timp cat nu ai un monitor de 22"+ atata memorie te ajuta doar la rezolutii full hd (1920x1080)

    P.S 3 a aparut GTS450 care se invarte la pretul unu GTS250 cu un 1Gb ram , DirectX 11 , 40nm , GDDR5 daca gasesti asa ceva uita de GTS250 !!

  3. Salut nu mai bine incerci sa iti faci un PC pe bucati ? ai putea sa iesi si mai ieftin si cu un PC mai performant.

    Cat despre PC-urile alese de tine sunt slabe , procesorul slab , placa video la fel , o sa iti mearga jocurile enumerate de tine da pe low details.

    Cauta un minim : Procesor : E5400/i3 , Memorie Ram : 4Gb DDR2/3 la frecvente cat mai mari minim 800Mhz , Video : GTS250/HD5750

  4. E o problema hardware nu software , ma intereseaza ce configuratie ai : cpu , gpu , sursa , conteaza si daca iti cureti calculatorul de praf periodic , astept un raspuns.

  5. Salut

    Acel sunet incontinuu provine de la buzzer-ul placi de baza care semnaleaza o problema , ar putea fi mai multe probleme trebuie sa incerci sa le elimini una cate una , pentru inceput ai putea sa cureti pc-ul de praf cooler(e) , placa de baza , ram , video , schimbat pasta termoconductoare , asta daca nu le faci periodic , apoi ai putea sa incerci si sa faci o proba cu o alta sursa , dar dupa parerea mea placa ta de baza sta sa cedeze acuma poate ma insel.

  6. Daca ar fi sa folosesti aspiratorul macar sa fie dat la minim cat despre gresare se poate cumpara un spray pentru mecanisme fine are si un fel de "pai" subtire care te ajuta sa gresezi exact unde trebuie.

  7. Pasta termoconductoare de la procesor trebuie schimbata la maxim 1 an de zile ar fi bine daca ai depasit termenul sa o schimbi , trebuie curatat si coolerul de praf periodic si nu cu aspiratorul ca risti sa il dai peste cap si sa inceapa sa faca zgomot sau sa nu mai functioneze. Cea mai buna solutie este sa il dai jos si sa il cureti usor cu o carpa umeda/uscata.

  8. Salut

    Din pacate placa ta video este destul de veche si nu poti sa ii monitorizezi temperatura si nici sa ii controlezi turatia ventilatorului , singura solutie este sa ii schimbi racirea ai aici , pc-ul ti se poate bloca si de la altceva nu numa din cauza placi video , procesorul cum sta? i-ai mai schimbat pasta termoconductoare ?

  9. Salut

    Despre ce placa video este vorba? Daca nu ai habar te sfatuiesc sa iei GPU-Z si ne spui ce model este , in functie de ce model e poate rezolvam ceva.

    Nu rezolvi nimic cu speed fan asta e clar.

  10. Daca ti se ardea procesorul placi video nu mai mergea deloc nu ca intri in windows si merge , mai mult ca sigur sa busit controlerul de memorii deoarece in 2D (Windows) merge si in aplicatii 3D nu.

    Cat despre placa video GTS250 este cu 15% mai buna fata de ce ai avut tu , are exact acelasi GPU G92+ este o placa video rebranduita din 8800GT in 9800GTX+ iar apoi in GTS250 ca deh trebuie si Nvidia sa faca bani. :)

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...