Jump to content

tycy

Forumist
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by tycy

  1. Am facut un server de teamspeak cu server files de pe site-ul lor.

    Am pornit serverul , mi-a dat un warning : WARNING ! For security reasons we advise: DO NOT RUN THE SERVER AS ROOT !! - am citit prin fisierul sursa , imi da acest warning pentru ca am id = 0 desi nu inteleg

    Apoi a aparut

    ------------------------------------------------------------------

    I M P O R T A N T

    ------------------------------------------------------------------

    Server Query Admin Account created

    loginname= "serveradmin", password= "*****"

    ------------------------------------------------------------------

    ------------------------------------------------------------------

    I M P O R T A N T

    ------------------------------------------------------------------

    ServerAdmin privilege key created, please use it to gain

    serveradmin rights for your virtualserver. please

    also check the doc/privilegekey_guide.txt for details.

    token=+***************************************

    ------------------------------------------------------------------

    Am incercat sa ma conectez cu clientul de TS , imi spune connect failed.

    Am zis ca e de la portul care ruleaza . 10030 , am incercat sa il deschid prin comanda

    iptables -A INPUT -p tcp --dport 10030 -j ACCEPT - degeaba.

    I-am dat status la server , imi spune ca ruleaza.Aveti idee ce se intampla..E posibil sa nu fie corecta comanda pentru deschis port..stie cnv care e problema?

  2. As vrea sa stiu cum pot realiza chestia aia cu "Top".Adica pe o pagina web , care se lungeste foarte tare ...iar in anumite locuri exista cate un link .in momentul folosirii acesta te duce in topul paginii sau unde este el definit.Stiu in mare parte cum se defineste dar ceva imi scapa.Ma poate ajuta cineva??

    E tot ce imi amintesc.

    <div id="top">Aici Vreau sa ajung</div>

    <div><a href="id=top">Click Pentru a ajunge in top</a>

  3. Am un laptop hp pavilion h6 , ieri i-am reinstalat windowsul (windows 7) , stiu bine ca el iti instaleaza singur driverele , am verificat in device manager si acolo pare sa le am pe toate instalate....dar cand intru de pilda in CS nu ma lasa sa ii schimb rezolutia pe 1024 si sa il trec pe open GL si 32 biti , in mu online imi merge in reluare...iar cand dau advanced settings la placa video , Chip Type mi-l arata pe unavaible.

    Ce se poate face :-?

  4. imi pare rau pentru problema ta. Tare curios mai e faptul ca nu poti selecta acea partitie. Anyway just as a side note: Niciodata nu am vrut sa trec la Windows 7 si bine am facut. Ca vad ca tot probleme face. Good old faithfull: Linux + XP

    MS..

    nustiu cat de mult e devina windowsul aici...cel mai mult e vina mea ca nu am stiut ce sa fac cand a trebuit sa instalez linuxul..

    am cerut o parere...daca nu se poate pana la urma dau format la tot si asta e.am crezut ca se paote rezolva altfel..

  5. Te felicit!

    Ai căpătat prima experienţă cu Linux.

    Dacă vrei să restabileşti partiţia cu Windows 7, Acronis Recovery Expert te va ajuta.

    Datele de pe partiţia cu Windows nu au fost distruse fizic.

    Sau reinstalează Win7.

    Orice problemă are o soluţie.

    Am urmat sfatul tau cu programul recomandat.Dar nu prea inteleg cum sa il folosesc.Partitia care am pierduto nu ma lasa sa o selectez.

    http://img690.imageshack.us/i/problemav.jpg/

    E vorba de partitia Muzica & Filme.

    Acum sa te lamuresc putin.

    EXT3/EXT4/ReiserFs ... - sunt sisteme de fisiere pe care le folosesc distributiile Linux

    Fat32/NTFS -> sisteme de fisiere folosite de distributiile Windows

    Linux ai reusit sa il instalezi?

    Poti boota in el?

    In momentul in care pornesti calculatorul iti apare un Boot Manager, pentru a putea sa iti alegi in care sistem de operare sa iti booteze calculatorul?

    Daca ai reusit sa instalez Linux atunci e clar, din Windows nu vei putea accesa partitiile respective, doar din Linux vei putea accesa partitiile de Windows (NTFS/FAT32) invers nu este posibil.

    Daca nu si instalat Linux si nu ai boot Loader, poti sterge cele trei partitii, vad ca ai o partitie de 150 GB care nu apartine sistemului de operare Windows si ai 2 partitii Unavailable (inseamna ca au fost sterse si nu s-a creat un sistem de fisiere, poti sa dai click dreapta si Create Partition).

    Daca ai boot loader e putin mai complicat (nu chiar), dar in cazul in care stergi partitiil de Linux nu va mai boota in Windows doar daca vei boota cu DVD de windows va trebui sa dai Repair, intri in consola si tastezi:

    bcdedit /fixmbr

    bcdedit /fixboot

    Deci nu am reusit sa instalez linuxul.Am vrut doar si cand am vazut ca nu pot sa il instalez pe C sau pe o partitie ocupata , am dat restart si am intrat in windows cand am observat ca nu mai am partitia.Apoi am incercat iar sa bootez linuxul si am vazut ca are optiunea de "try ubuntu without change" am dat acolo si am vazut ca o am , si ca pot copia date de pe partitia aia..chiar am luat cateva melodii pe un alt stick si le-am copiat cand am intrat pe windows

  6. Nu stiu ce linux ai folosit, dar cred ca ai formatat acea partitie cu un sistem de fisiere linux, EXT3/Ext4, care nu e citit de windows. O poti vedea din windows 7 ca inaccesibila?

    Ai putea incerca niste programe de recuperat partitii. Ce linux ai incercat?

    deci am incercat sa instalez ubuntu.l-am luat de pe site oficial , l-am facut bootabil pe USB , si am incercat sa il instalez. Nustiu despre ce vorbesti cu formatarea EXT3/EXT4.. nu am idee sunt incepator in linux , fac la scoala si de aia am incercat sa mil instalez pentru a lucra in el sa invat pentru scoala si pentru mine din ce in ce mai mult.

    In windows nu o pot vedea de loc.Intru in Computer si vad pur si simplu C , D , F. E lipseste.In schimb cum am mai spus in linux o vad , si chiar pot copia date dupa ea:)

    Am facut ce ai spus si am facut print. Scuze pentru tastatura din stanga nu am print screen pe tastatura de la laptop.

    http://img692.imageshack.us/i/asar.jpg/

  7. Am incercat sa instalez un sistem de operare linux pe laptopul personal cu windows7 deja existent pe el.

    Toate bune si frumoase pana am ajuns sa aleg cum sa instalez sistemul de operare: instalare manuala sau prin a sterge toate partitiile.am ales calea de instalare manuala ; m-am jucat prin optiunile ce erau pe acolo nu am reusit nimic;nici sa il pun pe vreo partitie sau sa sterg vreuna din ele.

    Dupa insuccesul asta am dat restart la pc si cand mi sa incarcat windowsul am constatat ca nu mai am o partitie.Am incercat si system restore in zadar.Dupa am zis hai sa bag iar stikul USB pe care se afla linuxul sa vad mai incerc inca odata.

    La bootare mi-a aparut mai multe optiuni pe care prima data le-am ignorat.Si una din ele era "use withot change",am aleso mi sa incarcat sistemul si umbland prin el putin am constatat ca partitia care disparuse era acolo.

    Ce sa intamplat?

    Imi poate spune cinva vreo solutie inafara de cea de a reinstala windowsul si a sterge restul partitiilor si de a le crea iarasi.

    Ms frumos si o seara buna !

  8. hmm,probabil ti-a picat externul . :D

    nu am net de la RDS sa zicem k printr`o exceptie sau stiu eu ce chestie sa imi meaga site de aici si site`ul de la radio facand o paranteza aici...radio si serv de linkmania sunt din bucuresti iar eu din onesti...dif de cv km. si nici makr site`ul de la firma mea de net nu merge...cum iti explici?

    a si app.. dau ping in linkmania.ro unde imi raspunde..dau in google.ro imi da "ping request not find host google.com.please check name and try again" cu precizarea k am incerkt si cu www.google.com

  9. Deci pana akum 15 min imi mergea orice site.

    akum nu imi merge nici un site..nici makr google cu exceptia linkmania.ro si radioparty.ro + jocul si radio sa ascult!

    Ce se intampla stie cnv..nu am gasit unde sa postez asa k am postat aici..

    have a nice night

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...