Jump to content

[Anti-AntiSpam]black

Inactive
  • Posts

    168
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by [Anti-AntiSpam]black

  1. Geoana = Illiescu. Votezi cu PSD cat timp e Ilici in viata si votezi continuarea comunismului sangeros. Ca sa nu mai vorbesc de analfabetism.

    IPB Image

    Oricum presedintele e o mascota.. pacat ca multi dintre voi habar nu aveti de ce putere NU are presedintele.

  2. sa stau 1 luna in Dubai, la hotelul ala de 7*

    sa merg macar odata la o finala Champions League

    sa merg la o finala K1

    sa sar cu parasuta.. (eventual si cu o blonda) :)))

    sa ma antrenez cu ursu..

    sa ma iubeasca femeile ca pe Margineanu :)

    ps : bani nu vreau.. numai astea de mai sus :)

    Banii ti le-ar cumpara pe toate.

  3. - Black, Basescu nu se lupta cu "cercurile de interese" pentru binele "poporului" lui drag, ci pentru a prelua respectivele afaceri - si veniturile respective - el cu ai lui.

    Destul de bine pentru mine. Orice schimbare este buna.

    Nu am zis ca e un sfant. Dar comparat cu Iliescu.. scuza-ma.. e inger.

    Iliescu crezi ca a vrut sa ne scape de comunism? Stai flex ca nu a facut-o pentru binele poporului drag, ci pentru a prelua respectiva putere.

    Iliescu s-a folosit de mineri, a omorat oameni in numele libertatii si a asasinat ceausestii.

    Eu apar un hot. Tu aperi un criminal.

  4. În primul rând thread-ul respectiv se consideră a fi unul de spam, cel puţin din punctul meu de vedere. Vreţi ceva "funny"? Aveţi FunMania! Warn-urile respectiv suspendurile sunt date pe bună dreptate.

    Dude. E un JOC. Tot ce e pe forumul asta trebuie sa fie enjoyable. Nu e vorba de politica, filozofie si stiinte socio-umane!

    Voi stiti macar ce inseamna spam? Catalogati orice nu va convine drept spam, dati close, warn si suspend si gata.

    Spam is the posting of advertisements, abusive, or unneeded messages on Internet forums. It is generally posted by automated spambots.

    Sursa

    Nu acel topic nu posta nimeni ABUZIV, nu erau lucruri NEDORITE.. unii oameni chiar deveneau melancolici cand citeau acele topicuri apuse, nu sunt reclame, nu sunt posturi identice repetate de la acelasi user..

    Pur si simplu utilizatorii acelui forum vor un loc unde sa discute.. ca doar de-aia e forum.

    Ce e asa OMFGSPAM!!! intr-un topic unde postam ce topicuri ne-au distrat de-a lungul perioadei petrecute in MU? E cea mai populata sectiune a forumului si NIMENI nu are voie sa vorbeasca despre nimic ce n-are legatura cu MU. Si din greseala.. tot ce are legatura cu MU e legat de o persoana / admin si nu ai voie sa vorbesti despre acel lucru.

    Vedeti ce inseamna SPAM, vedeti cum functioneaza alte forumuri. Faptul ca RDS e atat de mare si ca sunt atatia utilizatori pe forum asta nu inseamna ca e meritul VOSTRU al moderatorilor.

    Se poate si mai bine.. mai ganditi-va.

  5. sa schimbi o lege nu e usor... e nevoie de timp (compunerea, avizarea, programarea dezbaterii, dezbaterea, votul aprobarea legii si intrarea ei in vigoare) nush daca in 3 luni se poate realiza acest lucru...

    lmFao =))

    vai cata naivitate. crezi ca nu scot o lege intr-o luna? la ce bun sa-l mai dea jos pe basescu daca nu se pot deranja sa voteze o lege?

    p.s. exact acelasi lucru a facut lituania. avem de unde sa copiem. crede-ma, se poate.

  6. Am postat si pe allakhazam asa ca dau copy+paste ca e mai usor..

    i use :

    ESDF to move (S,F -strafes E,D -forward/back)

    A - wand

    W - next target

    Q - counterspell

    R - most commonly used spell (depends on build : fireball, scorch, frostbolt)

    T - most commonly used instant cast (depends on build : fireblast , ice lance)

    Y - other instant cast

    G - frost nova

    Z - lvl 1 frostbolt

    X - turn camera 180 degrees

    V - presence of mind / ice block / combustion

    B - sheep

    N - arcane explosion (highest rank)

    Shift + R - spellsteal

    1 - highest rank frostbolt

    2 - blast wave

    3 - fireball

    4 - pyroblast

    5 - CoC

    6 - lvl 1 blizzard

    7 - lvl 1 acane explosion

    8 / 9 / 0 / - / = are too far away to use since i have to move my hand a lot thus gimping my movement.. i only click on them with the mouse button. spells that are here now : arcane power / evocation / invisibility / remove curse / highest level blizzard (since i don't aoe grind i don't need it as much as my level 1 blizzard)

    You might have noticed some key spells are missing.

    I have a 5 button mouse with 2 lateral buttons on the thumb's side of the mouse

    the upper button is Blink

    the lower button is Mana Shield / Ice barrier

    the 5th button (the scroll is also a button) is the Always run toggle.

    In pvp folosesc tot ce am.. nu dau click cu mouse-ul decat pe decurse / evocation / invisiblity etc. Pentru decurse CHIAR nu i-am mai gasit loc..

  7. Hai sa va zic eu cum sta treaba.

    Deci.

    1. Isi da demisia. Vacaroiu schimba legea pana in anticipate astfel incat presedintele suspendat sau presedintele care a demisionat nu mai poate candida din nou (vedeti exemplul Lituaniei).

    2. NU isi da demisia. Se face referendum. Gloata nu se uita la televizor, nu stie ce se intampla, vor simplitudinea PSD innapoi (nimeni nu are voie sa se planga.. hmm similar LM daca stau sa ma gandesc) si se rezolva de la sine problema. Daca gloata e desteapta referendumul o sa fie manarit oricum si Basescu nu mai candideaza.

    Deci, basescu oricum pleaca. Mafia e prea mare.

    Voi desteptilor care va uitati 2 minute pe zi la televizor si "va ingroziti" de ce a mai facut basescu.. schimbati de pe OTV pe Realitatea si lasati atitudinea asta de copil fara patrie, mmk? Vrei o tzara mai buna? Voteaz-o!

  8. Cate din abilitatie lock-ului le folosesti si la level maximum si la 1?

    Eu 4. Deci 8 binduri pentru 4 spelluri.

    frostbolt, blizzard, arcane explosion si (daca sunt intr-o perioada de pvp) Cone of Cold (oricum il dau doar pentru chill, nu pentru damage).

    Am vazut UI-uri pentru rogues pe pvp. Au cateva butoane. Nu va hazardati sa va aparati clasa. Zic doar ca rogul NU E BUN decat la pvp iar acolo doar te tine in stunlock. Deci caracterul respectiv e ca si cum ar fi AFK daca rogul sincronizeaza bine loviturile.

    La fel si cu warlockul. Nici nu ai control asupra caracterului.

    Fear DoT DoT DoT Fear DoT DoT DoT. omg imba skillzBBQsause & all that..

  9. Ti-ai dat singur raspunsul prin ultimul quote

    scrie asa:

    QUOTE(GOD@MU Linkmania @ Apr 19 2007, 16:46)

    Ce n-ai inteles?

    Ce conteaza regulamentul? Este pe lista neagra si postezi la MU.. ai suspend. Se face regulament special pentru oameni ca noi ;;)

    Serios acum.. doar pentru ca unii oameni posteaza aiurea sa primeasca initiatorul topicului suspend e aiurea (ca mult alte lucruri care se intampla acolo).

  10. sondajul arata ca lumea il plange pe Base , ce a facut nene asta de spuneti ca e asa de bun ( chiar nu stiu , nu incepeti cu "a deranjat mafiotii" "a starpit coruptia" vreau ceva concret ) ? inafara de scandaluri peste scandaluri blietele smsuri si comportament de stadion nu am vazut nimic la domnu cu calvitia pronuntata , nu contest calitatile lui de dansator sau de sofer in stare de ebrietate :D

    presedintele statului trebuie sa inspire stabilitate pe cand presedintele nostru mereu e implicat in cate un scandal si gafeaza fara sa isi dea seama de mult prea multe ori

    Trebuie sa iti pui intrebarea..

    Daca un om e in pozitia de a ajunge la presedentia tzarii.. crezi ca e chiar debil mintal? Crezi ca e chiar atat de prost sa gafeze in mod public in halul asta? (il excludem pe bush ca ala e fenomen).

    Eu zic ca Basescu a facut ceva bine de vor aia din umbra sa-l dea jos.. si au manipulat toti cartofarii aia de ziaristi sa il tarasca prin toate scandalurile pe basescu tocmai ca sa nu-l planga nimeni ci sa fie fericiti.

    SPER ca lumea (tineretul mai ales) a deschis ochii si nu o sa cada iarasi plasa PSD-ului cu viermii aia corupti care au supt sangele tzarii atatia ani. Sper sa fie reales.

    Burne eu in locul tau as milita pentru executarea lui Iliescu pentru crime impotriva tzarii. Gaseste-ti alt om pe care sa-l blamezi pentru ce se intampla in tara asta, nu pe basescu. Nu e datoria lui sa sape santuri, sa asflateze drumuri si sa doneze la tziganii din bucuresti. El e facut pentru a reprezenta o imagine. Si-o reprezinta bine si deranjeaza lumea. Prin diplomatie nu ieseam din comunistm, asa-i? Nu-l mai blamati ca nu e "diplomat". Pur si simplu abordeaza problema asa cum trebuie.

  11. Si totusi.. unde in regulamentul forumului spune:

    nu ai voie sa pui ip-uri pe forum...

    Sau macar sa faca referire la asa ceva.

    Nu se dau suspendurile in baza unei reguli incalcate? :blink:

    Acuma stiu ca MU e sectiune aparte dar asta s-a intamplat pe alte meleaguri. E asa greu sa se dea o lamurire?

    la dumi mai aveati putin si va ingramadeati sa ii scoateti warnurile <_< 8-|

    la nici 5 minute i s-a raspuns.. restul prostilor trebuie sa astepte cate 2 saptamani ca sa li se serveasca un raspuns la sictir.

  12. dependent de baldur's gate 2

    dependent de morrowind

    dependent de wow

    orice dependenta am avut-o vreodata.. s-a legat neaparat de un RPG.

    cand eram mai mic eram dependent de questuri (stiu ca Dig m-a omorat cu zile pana l-am terminat)

  13. ba fiecare clasa rupe (in afara de warriori :rofl1: ) daca stii sa iti joci clasa. am vazut si hunteri prosti si locks prosti. am vazut si magi care omorau o groaza de oameni unu` dupa altul. cautati-l pe clazzi la warcraftmovies.

    razi de mag cand sare si da cu AE? ciudat.. am facut asta ~2minute in AB pentru ca stiam ca e un rog langa mine.. nu cred ca a mai ras cand l-am omorat flawless :rofl1:

    dupa cum ziceam.. stati voi sa facem noi rost de invisibility ca v-ati lins pe botic...

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...