Jump to content

viorasdelaoras

Forumist
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by viorasdelaoras

  1. Am nevoie de un program care sa faca urmatoarele lucruri:

    Sa poata sa transforme o galerie de poze(~100 poze) intr-un clip video, pe fundalul caruia sa pot sa pun muzica, si sa mearga uploadat pe youtube.

    De preferat sa aiba optiunea de a introduce si efecte...

    1.Asta face ce vrei tu,apoi o sa-l exporti in mpeg2 PhotoDex ProShow Gold 3

    2.Pe youtube e bine sa-l faci .flv,da un search pe google,RIVA parca stie!

    Help!

    poate scoate bateria de la bios macar,sau sa o descarce prin jumper,si eu ma gandesc la posibilitatea ca tastatura sa nu functioneze sau anumite taste daca e multimedia pe usb!

  2. Am si eu o problema....rundll32,dispare din sistem32,de nu mai pot avea acces la add remove,si altele,insa recopiat acolo,totul functioneaza normal,pana dispare iar(la cateva minute uneori)...am un vecin cu aceeasi problema,are instalat antivirus avast,firewall sygate(instalat ulterior),si nu vede niciun virus nimic...e tare ciudat...avem xpsp2 instalat si pana acum n-am mai intalnit chestia asta,...rog pe cei ce au avut aceeasi problema si au depistat cum se poate rezolva sa-mi dea si mie un sfat! multumesc mult!

  3. Daca apreciezi seria C&C poti sa cumperi acest pachet. Contine toate jocurile C&C aparute pana acum...eu zic ca merita .

    e adevarat..pe ala l-am vazut si eu dar mie nu-mi plac de ex. generals-ul si zero hour...pur si simplu nu m-au prins...singurele care le-am jucat si le joc sunt red alert 2 si yuri's revenge...care mi se par super reusite chiar si pentru vremea asta!

  4. de unde pot cumpara red alert 2?..stie cineva prin bucuresti un magazin de unde pot cumpara jocul ,vreau sa-l joc pe internet si am inteles ca numai ala cumparatu vrea,si cam ce pret are? multumesc!(am incercat cu astalalt dar cand dau pe internet..zice ceva de finding patch ...si intepeneste..)

  5. Am incercat in toate porturile...tot nu merge...o sa o incerc sa vb cu el sa mi`o dea si mie sa fac o incercare.Oricum mai astept pareri

    ideal e sa ai sp2 instalat,si inca ceva...poate ai omis dupa instalarea sistemului de operare..sa instalezi si driverele placii de baza!

  6. deoarece instalez winu de cateva ori pe saptamana m-am izbit de.chestia asta cu Generic Host process win32services m-a stresat un timp ca nu stiam cum sa scap de el....pana intr-o zi cand un baiat destept mi-a explicat,asadar am instalat sygate personal firewall,si dupa inregistrare,restart, apar fel si fel de procese...pe acesta"Generic Host......" il blochez definitiv,si tin sa spun ca nu afecteaza cu nimic netul si mesajul nu mai apare!

  7. Pai asta este si ideea. sunt multe servicii oprite!

    daca poti sa ma ajuti si cu aceasta problema..raman recunoscator...pe acelasi sistem incerc sa instalez si o imprimanta cu scaner..cand vreau sa instalez ..un hp 1510,apare urmatoarea eroare"issues stopping instalattion"..iar mai jos cu doua X-uri rosii...dll-urile sccbase.dll,slbcsp.dll.. ,banuiesc ca e ceva prin registrii...am gasit sccbase.dll,slbcsp.dllpe net , le-am downloadat,si le am in pc...dar cum rezolv problema...ma cam depaseste...,multumesc!

  8. cea mai mare problema a lui cred ca este ca n`are driverul video , tinand cont ca placa mea e antica veche si de demult, un matrox MGA G-100 on board :D

    ideal este cred sa faci rost de driver de pe net...ceea ce nu e foarte greu...eu insa am descoperit altceva...imprimanta nu vrea sa se instaleze neam dand mesajul"print spooler service"...si f. simplu ..start/settings/c.panel/administrative tools/services...si de acolo se activeaza- print spooler service,adica de pe manual se da pe automatic!..acum merge si imprimanta pe acest sistem! :hello:

  9. Am o pb cu lista de bookmarkuri .Mi s-a sters si nu mai imi apare acum nici un site in lista.Chiar daca il tastez nu il tine minte.

    Aveti va rog ceva solutii?

    plz help!

    C:\Documents and Settings\userul respectiv\Application Data\Mozilla\Firefox............deci in principiu eu asa fac...salvez din cand in cand folderul mozilla din aplication data(acolo se afla semnele de carte....iar la o reinstalare le inlocuiesc...!

  10. Ciudat, am luat si io o astfel de versiune ... asa ca sa testez, nu de altceva ... si ciudat ... la Tiny XP rev.5 copiaza tot ce vrea ... si cere restart ca sa inceapa instalarea. ... dau restart si minune ... imi apare un ecran negru ... si se blocheaza pc`ul ... este ca si cum mi`ar intra monitorul in standby si p`orma pc`ul nu mai face nici o miscare ... astfel m`am lamurit de versiunile piratate ... :) si se mai spunea ca ver aia este pt sisteme proaste :)

    la mine merge super brici....,si nu numai la mine... :(

  11. poate sa ma ajute si pe mine cineva.....am tras cu bitcomet un film....dar am vazut ca e tras in arhive de cate 14,5 mb,si nu stiu cu ce program si cum sa le unesc in filmul intreg,banuiesc ca si winrar-ul poate face asta,sau poate chiar bitcomet-ul ...dar nu stiu eu cum! multumesc!

  12. pentru poze: print screen, deschizi paint alegi meniul EDIT dai paste, salvezi poza tip jpeg si apoi

    asta pe jumatate o stiam...dar nu mai luminat la problema de la nero..deci am o imagine(iso) a unui film pe dvd de 4,3 gb si trag imaginea in nero pentru a o desfasura in filmul cu pricina...atunci apare mesajul respectiv:..."is larger than 2gb therefore cannot be stored in an iso file system .please use the udf file system to write such large files......

  13. pai nu merge chiar tot :P pt ca sunt scoase multe lucruri pentru a consuma mai putine resurse

    am gasit cateva versiuni de xp,de care-mi spuneati Windows.XP.JACKED.lite.2006,Tiny XP rev.5,TinyXP.Beast.Edition.eXPerience,Windows XP Academic Edition,Windows.2003.eXperience.Edition-iPlay,Windows.XP.9in1.CD.READ.NFO-XiSO,Windows.XP.JACKED.Core.Edition.2006,astea au nevoie de key?,da si e adevarat ca tiny xp cica consuma resurse putine...o sa-l instalez si eu sa vad daca e adevarat ca....TinyXP Beast Edition Statistics:

    Windows Performance Info...

    Operating System RAM Memory Usage = 42Mb

    WINDOWS Folder = 321.6 Mb

    Running Processes on First Install = 13

    Install Time for Windows = Seven Minutes

  14. Exista unele versiuni, ilegale, numite TinyXP. Insa ele au ceva probleme la driver-ele pt imprimanta si alte periferice. Se adreseaza in primul rand gamer-ilor si de aceea au scoase anumite functii.

    Asa cum a precizat si MasterMind, un XP SP2 configurat bine va rula acceptabil si pe 128MB RAM.

    ce super!,si merge tot pe xp-ul asta?,retea,multimedia etc?

  15. zilele trecute ma chinuiam sa instalez xp-ul pe un celeron 433/128mb(ram),si normal merge destul de greu.in tr-o discutie cu cel de la care am vrut sa cumpar un procesor mai mare mi-a spus ca este un xp optimizat(sunt f. multe chestii scoase banuiesc),iar acesta este digerat un pic mai bine de sistemele cu resurse putine! exista asa ceva?multumesc!

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...