Jump to content

Bobo

Inactive
  • Posts

    915
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Bobo

  1. Eu am playstation 3 dar am avut si xbox , nu se compara xboxul cu playstation ... am inteles de la foarte multi ca xboxul are si problema cu racirea si este posibil sa ai "norocul" sa se arda mai repede decat ps.

    Iar ps3-ul are foarte multe exclusivitati .

    Eu aleg ps3.

    • Upvote 1
  2. Vaslui 1-1 Rapid , FC Vaslui - Rapid au remizat 1-1, la cap?tul unui meci de lupt?. Terenul greu ?i-a spus cuvântul, iar juc?torii celor dou? echipe au f?cut risip? de energie. Golul gazdelor a fost unul de excep?ie, Raul Costin învingându-l pe Bornescu cu un ?ut la vinclu. Pentru Rapid a egalat Herea.

    Pe ce vreme si pe ce teren s-a jucat , meciul a fost unul foarte bun calitativ....

  3. Se pot face toate, trebuie doar sa vrem.

    Si cine nu vrea ? Eu unu vreau , toti vrem ... nu vor EI !

    EI dorm in parlament , se injura ca la usa cortului , daca avem in minister la europarlament zdrente gen : Eba sau Udrea cum sa dam noi inainte ?

    Si ... vin vremuri si mai grele...

  4. Multi dintre voi nu stiu sa scrie corect romaneste, dar va dati cu parerea la o decizie de genul. Ce oameni.

    Sherkan nu ajungea un topic la DG? Atunci o spun si aici ca nu sunt de acord cu aceste decizii rapide si superficiale.

    uite ce se poate face:

    Se creeaza o asociatie non profit (ex SPCA SUA), noi oamenii donam pt a merge. Se angajaeaza inspectori care sa colaboreze cu Politia. Se aduna toti cainii de pe strazi. Se trateaza, care pot fi tratati. Care nu, eventual aia eutanasiati. Se dreseaza, care pot fi dresati. Si se vor da spre adoptie. Iar oamenii care isi bat joc de animale sa fie dati in judecata si sa le fie luate animalele. Si amendati, poate si puscarie. In SUA faci puscarie cativa ani daca iti bati joc de niste animale. Asa se rezolva problema, nu prin eutanasiere. Cainii sunt fiinte nu roboti.

    Daca tot ne dam cu pumnul in piept ca suntem mai buni americanii de ce nu facem toate lucrurile astea? E atat de greu? Binenteles ca e, noi suntem invatati sa creem probleme nu sa le rezolvam =)) .

    Voi luati la misto aceste lucruri si chiar cred ca nu va dati seama ca ce spuneti e gresit. Voua vi se par niste probleme care trebuie sa se rezolve rapid si superficial, cum faceau oamenii pesterilor.

    Uitati-va aici:

    Care sunt mai animale? Daca careva se trezea cu mana rupta, incepeau sa-i acuze pe ingrijitori ca ei sunt de vina ca n-au facut custile cum trebuie. Gaseau ei ceva motiv. Exact cum gasiti si voi aici motive in care sa scoateti omenirea din greselile pe care le-a facut.

    Dani hai ca exagerezi , mai da-i naiba de caini , noi nu avem spitale pentru noi dar facem pentru caini adaposturi , vorbesti prostii ... la noi e jegul in spital de pleci mai bolnav decat intri (daca mai pleci) iar tu ceri acum sa le facem la niste maidanezi adaposturi si fel si fel de conditii .

  5. Etapa 20

    Rapid - FC Timisoara 2-1

    Gloria Bistrita - Astra 1-2

    Dinamo - Ceahlaul 2-0

    Otelul - CFR 1-1

    Gaz Metan - International 3-1

    Poli Iasi - Unirea Alba-Iulia 2-1

    Unirea Urziceni - Steaua 1-1

    FC Brasov - FC Vaslui 1-1

    Pandurii - U Craiova 2-0

  6. ^^ aveti si voi nebunii vostri la Craiova , nu sunteti chair asa de pacifisti :P nu mai stiu cand , dar am fost odata la craiova in deplasare si era sa ne luam 2 -3 sticle in cap ...am arso pe banci ca in baruri nu puteam sa stam linistiti :)) pana incepea meciul...

    @ TwentySix vad ca esti din titan , o arzi cu Titan Boys ??? ....sau sa il cred pe Bobo :>

    Normal , nu am zis ca suntem noi pacifisti , probabil ca la noi sunt asa nebuni si din cauza patimilor prin care am trecut cu aceasta echipa , ma refer scandalurile care au fost , promisiunile si asa mai departe , fiecare peluza / galerie au nebunii lor.

    Si mai ales echipele din Bucuresti , nu o sa fie niciodata primite cu flori la Craiova , asta e clar , mai ales dINAMO .

  7. pei nu am ce sa dovedesc la un oltean capatanos :)) :blink: :blink: :blink:

    Ma rog , n-are rost sa vorbesc cu tine despre asa ceva , presupun ca tu esti doar un copil de nu ai voie sa iesi din casa dupa ora 22:00 , poate doar in vacanta de vara , ca atunci se intuneca mai tarziu .

    Presupun ca si tu mergi la meciuri doar ca e la moda , doar sa te poti umfla apoi la pitipoance ca faci parte din peluza sud / peluza nord ... si ca esti ultras , il injuri pe Jiji...dar fac pariu ca nu stii nici macar cand s-a infiintat echipa ta favorita sau cand a castigat campionatul (asta daca a castigat vreun campionat).

    Eu nu zic ca sunt ultras , eu doar imi sustin echipa neconditionat , indiferent de locul ce-l ocupa in clasament , asa cum i-am sustinut si in Liga II , asa cum am plans la meciul cu Galati (ultimul din Liga I inainte sa mergem in Liga II).

    Noi cei din Craiova nu suntem ultrasi , noi din Craiova suntem doar cei mai fanatici cei mai patimasi ... intr-un cuvant suntem DIFERITI si nu doar noi ne consideram asa , uita-te la editoriale despre suporterii olteni ... o sa-ti dau un link daca chiar te intereseaza ,ce au declarat jucatorii echipelor adverse , ce au declarat arbitrii , ce au declarat persoanele mondene de au venit la meciurile Universitatii ...

    Sanatate :beer:

    Presupun ca acum o sa-mi dai o replica "d? p?" capitala....

  8. am si eu o intrebare craiovenilor, cand ati facut ultima deplasare in afara tarii ? :rofl1: :rofl1: noi din pacate din 2000 ne plimbam ba pe la sampdoria de ne dadea toata italia la tv , la parma numai zic...aa mai e si pe la praga, pe la real acasa cand erau 15.000 de romani in tribune , la fel mai vorbim de galatasaray ? sau de munchen ? ...shh... tot ce incerc eu sa iti zic sa nu te ma LAUZI atat si sa agiti spiritele ca voi sunteti cei mai tari ca voi sunteti cei mai curati ca voi nu aveti niciun blat , pur si simplu EXAGEREZI PREA MULT , CHIAR PREA MULT cu craiova

    Ai fost la vreun meci din cele enumerate mai sus?

  9. ' date='Feb 22 2010, 20:46' post='4800788']

    In legatura cu gazonul, daca urmareai etapa, observai ca mai toate stadioanele au fost asa din cauza vremii

    In legatura cu furtul, uita-te la meciul din tur

    Ma gandesc ca tot din cauza gazonului nici A. Constantin penalty-ul :(

    Ce pacat ... ce pacat ca nu a vazut nici faultul de galben la Niculae (mai avea unul) deci evident urma rosu ... ce sa zicem .. pe scurt PACAT ca exista dinamo , pacat pentru ca fotbalul din Romania a ajuns in halul asta ... si te miri de ce nu mai vine lumea la stadion... singura solutie , dezfiintarea stelei&dinamo + toti din frf&lpf la puscarie .

    Teoretic e simplu , practic imposibil .

    Numai bine ....

    PS: Dinamo in Champions league .... nici un rezultat gasit.

  10. =))

    Legile ultras ..=)) Craiovitilor ...Romania a inteles extrem de gresit fenomenul ultras , asa ca nu il practicam , suntem huligani , poate ..dar ultras nu ...mai e destul pana invata toata lumea ce inseamna sa fi ultras , momentan inca mai avem brigazi' care fac interventie ca'n 2000 in statia de metrou ...pana nu se potolesc astia si incep si ei sa gandeasca , noi "peluzarii" ramanem la stadiul de huligani, si nimic mai mult.

    Cat despre ce se vorbeste mai sus ??? =)) e pura aberatie :)) Craiova a fost , A FOST candva o echipa puternica...dar nu mai traiti in trecut , nu va intrece galeria Craiovei in nspe mii de ani galeria Stelei , nici ca frumusete nici ca numar nici ca nimic. Deocamdata suntem despartiti la Steaua , s-au schimbat locurile , astia sunt certati intre ei ...si e cam fiecare brigada de capu ei acum.....vom reveni in formatie si vom umple peluza ...cum era inainte ... :hello:

    Relax , Craiova a fost o echipa si ESTE un nume in fotbalul romanesc , uita-te in palmaresul all-time si o sa vezi pe ce loc ne aflam . Ciocu mic si joc de glezne .

    Noi suntem cei mai fanatici si cei mai devotati echipei , noi suntem alaturi de ei si la bine si la rau , noi suntem diferiti de toti !

    Steaua , dinamo , cefere , au in medie 5000 de suporteri pe meci , jenant , penibil ... si sunt echipe "puternice" (arbitrii) .

    Intrebare destul de usoara : Calculeaza cate puncte au facut toate 3 in Europa League si o sa-ti dai seama ce echipe bune sunt cu arbitrii straini .

    Sa nu uitam ca au fost echipe cu ei in grupa precum : Copenhaga (Danemarca un campionat extraordinar (de slab) Sheriff Tiraspol ( aia acum 3 ani cred ca au auzit de fotbal ) , (Sturm Graz , o echipa extraordinar de puternica )

    Hai ciau puternicilor !

    Si sa nu mai zic ca : Dinamo din 16 campioante ( din cate imi aduc eu aminte cam atatea au ) daca nu 3 sferturi , jumatate au fost furate , iar Steaua la fel ( din 23-24) cel putin 10 sunt furate , mi-ar fi rusine sa ma mandresc ca am castigat campioante cu "japca" , mi-ar fi rusine sa ma bucur cand castigam un meci precum a castigat dinamo printr-un JAF pe fata , A. Constantin refuzand un penalty de se vedea poate chiar si din avion , mi-ar fi rusine sa fiu dinamovist , stelist sau franar.

  11. Treci pe la topicul cu hitler daca vrei o dezbatere cu mine. Dar, un mic taranoi ca tine este 0 la cultura generala si istorie. Un indoctrinat!

    HAIL HITLER!

    NU vreau nicio dezbatere cu tine , pe mine nu ma intereseaza hitler , pe mine nu ma intereseaza nazistii , pe mine nu ma intereseaza istoria nemtilor .

    Probabil pentru tine e placut sa dezbati subiecte gen : hitler.

    Si mai usor cu jignirile , ca eu nu te-am facut pe tine prost sau taranoi ...

    f*** hitler !

  12. ESTI PROST!

    Nici eu Numai cred in teoria asta. Desi exista miscari ale tiganilor in Timis, ele sunt doar in plan infractional-imobiliar cu precadere. Ca numar sunt mult mai putini ca cei din alte zone, chiar mult mai putini ca in Bucuresti, spre exemplu. In fine, nu prea vad cum ar fi posibila incorporarea Ardealului de catre Ungaria pt ca acolo sunt 1,5 mil. unguri si de vreo 5 ori mai multi romani....... samd.

    Bine bai "hitlere" sunt eu prost , tu nici macar nu ai dreptul sa vorbesti atat timp cat ai idol un CRIMINAL si un bolnav psihic , presupun ca si voi astia "Forza hitler" sunteti la fel .

    Sincer pentru mine tu esti un 0 (barat) si nimic mai mult .

    Si stai tu linistit , ca ungurii nu o sa obtina niciodata independenta... si nici oltenia nu o sa fie "tara tiganilor".

  13. Tu traiesti in alt oras prietene.

    Iar harta aia e kkt. Prea putin cacaniu in zona

    Ba "neamtule" mai lasa-ma-n pace cu impresiile tale si cu criticile tale de 2 bani .

    Eu traiesc in Craiova , m-am nascut in Craiova si nu ma intereseaza pe mine ce face Bercea si Fulguta si alti tigani "mari" din Craiova .

    Tu probabil ca nici nu mai stai in Craiova , dar iti place tie mereu sa te iei de acest oras sau sa te iei in special de tigani (ca doar esti rasist) .

    Cum am zis , nici eu nu suport tiganii dar nici nu ma deranjeaza ca stau in cartierele lor acolo.

    Tu probabil stateai in Lunca sau in Craiovita (pe vremea cand erau toti tiganii) si d-aia te plangi atat , erai sclavagit de toate ciorile si ce ai zis , hai sa devin rasist pentru copilaria mea batjocorita de ciorile astea , nu ?

    PS : SA TRAIM BINE.

  14. pei ba nebunule becali nu omoara lumea si are dosare penale de crima , sa nu crezi ca ii iau apararea , cum are tiganu ala...nu mediatizeaza nimeni ciorile alea spurcate doar le da faptele pe care le savarsesc la stiri

    Pai nici eu nu-i iau apararea lui si nici a tiganilor , dar iti zic eu ca nu e asa , cum crezi tu sau cum cred altii ca fac tiganii legea in Craiova .

    Tiganii fac "legea" in sensul ca daca e sa se ia un tigan de tine nu sare nimeni sa te apere si asta nu numai in Craiova , in toata Romania.

    Nici eu nu suport tiganii , intr-adevar , sunt cartiere pline de tigan , gen : fata luncii , mofleni , acolo daca intrii , in special seara nu esti vazut prea bine .

    http://en.wikipedia.org/wiki/File:Romania_...etnica_2002.PNG

    Poftim.

  15. in fiecare aud de bercea mondialu la stiri...

    Ba esti nebun ? Si daca eu aud de Becali toata ziua la televizor inseamna ca el face legea in bucuresti ?

    Normal ca auzi daca , acasa tv si mai stiu eu ce canal mediatizeaza botezurile si nuntile aluia unde arunca cu mormane de bani pe salam , dar asta nu inseamna ca face el legea in Craiova sau in Dolj .

    Cum ziceam , o sa va inebuneasca cancan-ul si televizorul .

  16. Interese murdare.

    Si de ce e o conspiratie?

    Bascii au inceput demersurile pentru independenta

    Kosovo este independent si APROAPE DE ALBANIA!

    Scotia doreste independenta.

    Iar oltenia este controlata de berchea mondialu si alte ciori!

    Si ce spun mai sus nu sunt aberatii.

    Cautati in presa online!

    Arata-mi si mie in presa online unde se zice ca Bercea Mondialu conduce Oltenia sau Doljul .

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...