Jump to content

M.RaMy

LinkManiac
  • Posts

    432
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by M.RaMy

  1. mda, frumos, nici prin cap nu mi-a trecut sa caut ce inseamna de fapt #, l-am luat ca 1, si cum nu gaseam niciunde nimic cu h, am intrat pe site-ul tau, am vazut acolo heaven si am facut heavens1cheater1337, dupaia am incercat si cu hell ca am vazut ca nu merge treaba :))). acuma imi dau palme de idiot ce sunt.

  2. A mai intampinat cineva pana acum probleme cu sonorul? Eu cand am intrat pentru prima data in joc, totul se auzea perfect, dar dupa ce am modificat niste optiuni din graphics (da, graphics, nu audio) si a trebuit sa repornesc jocul, se auzea un fel de bazait continuu, neavand cum sa disting nimic din muzica jocului sau orice altceva legat de partea audio. Vreo sugestie?

    Merci! :P

    si eu am cam aceeasi problema si inca n-am reusit s-o rezolv.

  3. salut, am o problema de ceva timp cu niste placute de rami si nu i-am dat de cap nicicum.

    Am primit 2 placute de rami, fiecare avand 2gb ( click ) si inca 2 placute de 1gb ( click2 ). Le bag frumos in pc, il pornesc, unitatea merge, dar monitorul nu. Pur si simplu imi spune ca nu e conectat la unitate. Am incercat tot felul de chestii: sa bag doar una de 1gb sau doar de 2gb, sa le pun in sloturi diferite... nimic nu merge, aceeasi problema. I le-am dat unui coleg sa mi le testeze si merg( nu stiu sigur pe ce placa de baza, dar mi-a zis ca e identica cu asta click3 doar ca are slot pt intel).

    placa mea de baza: click4 .

  4. Salut, am un procesor amd sempron 1.ghz, 3000+ si 1gb ram.

    Problema sta in felul urmator. Acum 2 sau 3 saptamani mi-am cumparat o placa video, este vorba de geforce 250gts. Toate bune si frumoase, o calitate destul de buna si o performanta uimitoare in ciuda faptului ca am procesorul slab, pana acum 3-4 zile, cand am observat ca, in jocuri fps-urile imi joaca cam ciudat, si asta am observat in cs 1.6. Fps-ul sta la 100 dar dupa vreo 20 de minute, de cand am deschis calculatorul, incepe distractia. O ia cam asa 100 fps 50-30-20, 100 -50-30-20. Asta face in fiecare secunda deci la momentual actual, nu am experience gameplay tocmai placut.

    Astazi, hotarat sa scap de problema am incercat: sa-l deschid si sa-l curat, i-am curatat cooler-ul si i-am scos carcasa insa in zadar, neavand niciun efect.

    Am facut o poza cand DOAR scriu, adica tastez: http://img229.imageshack.us/i/77541017.jpg/, iar mai apoi, am facut o poza cand DOAR sunt in cs, nu fac absolut nimic, doar stau in cs, si ce sa vedeti, 100% cpu usage, nu se misca nu face nimic, iar fps-ul meu moare http://img229.imageshack.us/i/dsaads.jpg/ nu va lasati pacaliti de acel 100fps, e temporar in timpul jocului.

    Dupa mine, cred ca este din cauza caldurii, am vreo 37 'C in casa, un cooler destul de praf, cred ca se incalzeste foarte tare si nu mai poate tine pasul cu placa video, parerea mea iesita de prin padure.

    Daca are cineva ceva idei miraculoase, cam din ce cauza ar fi, feel free to tell me, please.

    Multumesc anticipat.

  5. http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...on&n=Bugzor o sa radeti am mai jucat pe srv private cu lvl 80 instant momentan am lvl 51 ca nu mai am locuri de quest.. 73% la update la 3.1.0 engb

    Andrei, te compatimesc :)) pe langa mage-ul meu esti mult prea dotat ( http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...tol&n=Raamy ) de ce nu cauti grupuri pentru dungeons ? sa iti iei si tu ceva iteme + cred ca ar fi mult mai bine sa te bazezi si pe tailoring sa iti faci ceva iteme :) .

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...