Jump to content

kosy_k

Inactive
  • Posts

    192
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by kosy_k

  1. De voie, de nevoie, cum necum, am strans o suma de bani (aprox 20-25 mil lei vechi) si doresc sa imi cumpar un pc nou.

    Actualul:

    Placa de Baza: ASRock N68-S

    Procesor: Amd Athlon 2.81 Mhz

    Memorie: 1.700 Mb

    Placa Video: NVidia Geforce 7

    (L-am primit cadou)

    Dar vreau sa il schimb. Ce puteti sa imi recomandati?

    Imi doresc totusi un Intel Dual, 4gb memorie, placa video 512; imi ajung banii?

    Dorec deasemenea sa imi cumpar si un monitor, pentru ca asta care il am cu tub m'a obaosit de tot.

    PS: Iese mai ieftin dacai il iau pe piese?

  2. mah voi ce aveti, gata ca a scos jet-pack-ul si nu va mai place. Lasa e mai reusit si mai interesant jocul dupa parerea mea.

    Si ce-i cu grafica o sa fie una dintre mai reusite jocuri din serie+fizica din joc.

    O capodopera; io cred ca nu ati vazut trailere care, cel putin pe mine, m-au facut sa uit sa respir.

    ESTE CEL MAI ASTEPTAT JOC AL ANULUI, si lucrul asta spune multe.

  3. Creature Creator (Creatorul de Creaturi) anuntat sa apara in Iunie.

    Spore este impartit pe mai multe categori/faze de la animal la civilizatie s.a.m.d, dar in joc exista si un program de creatie care iti permite sa iti fabrici propile tale creaturi, cladiri, flora, masinari, nave spatiale.

    Creatorii jocului au anuntat ca vor scoate si o varianta separata a Creature Creator cu cateva luni inaitea lansari jocului. Iata data: undeva in luna Iunie

    Vor exista 2 variante: una gartis si alta care va costa 10$.

    Articolul intreg aici.

  4. Eu vand lucrurile astfel: de la SA incoace nu a mai aparut un GTA pt PC (de acum 3 ani). Deci intr-un fel R* este obligat sa mai scoata si pt PC avand in vedere faptul ca pe PC GTA-ul si-a facut debutul, INSA la ora actuala lucrurile s-au schimbat iar standardele sunt diferite. Probabli ca producatorii se gandesc ca cerintele jocului sunt unele "mofturoase" iar iar media sistemelor de operare actuale st probabil sub media celor minime ale jocului iar un XBOX sau PS pare mai sigur, avand in vedere si faptul ca tot mai multa lumea isi cumpara o consola si se pare ca asta va fi si viitorul: Consolele pentru jocuri iar PC-urile pentru afaceri(sau io stiu ce altceva) desi azi acesta nu prea este trend-ul in Romania. Stresul ca GTA4 nu va aparae pe pc este rezultatul, cel mai probabil, al pretului maricel al consolelor la noi in tara+ pretul unui joc pt o consola. Dehh daca noi ne-am obijnuit cu jocuri gratis piratate de pe net, la o consola lucrurile sunt putin mai complicate.

    Dar daca nu apare pt PC imi iau XBOX ca si asa imi doresc unul.

    =>O'm traii si v-om vedea:D

  5. asta intra in istoria la cat a fost amanat :) , ps mai era un topic , parca tot de tine :) .. in fine :P

    stiu, am deschis un topic acum un an parca dar nu il mai gasesc..nush poate s-a sters:(

  6. SPORE

    De la creatorul renumitelor francize Sims si Sim City, Will Wright, vine Spore, un joc revolutionar unde incepi de la o celula simpla care traieste intr-o picatura de apa pana la o civilizatie care stapaneste galaxia.

    UN REVIEW in romana:

    Dacă vreţi să ştiţi cum e cu teoria evoluţiei aţi nimerit unde trebuie. Will Wright ne arată cam cum e să fii şi Darwin şi Dumnezeu în acelaşi timp.

    Inventatorul seriei The Sims a decis să abordeze perspectiva atotputerniciei cu alte arme. A lăsat deoparte oamenii şi nevoile lor fundamentale de hrană, adăpost, sex, socializare şi iarăşi sex, şi a trecut la lucruri mai mărunte, cum ar fi protozoarele şi sporii. Jocul care s-a născut din această reorientare se anunţă de pe acum ca unul din candidaţii cu cele mai mari şanse la câştigarea "Game of the Year 2008", chiar dacă mai vin din urmă un Fallout 3, Far Cry 2, Metal Gear Solid 4 sau LittleBigPlanet.

    Reţeta succesului e simplă: se ia un asteroid, se aruncă asteroid în ocean, iar de-acolo începe evoluţia. Cam

    aşa începe primul din cele 5 nivele (să le numim aşa deşi mai corect spus ar fi "secţiuni") ale jocului Spore, aflat momentan în producţie la studioul EA Maxis şi programat să apară pe 7 septembrie.

    Deci: vom debuta în aventura vieţii (literalmente) cu un organism unicelular ieşit la plimbare prin ocean din asteroidul susmenţionat. De aici încolo primul nivel seamănă oarecum cu jocul flOw, produs pentru PlayStation 3 şi portat recent pe PSP. Dacă nu aveţi nici una din consolele în cauză, nu-i nimic: puteţi vedea cum e cu hrănitul virtual la această adresă.

    Deocamdată totul este 2D şi vezi totul ca şi cum ai fi la suprafaţa apei. Evoluţia spre stadiul pluricelular nu e atât de simplă, aşa că în supa aia de microorganisme care imită oceanul planetar primordial va trebui pe de o parte să te fereşti de alte biluţe, balonaşe, bule şi, în general,? chestii care vor să te mănânce, şi pe de altă parte să te asiguri că mănânci tu îndeajuns de multe? chestii ca să te menţii în formă şi să evoluezi. Controlul microorganismului tău se face foarte simplu : mişti mausul pe ecran în aşa fel încât să îţi stea în cale hrana, nu prădătorii. Acest stadiu are, în viziunea producătorilor, rolul de a ne familiariza cu două concepte fundamentale, respectiv ADN-ul (n-are nici o legătură cu acronimul pentru numele meu?) şi evoluţia. Acest stadiu unicelular e de fapt o introducere pentru stadiul următor, la care vei putea avea acces după ce strângi un anumit număr de « bonusuri ». De fapt bonusurile în cauză (bucăţele de ADN) deblochează de-acum celebrul « editor de creaturi » (creature editor) care va face- sunt sigur- deliciul multor milioane de jucători.

    Pentru primul stadiu (care durează între jumătate de oră şi două ore), opţiunile de «personalizare » sunt relativ limitate şi se referă doar la posibilitatea de a mări spre exemplu viteza de deplasare prin apă a « biluţei », de a-i schimba forma sau de a-i adăuga ceva coarne, cleşti ori tentacule cu scopul de a o face un prădător mai puternic. Cam în asta constă primul nivel din Spore şi o ţii aşa într-o evoluţie cu salturi până ce îţi dai seama că this town ain?t big enough for both of us oceanul a devenit prea mic pentru ambiţiile tale demiurgice. Ce faci în cazul ăsta ? Păi cucereşti uscatul evident.

    NU există o tranziţie între ocean şi uscat (care e al doilea mare stadiu din joc), în sensul că nu trebuie să te « adaptezi » ca să respiri sau să te deplasezi. Pur şi simplu iei frumuşel editorul la întrebări, înfigi nişte picioare în creatura ta şi off you go. Deşi va dura semnificativ mai mult decât primul stadiu, etapa uscatului va funcţiona pe aceleaşi principii : vânezi creaturi mai mici pentru consumul propriu sau « culegi » fructe, cauţi bucăţele de ADN prin environment şi te fereşti de bau-bau. ADN-ul în cauză se pare că îl găseşti pe carcasele creturilor moarte dar şi ascuns prin tot soiul de cotloane ale planetei pe care te afli.

    Diferenţa faţă de primul nivel constă în aceea că editorul de creaturi îţi este acum disponibil de fiecare dată când găseşti câte o secvenţa de ADN. Aşadar poţi imediat să foloseşti bonusul în cauză ca să îţi modifici animăluţul, iar opţiunile de « îmbogăţire » sunt mult mai diverse. Poţi modifica forma, culoarea, mărimea sau « accesoriile » fiinţei, adăugându-i ochi, gură, antene, mai multe braţe ori picioare sau ce-ţi mai trece prin cap. Evident, nu trebuie ca ceea ce faci să respecte logica, simţul estetic sau legile naturii : totul e la latitudinea jucătorului. E de preferat însă ca respectivele « adăugiri » să fie în interesul supravieţuirii organismului, mai ales în cadrul luptelor din ce în ce mai dificile cu prădătorii.

    Aşadar, o dată cu ieşirea pe uscat se modifică şi perspectiva, astfel încât avem nu numai editorul în 3D, ci şi peisajele şi un hud în stânga ecranului, plus o hartă în dreapta jos.

    O dată ce creatura a devenit stăpână pe lanţul trofic începe un al treilea stadiu, respectiv cel tribal. « Bestia » noastră va trebui aşadar să înceapă să comunice cu fiinţele care o înconjoară şi să îşi facă prieteni, dar asta încă nu e tot pentru că interacţiunea propriu-zisă cu ceilalţi e foarte limitată. Adevăratul trib va veni de fapt în stadiul patru (numit « civilization »), când nu vei mai avea de controlat o singură creatură, ci un grup întreg.

    Aici se întrevede clar similitudinea cu The Sims, deoarece pentru a evolua, grupul are nevoie de hrană, de afecţiune, de dansuri (da, din acelea tribale?) şi? de o mulţime de alte chestii. Scopul îngrijirii acestui grup este acela de a-l face să devină (prin înmulţire evident?) specia dominantă pe planetoidul virtual, astfel încât saltul spre alte planete (şi spre ultimul stadiu din joc, numit « stadiul spaţial ») să fie cât mai lin.

    Cucerirea universului este evident ultima treaptă la care putem accede, fiind de altfel şi stadiul în care vom avea cel mai mult de jucat. Ca o recapitulare, vom avea deci 5 stadii sau faze (tide pool, creature, tribal, civilization şi space).

    sursa

    Se pare ca jocul are cele mai mari şanse la câştigarea "Game of the Year 2008".

    Jocul va fi lansat simultan pe PC, MAC, Nintendo DS iar mai tarziu pe Wii si se pare ca va aparea si o versiune pentru IPhone.

    MULTE ALTE DETALII veti gasi AICI , insa in engleza.

    SITE-UL OFICIAL

    http://www.spore.com/

    VIDEOS:

    DATA LANSARI: 07-SEPTEMBRIE-2008

    CERENTE MINIME:necunoscut (inca se lucreaza la optimizarea jocului).

    EU O SA INCERC SA VA TIN LA CURENT CU ULTIMILE STIRI SI O SA INCERC SA VA RASPUND LA CE NELAMURIRI AVETI :D

  7. Lol. Iar mi-ai luat-o inainte rdcenemy. Maybe next time :)

    @kosy_k:

    Acelea erau trasee speciale de drifting. Publicul... nu ma prea intereseaza. Scociul ar putea aparea... grafica este intr-adevar impresioananta. Insa ma tot ut la teaser... nu sunt sigur daca crash-ul e in-game. Pare prea reala masina. Sper sa ma insel :)

    Si de ce ma rog sa nu poti face un asemenea damage la masina? Mie mi se par posibil :)

    PS: As plange de bucurie daca ar fi un rmeake al MW-ului, MULT imbunatatit. Mama ce tare ar fi...

    ma rog, sincer nu mi-ar place sa fie damage la masini. probabil ca o sa treb sa tot platesti la sfarsitul unei sau io stiu cand pt reparatii la masina, ceea ce este cam aiurea.

    Plus o sa treb sa fii mult mai atent cu masina de frica sa nu o busesti si chestii dastea vor lua mult din placerea jocului....

  8. mah, haideti sa va spun si ce cred, poate ca ce am vazut noi acolo nu erea vorba de un dirft ci poate s-au reintrodus cursele alea pe circuit special ca la underground 2(daca mai tineti minte).

    un lucru interesant este cel ca s-au reintrodus publicul ala dare imi placea mie sa trec prin el la U1 si U2.

    Oricum grafica este inpesionanta, faza cu scociu m-a impresionat dar nu cred ca in full game o sa iti apara scoci pe masina, cred ca e doar asa de caterinca(ca sa impresioneze prin detaliu :P).

    Since nu cred ca o sa poti sa iti busesti masina in halu ala, poate niste vopsea ciobita ici colo sau maxin o bara sau un spoiler cazut!(de asta st sigur!!!)

    Un alt lucru jocul se desfasoara ziua sau poate va exista si alternanta zi\noapte, lucru pe care astia nu l-au mai facut in joc.

  9. DATA LANSARI

    Intr-o conferinta recenta EA a anuntat ca in acest an doar cu Q4 a pierdut aprox. 25 de mil. de dolari!

    Acestea st vesti proaste pt Spore al carei lansari va fi amanata.

    Cel mai probabil va fi lansat in jurul lui Craciunului, dar din fericire va face un bun cadou care le puteti oferi apropiatilor in jurul sarbatorilor :P .

    Ma rog, vesti proaste intradevar deoarece se credea (dupa spusele celor de la Maxis) ca jocul va fi lansat undeva in jurul lui Septembrie :( .

    In a conference call to discuss today's financial results, EA said that Will Wright's highly anticipated evolution sim, Spore, is no longer in the company's plans for the current fiscal year, which ends in March 2008. Most in the industry had expected the game to be released later this year, perhaps in time for the holiday shopping season.

    sursa + alte detalii

  10. Lam jucat la cineva.... e destul de tare :clap: masini noi are noi misiuni super....GRELE!!! Game Play Putin mai bun k san andreas poti face o gramada de lucruri.... da asteptati k asteptati bine o sa apara pe PC la sf anului asa am auzit!

    BOOACA!-Ce joc ai jucat tu mah?

    Sigur n-ai jucat GTA4 lol, nici nu a aparut pe platforme si tu l-ai jucat pe la unu.

    Minte-ma....

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...