Jump to content

Tzugui

Inactive
  • Posts

    218
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Tzugui

  1. mi-a placut articolul,l-am votat si eu,este scris inteligent(cum scrie un adevarat jurnalist),cred ca esti la jurnalism,sau chiar l-ai terminat.Bravo,mie unul mi-a placut.

    Ce inseamna sa fii microbist la noi in tara? Hmm..sa te agiti in genul omului de neanderthal cand aparitia focului i-a inundat pestera de fum? Sa iti etapezi colegii cu o gama variata de injuraturi care aduc atingere intregului arbore genealogic incepand cu radacina? Sa ai la tine un lant, o sabie, un breloc ceva contondent cu care sa iti faci simtita prietenia fata de "dusmani" si fata de "victimele colaterale"?

    Ce ai scris aici chiar m-a facut sa rad,ai descris exact starea de spirit de pe un stadion.

    Bafta in continuare cu articolul! :tiphat:

    #edit:nu te gandi ca am postat aici doar pentru un post in plus,chiar mi-a placut articolul!

  2. Pentru unii oameni, (de exemplu cei timizi) , sa comunice pe forumuri/chat-uri/e-mail e mai usor decat in viata reala pentru ca, datorita emotivitatii excesive, pusi in fata unui interlocutor, simtindu-se priviti, se intimideaza si isi pierd cuvintele,, nu reusesc sa gaseasca o replica si raman apoi cu frustrarea ca ar fi putut sa spuna ce aveau de spus.

    Aici ai dreptate,am o multime de prieteni care prefera sa vb cu o fata(sau un nou prieten,in unele cazuri) pe mess(forum,mirc...etc.) decat fata in fata(chiar daca sunt din acelasi oras,chiar daca stau la 2 blocuri distanta).Chestia asta a crescut considerabil in ultimu timp si e foarte naspa.

    Problema intervine atunci cand incepi sa cauti in ea un refugiu, cand preferi sa traiesti mai mult in virtual decat in real, pentru ca asta inseamna ca ceva in viata ta reala nu este asa cum ar trebui sau cum ti-ai dori sa fie. Iar uneori este mai usor sa te ascunzi undeva decat sa lupti cu realitatea.

    Si aici ai din nou dreptate,sunt multe cazuri de genul acesta in toata lumea si nu se gaseste nici o cale pentru eradicarea acestor probleme.

    Si atunci se naste intrebarea daca aceste modificari ale spiritualitatii si comportamentului uman influenteaza si lumea reala, in ce mod si unde vom ajunge?

    Se stie clar ca influenteaza si viata reala,intr-un mod care poate fi inteles doar de cei aflati in astfel de probleme si unde se va ajunge nu cred ca stie cineva.

  3. Mda...nu m-am uitat la video(sau imagini,nu stiu ce sunt) pt ca vreau sa dorm bine azi :) dar sigur o sa ma uit mai tarziu in cursul acestei zile.

    Eu chiar nu ii inteleg pe "proaspetii soferi",stiind ca nu au experienta necesara pentru a evita un accident destul de rapid ca sa scape nevatamati,pur si simplu nu le pasa,beau si se urca la volan.

    Eu unul am carnet de 6 luni de zile si nu am baut nici macar o bere stiind ca trebuie sa conduc dupa ceva timp :D

  4. de ce ai mai facut topicul asta daca dai raspunsuri de genul?...ti-ai cam raspuns singur...sau vrei sa verifici perspicacitatea noastra?

    pai sa vedem:

    1. te bagi in seama, uite asa,ca ai iesit cu ei,ei te-au lasat balta ca nesimtitii, esti si tu acum nesimtit si pandesti un moment in care stii ca te poti baga sigur (ceva de genul, unul din cei pe care nu ii cunosti zice "ah,m-am combinat in sfarsit cu maria", iar tu zici "aaah...maria, da, o cunosc...si restul cartierului o stie...dar nu mai stiu cum arata, ca era intuneric..").

    2. te scuzi frumos dupa maxim 10 minute si spui ca a intervenit o urgenta,te-ai plictisit, te doare in cot, ai chef sa joci sah etc. te ridici si pleci

    3. te uiti dupa tipe evident si agati (daca poti si ai varsta legala...)

    4. ca sa scutesti punctul 3, daca una din persoanele pe care nu le cunosti e tipa, te dai la ea

    5. incepi sa te scobesti in nas

    6. te scobesti in nas si ragai dupa ce bei bere

    7. incepi sa vorbesti la mobil foarte tare,cat sa atragi atentia (eventual daca vrei sa fii nesimtit spui ceva de genul "aah...sunt cu x si y,nu stiu ce fac, sunt si ei pe aici.." si faci cu mana la toti si zambesti)

    8. bei

    9. bei si fumezi

    10. chemi alti prieteni

    11. iti faci alti prieteni pe loc

    ma rog...solutii sunt....logic...trebuie sa ai imaginatie..daca nu ai, iti cumperi...

    10.

    cel mai tare raspuns :cool2: =))=))

    Eu unul as sta deoparte 5-6 minute si daca nu gasesc nici un subiect de discutie acolo plec(poti sa te scuzi frumos sau poti sa te ridici,ii injuri si pleci ;) )

  5. pai nu prea ai ce face cu sos de lv 8 lol...tre' sa farmezi la min lvl 14(ma refer cu gap 9) ca sa ai macar imbue de lvl 1 si un skill de arma

    cam toti sunt de acord ca farmezi rpd la lvl 16 gap 9 cu echipament si arc sox la banditi in stronghold pt k sunt gramada..eu nu am incercat dar cred k e bn

    oricum degeaba faci planuri ca farmezi u zeci de mii de spuri k te plictisesti...+ ca exista riscu sa farmezi 100 de mii de spuri si sa fii hackuit :D ...asa mai bn farmezi pe parcurs

    asa ma gandisem si eu,dar un prieten de-al meu imi spusese ca e mai bine sa farmezi cand esti mic,iei un sos de lvl 8,te duci la monstri de lvl tau si incepi sa omori pana ce iti ies ochii din cap.Eu ma gandisem ca mai las din cand in cand cate 1-2 lvl gap si mai farmez.Oricum multumesc de raspuns! :right:

  6. Vroiam sa intreb si eu o chestie despre gap.

    Cand e cel mai bine sa lasi un gap sa faci sp-uri,cand ai un char mic sau cand cresti mai mare?

    Eu am incercat cu un caracter nou,dar e destul de greu,am cautat o arma SOS de lvl 8(ma gandeam ca mai usor asa),dar pe serveru meu(Sparta) nu am vazut decat 1 data si ala avea un pret incredibil la ea.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...